Wednesday 17 August 2011

Tribal Animal Tatoveringer

Når du besøker et tattoo studio, det er så mange forskjellige tatovering design å velge mellom. Hvis du går med et sett sinn, ting er enklere. Men hvis du er forvirret om hvilken type tatovering du vil ha, blir prosedyren svært langvarig og slitsomt. Tatoveringer er permanente og dermed må du være forsiktig i å avgjøre tatovering som du vil. Så her er noen ideer om stammenes dyr tatoveringer som kan hjelpe deg i din beslutning å få innsatt.
Tribal tatoveringer har mye av mening. I de gode gamle dager, ble disse tribal tatoveringer brukt som et middel til å identifisere mennesker basert på hvilken gruppe de tilhørte, hva var deres religiøse tro, osv. På den måten, folk brukte tatoveringer som en måte å skille mellom ulike klaner. Tribal dyr tatoveringer også representert samme. Pass på at du går gjennom tatovering tips før du får deg en tatovering. Folk vil få seg en tribal dyr tatovering som de ikke bare ser fantastisk, men har også mye historie bak seg.
Tribal Animal Tattoo Designs
Som nevnt tidligere, tribal tatoveringer dyr har visse tatovering historie og tatovering betydning for dem. Ifølge personer, var årsaken til at stammene valgte tribal dyr tatoveringer fordi dyret tatoveringer ble ansett som bevis på makt. Stammene i Pacific Northwest Amerika trodde at de ville få den styrken og kraften av dyret som de tatovert på seg selv. Dei var også av den tro at tatovering av dyr ville være bindeleddet mellom dyret og tatoveringen bærer. For å vite mer om den populære designene og tribal tatovering betydninger, fortsette å lese de følgende avsnittene.
Horned Lizard: Dette øgle tatovering betegner sammenhengende utholdenhet sammen med løfte om å holde på hemmeligheter.
Coyote: Coyote ble ansett som et varsel, at noe galt skulle skje. Det var også kjent for sin evne til å finne ting og som en mektig jeger.
Tiger: Tiger er kjent for sin styrke og fryktløshet. Det var en populære tatovering blant stammene som bæreren ble betraktet som en mektig mann.
Turtle: Turtle er et vann dyr som også er kjent for sine egenskaper som fruktbarhet og utholdenhet. Dessuten er skilpadder kjent for å leve et langt liv.
Wolf: Wolves er kjent som åndelig dyr som kan veilede en persons liv. De var populære tatoveringer også fordi det ble antatt å vise lojalitet med stammen. Tribal ulv tatovering kan vises som en ulv hylende nær månen eller er klar til angrep med en glupsk uttrykk.
Hawk: Tribal hawk avbildet selvdisiplin som var viktig for overlevelsen av stammene.
Lion: Lion blir kongen av jungelen, den ene som er fryktet av ett og alt. Således, en tribal løve tatovering definert kraft, styrke og royalty. Tribal løver ble trukket i ulike måter som å sitte ned (viser at du er ansvarlig), angriper (kjemper) og i mange andre kongelige typer.
Dragon: Dragons har ulike betydninger i forskjellige kulturer. Det anses som intelligent i kinesisk kultur og grasiøse i Orienten kulturen. Den vestlige verden ser på drager som en ond skapning. I tribal tid, var drager sett på som beskyttere og ble antatt å ha makt over de fem elementene på jorden. Dette gjør tribal drage tatoveringer populære.
Rumpetroll: En rumpetroll endres til en frosk. Dette assosiasjoner fornyelse. Også rumpetroll viser fruktbarhet. Disse kvalitet gjør the rumpetroll en av de populære stammenes dyret tatoveringer.
Eagle: Eagle var symbolet på det greske guden Zevs, i antikken. Derfor, populariteten til denne tribal tatovering. Dessuten, ørn innebærer frihet. Dette også bidratt til å gjøre tatoveringen berømte i tidligere dager.
Bears: Ifølge de innfødte amerikanerne tribal tatoveringer, bjørn symbolisert en fri sjel, uforutsigbarhet og finere enn sin masse. Det ble også antatt at da stammen så en bjørn, ville det gi dem en kraftig rush av pågangsmot. Den tribal vismenn også trodde på bjørnen. Dette gjorde bjørnen en av de ulike stammenes dyret tatoveringer.
Dette var bare noen av de ulike stammenes dyret tatoveringer med sine betydninger. Det er nødvendig å kjenne betydningene av tatoveringer som du vurderer å få innsatt med. Få en tribal tatovering som viser din personlighet og definerer hva du er. Husk også at tatovering fjerning ikke bare smertefullt, men også dyrt. Tenk før du få innsatt.

No comments:

Post a Comment