Sunday 21 August 2011

Scrapbooking Ideer for Boyfriend

Everyday Jeg tilbringer med deg er etset inn i mitt sinn. Du har gitt meg så mange herlige minner, vil de siste meg to levetid.
Enhver jente som er i et forhold, vil forholde seg med dette. Denne artikkelen er for enhver jente som ønsker å gjøre noe spesielt for kjæresten sin. Les det og du finner en fantastisk måte å bevare den dyrebare minner som du har opprettet sammen. Her er noen søte scrapbooking ideer til kjæresten som du kan bruke til å lage et mesterverk som forteller historien.
Best Romantic Scrapbook Ideas
Scrapbooking sider for menn kan være en vanskelig oppgave noen ganger. Vi jenter er glad i frynser og bånd og glitter, men bare forestille utseendet på kjæresten ansikt hvis du gave ham med en scrapbook som er rosa og frilly og har blonder over det! Men slapp av! Gitt nedenfor er scrapbooking ideer for menn at du kan prøve ut mens du lager en scrapbook til kjæresten din. De er dusk gratis og vil definitivt smelter hjertet hans!
Velg en Emotion; Plukke en følelse som en dating utklippsbok idé burde ikke være vanskelig for deg. Men hvis du sliter, her er noen hjelp. Tenk på en følelse at dere begge har ofte delt. Det kan være kjærlighet, humor, lidenskap, dumhet eller tackiness (yeah! du leser det riktig)! Når du har plukket en følelse, kan du fylle utklippsboken med sitater om den spesielle følelser. De kunne være kjærlighet sitater eller andre berømte sitater fra filmer, bøker, magasiner, nettsteder eller selv noen av de små søte ord som du har sagt til hverandre! Hvis du går med tacky eller humor, kan du bruke noen morsomme one-liners som er sikker på å knekke ham!
Spesielle anledninger, Hvordan lage en scrapbook anledninger? Som par er det bundet til å være noen veldig spesielle dager eller anledninger at du har delt sammen. Og jeg er sikker på at du har bevart noen fotografier av de spesielle øyeblikkene. Det kan være den første date, første kyss, første jubileum, din første månelys tur, din første kamp og så videre. Husker så mange du kan (jeg er sikker på at dere allerede gjør!) og lim inn alle bildene i den rekkefølgen de skjedde. Hvis du ikke har bilder av dere to, kan du bruke noen bilder som viser de hendelser eller dager. Sluttproduktet vil være en bok som viser hele reisen som et par. Det er en flott gave ide til kjæresten din!
* Psssst: Hvis du tror du er klar til å være engasjert, da, på den nest siste siden, kan du skrive et lite notat om din fantastiske tid sammen, og deretter kan du avslutte utklippsbok med en blank side bortsett fra en enkelt ( og ganske logisk) spørsmålet, Vil du gifte deg med meg?
Minner; Dette er en av de enkleste scrapbooking ideer til kjæreste. Ticket stubber, tørket blomster, papir servietter hemmelige notater, kjærlighetsbrev, sjokolade wrappers, og gavepapir. Du er nødt til å ha reddet så mange små ting som har noe å gjøre med kjæresten din. Det er på tide å få dem ut av den boksen. Lag en fantastisk minnebok alle de små ting som minner deg om ham. Si hva hver ting representerer, og han vil bli positivt overrasket over de tingene du er i stand til å huske!
Favoritter; Du er kjæresten hans, så jeg tar det for gitt at du vet hva hans favoritt "alt" er. Lag en stor scrapbook av alle disse favoritter! Ting du kan bruke i en utklippsbok kan bli hans favoritt film er DVD, teksten til favoritt kjærlighetssang, CD med alle sine favorittsanger, favoritt bilde av dere to sammen, favoritt skuespiller 'bilde, kjæledyret hans, hans favoritt familie bilde, noe i sin favoritt farge, favorittsitat, hans første besøk kort, etc. Gosh! Det er så mye å velge mellom! Du gjør det bedre, så, lykke!
Så hvordan fikk du liker disse scrapbooking ideer til kjæresten? Det er så mange forskjellige scrapbooking papiret design og andre scrapbooking forsyninger som du kan velge fra disse dager. Oppbevar den personlig ved å skrive det har å bli skrevet, for hånd. Unngå trykt tekst! Dekorere det i nøytral (ikke kjedelig) farger med nøytral dekorative artikler. Så gå, lage din scrapbook og vise ham hvor mye du elsker ham!

No comments:

Post a Comment