Monday 29 August 2011

Kremer med Retinol

Anti aldring kremer og serum er den raskest voksende sektorene i skjønnheten virksomheten. Den første rynke eller alder flekker blir møtt med panikk og folk flest skynde seg ut for å kjøpe anti aldring kremer og lotion. Men ikke alle anti aldring hudpleie produkter fungerer. Retinol som lover ungdom i en flaske er en slik ingrediens i kremer og serum som hjelper til å redusere tegn på aldring.
Så, hva som faktisk er retinol og hva er fargetone og gråte om det? Retinol er en form for aktiv vitamin A som er fettløselig, og brukes for behandling av akne. Regelmessig bruk av retinol ansiktskrem bidrar ikke bare til å gjøre huden glatt og rynkefri, men også reduserer forekomsten av store porer og stimulerer produksjonen av kollagen. En krem ​​som inneholder retinol garanterer deg ikke rynke gratis huden som mengden av retinol og hvor mye den trenger gjennom huden din er viktigere. Så du må velge riktig kremer med retinol for det å være effektiv.
Huden Kremer med Retinol
Retinol har noen bivirkninger på første gang brukere som rødhet, irritert hud eller mild svie. Så det er best å starte med over skranke kremer med retinol som har en mindre dose av retinol. Dette vil hjelpe huden å bli vant til retinol og etter en tid kan du begynne å bruke sterkere ansikt kremer. Men noen mennesker som har sensitiv hud kan ha å holde fast med en lavere dose av retinol, slik at de ikke har noen hudirritasjon. Retinol kremer også forårsaker økt Søn følsomheten så det er best å bruke en god solkrem. For de som har sensitiv hud, kremer som inneholder 0,3% retinol er den beste måten å starte.
Noen ansikt kremer med retinol som lover å bekjempe rynker og fine linjer er Olay Regenerist Cream, RoC Multi Correxion fire Zone Daily Moisturizer SPF 30, La Roche Posay Biomedic Retinol 15, Gjennomgang Skin Care Retinol 10X Serum, Neutrogena sunn hud Anti Wrinkle Cream, Biojuvenate Vitanol A og Green Cream Level 9. en av de beste kremer med retinol er RoC's Multi Correxion fire Zone Daily Moisturizing SPF 30. Den har en høy konsentrasjon av retinol og det hjelper å fade både rynker og hud misfarging som alder flekker og lever flekker. I følge mange forskere og skjønnhet redaktører, er denne kremen mye mer effektivt enn hydrokinon krem. Den inneholder også antioksidanter, bredspektret solkrem og pigmenter som øyeblikkelig løfter opp hudfarge og gir den en fantastisk glød.
En av anti aldring kremer som virker, og også inneholder retinol er Biojuvenate Vitanol A som også har en god dose av vitamin C. Andre ingredienser som kamille og ringblomst bidrar til å berolige huden og hindre hud tørker ut og blir eksentrisk. Kremer med retinol og vitamin K brukes i øyet kremer som hjelper å falme mørke ringer under øynene og rynker. La Roche Posay Biomedic Retinol 15 er Europas nummer en og mest populære anti aging krem ​​og det er best for første gang retinol krem ​​brukere. Den har en svært lav dose av retinol og det fungerer effektivt uten irriterende på huden eller forårsake noen rødhet. En annen hud kremer som inneholder retinol som reduserer linjer og rynker fort er Gjennomgang Skin Care Retinol 10X Serum. Det hjelper å gjeninnføre cellefornyelse funksjon i UV skadet hud celler. Det har også en kombinasjon av Co-Q10 og vitamin C som bekjemper dannelsen av rynker og hemmer hudens aldringsprosessen.
Andre kremer med retinol som bidrar til å gi myk hud og eliminere fine linjer og rynker er Avon Anew Line Eliminator Neo-Retinol Line plumper 15 SPF, SkinCeuticals 0,5 Retinol, Neutrogena Heathy Skin Anti rynke Intensive Eye Cream, Jan Marini Skin Research Factor-A Lotion , Korres Natural Sugar Crystal Cream Multivitamin Skin Shield og Leaf & Rusher Active Serum. Velg en retinol krem ​​med omhu som du trenger for å starte med en lav dose, slik at du ikke lider av hudirritasjon og rødhet.

No comments:

Post a Comment