Thursday 18 August 2011

Best Rifle

Bør mennesker eier våpen og rifler? Selv det kan være et kontroversielt tema for mange, noen mennesker ikke tenke to ganger før du får en lisens for ett. Selvfølgelig avhenger beslutningen om å eie de beste rifla i verden, for variert grunner som jakt, personlige samling, eller hjemme forsvar, på hvor du bor. Miljø-og levekår rundt oss gjør avgjørelsen for mange av oss om hvorvidt eller ikke å eie en rifle er viktig for vår egen sikkerhet.
Vi kan fortsette denne våpenkontroll debatten en annen gang. For nå, skal vi konsentrere oss om temaet for hånden. Uansett hva årsakene som ble dominerende nok til å gjøre deg søke etter de beste rifle i verden, her har vi satt sammen en liste med bolt-action, semi-automatiske, spaken action, og pump-action rifler for deg å velge mellom. Så la oss kassa disse riflene i detalj.
Best Rifle for the Money, En av de beste rifler laget er Marlin XL-7. La oss se noen fakta om denne rifla. , Har en innfelt mål kronen; To posisjon sikkerhet, Lar behandleren å løfte bolten håndtaket på trygge, Glatt action, god passform med god finish, i motsetning til metall Browning A-bolt og plast Savage M111. ; Syntetisk lager er av stor kvalitet, Rifle bruker Win mod 70 virkeområde baser, Made in USA, derfor kan gå direkte til produsenten for en erstatter, noen andre rifler fra Savage og tikka, har de stor nøyaktighet med noen ammunisjon. ; Best Rifle i verden; Den beste rifle i verden er AK-47. La oss se noen fakta om denne rifla. , AK-47 står for Kalashnikov, oppkalt etter Mikhail Kalashnikov, Semi-automatiske og helautomatiske assault rifle, utviklet i Sovjetunionen, 7,62 x 39 mm kaliber rifle; Dens kassett kapasitet tilsvarer 30 runder, Gjennomsnittlig nøyaktighet; Snuteparti hastigheten 2329 fot / sekund; Branner 600 runder per minutt, Worldwide omsetning over 75 millioner; Dette rifle anses å være mer dødelig enn noe annet våpen system finnes i verden på grunn av sin hånd i ødeleggelse rundt om i verden. Utformingen av AK-47 er lik Sturmgewehr med et kammer som har en middels runde. Dette rifle kan produseres lett og er på billigere siden. Vedlikeholde AK-47 er ikke et stort ork.
Best Rifle for jakt, Under har vi listet opp noen av de beste rifler egnet for jakt og hjortejakt. Alt fra kort til medium, finne de beste rifle for hjortejakt som passer deg.
Topp 5 Deer Hunting Rifles; Best RiflesDescription; Browning BAR Mark II Lightweight StalkerBrowning BAR er en av de beste autoloading jaktvåpen noensinne. Dette rifle er kjent for sin nøyaktighet og pålitelighet. Det ble laget holde jakt spillet i tankene, i motsetning andre geværer for den militære stamtavle. Lengde: 41''; Vekt: £ 7; Browning BLR Lett '81Known for sin beste vektstangutveksling, og designet av Browning selskapet, BLR deler den samme rykte som Winchester Modell 94, men med en nyere design. Solid top mottakeren, roterende bolt med foran låsen, og intense patroner., Marlin 336C Model, 336SS, 308MXAnother Marlin modell som populært i denne serien. Marlin 336C er pålitelig og mest effektive hjortejakt rifler. Med en 20 fat og full lengde magasinet, lar Marlin 336C du når målet raskere og swing jevnt. Lengde: 38,5; Veier: £ 7; Remington Model Seven CDL, LSModel Seven er oppføringen modellen av Remington i korte og lette rifler 'rekkevidde. Model Seven CDL ligner på modell 700 CDL. Kalibre varierer fra 0,17 Fireball - 0,350 Remington Magnum.; Ruger International Model 77RSI Mk. IIThis is rifle også kjent for å være en av de beste rifler i USA, er det vakker og dødelig på samme tid. Den har en 18 fat, forsikret fôr, og inbuilt omfang base. Lengde: 38.25 (i korte aksjon kalibre); Vekt: 7 kg. The M77RSI er et trim og lett å håndtere jakt rifle.
Best Rifle for hjemmelagets forsvar, Mens du søker etter de beste rifle for hjemmelagets forsvar, kan du velge:; Ruger Mini-14 og Mini-30, USA Carbine M1; Marlin Model 335, Winchester Modell 94, Nå, hvis du bor i et urbant området, er Remington tolv gauge hagla det beste alternativet. Hvorfor det? Fordi det er mindre sjanse for å skade en uskyldig person. Rifler er for lang rekkevidde, så det er bedre å få en kort rekkevidde pistol eller hagle for hjem forsvar.
Jeg vil gjerne avslutte denne artikkelen på en alvorlig notat (ikke at diskutere om de beste rifle ikke er alvorlig i seg selv). Eie våpen og rifler i et hjem ikke bare farlig for en inntrenger, men også for eieren og andre familiemedlemmer. Som er grunnen, du bør ta ytterste forsiktighet ved bruk av rifle, hvor og hvordan du lagrer den, og sørg for at alle rundt ikke komme i fare.

No comments:

Post a Comment