Sunday 28 August 2011

Butterfly Bush Beskjæring

Butterfly busker er svært hardføre planter, noe som tåler kulde og frost forhold, og kan også gjenopprette fra tung pruning. Som tidligere nevnt, er butterfly bush beskjæring er nødvendig og ikke bare å opprettholde veksten og formen på anlegget, men også for å beskytte øvrige planter i nærheten this bush. Disse buskene når beskjæres på riktig måte, kan enda vokse mer blomster. Disse buskene har vakre levende blomster, og eksotiske duftende blader. Dette bush kalles som sommerfugl busk, fordi, om våren vil du se det tiltrekke sommerfugler i ulike farger. Men, ikke bare det, det også tiltrekker kolibrier og andre nyttige insekter på grunn av sin søte nektar arkivert blomster.
Butterfly Bush Beskjæring Instruksjoner
Butterfly Bush Pruning Tid; Man kan beskjære sommerfugl busk som helst på året, er imidlertid beskjæring sommerfugl busk anlegg under kaldere klima anbefalte. Man skal beskjære denne busken når det er i den sovende scenen. Fordi, hvis du trimme sommerfuglen bush i vekstsesongen, så kan du tilfeldigvis ende opp med å kutte den vakre blomstene av denne busken.
Man kan også trimme denne busk om våren. Hvis du ønsker å beskjære denne bush våren sesongen, så må du holde en høyde på 3 meter av bush. Beskjæring om våren vil fremme vekst av nye blomstrer, og man kanskje får se den nye veksten i løpet av noen uker for beskjæring.
Hvis du er beskjæring bushen under sitt sovende scenen, så kan du beskjære busken selv til bakkenivå. Men holder den til en meter høyt over bakken anbefales for butterfly bush omsorg. Men, selv om du beskjære den til bakkenivå, trenger du ikke å bekymre deg fordi disse buskene vokser raskt, og du vil merke ny vekst snart med produktiv blomstring.
Hvordan beskjære Butterfly Bush; Det er ingen harde og raske regel om hvordan å beskjære sommerfuglen bush. Men her er tips som vil veilede deg i butterfly bush skjæring og voksende butterfly bush bedre. Så, velg en passende tid med informasjonen ovenfor å beskjære sommerfugl busker. Fjern først, noen døde eller syke grener. Opprettholde riktig høyde mens butterfly bush beskjæring.
For beskjæring busken må du riktig beskjæring verktøy, et par av skarpe bypass beskjæring verktøyet og et par eller skarp saks burde være nok. Du kan også bruke fortynnet munnvann etter klipping en syk gren. Ved å bruke en liten mengde munnvann på kutt grenen, vil den beskytte treet fra noen infeksjon. Så, når du blir kvitt den tørre, døde og syke stammen, holde en høyde på 2-3 meter for friske grener. Du kan gjøre mulching å kontrollere ugress, fordi disse foringene er hardføre og tåler frost forhold. Du kan klippe anlegget inn i den formen du ønsker. Det er best å opprettholde en naturlig form av bush, snarere enn å forme den til en rektangulær form. Men, kan du gå med en rektangulær form hvis du bruker denne bush som en sikring anlegg.
Ytterligere Butterfly Bush Care tips; Dette er et lavt på vedlikehold anlegg, og tåler til og med sterkt basisk jordsmonn, og tørke. Det eneste viktige ting å huske på når du vokser denne planten er å plante det i en riktig område, og opprettholde en god vanning og beskjæring regime. Butterfly bush planting bør gjøres i en brønn regnet jord, og området som mottar minst 8 timer med sollys i dag. De første dagene av plantens vekst, vann regelmessig spesielt i varme sommeren. Når busken etablerer, vanning kravet faller drastisk. Så du kan vann det en gang eller to ganger i måneden. Innimellom kan du også supplere jord med god kvalitet organisk gjødsel.
Disse var av retningslinjene sommerfugl busk beskjæring, og annen pleie tips for bush. Så, følg ovenfor instruksjonene på butterfly bush beskjæring, for å opprettholde veksten og formen på denne busken.

No comments:

Post a Comment