Monday 29 August 2011

Hvordan gjøre håret ditt vokser raskere og lengre

Du vil finne voksende lange hår er ikke så vanskelig for noen kvinner, men for andre er det ikke lett i det hele tatt. For de av oss som har en langsom hårvekst, er lang vakkert hår som en drøm. Noen kvinner bruker hair extensions eller parykker å gjøre håret ser lengthier. Men alle disse er ikke permanente løsninger. Det naturlige spørsmålet som oppstår ved er hvordan å gjøre håret vokse raskere og lengre da. Dette spørsmålet blir diskutert mer kunstferdig i neste avsnitt.
Hvordan få håret vokse raskere og lengre Naturlig
Normalt vokser håret ca en halv tomme i en måned. Vi kan ikke få noen forandring i frekvensen av hårvekst kommer an på flere faktorer som inkluderer alder, helsetilstand, hudens tilstand, etc. Så, er nettopp hva vi gjøre for å noen spesielle innsatsen for å avskaffe alt slikt muligheter som har en negativ effekt på veksten prosessen. Noen enkle tips for å gjøre håret ditt vokser raskere og lengre er som følger:
Hold håret rent, Regelmessig rensing av håret med en sjampo er et must. Når det er rester av smuss og rusk stakk til fett hår røttene, da vil hårsekkene blir tilstoppet. Dette bremser ned den samlede veksten av hår. Vanligvis en gang i uken sjamponering er nok. Men hvis håret blir utsatt for mye skitt og støv daglig, så må man shampoo den oftere. Det er også svært viktig at kammer og hårbørsten som du bruker på håret ditt er squeaky ren.
Følg en god hårpleie Regime; Betydningen av god hårpleie ligger i det faktum at det hindrer enhver form for skade på håret og sikre en jevn vekst. Bruk alltid en sjampo som er formulert spesielt for din hårtype. Hver gang du shampoo det bør bli fulgt av dyp condition av håret med en hår balsam som passer håret tekstur. Bruk varmt vann for å vaske håret. Det kan opprettholde alvorlige skader hvis de utsettes for varme. Derfor bør man ikke bruke varmtvann eller hårføner på håret. Gre håret bare når det er tørt. Unngå å bruke hårfarger, bleking kjemikaliene, hår styling verktøy på håret ditt. Disse kan forårsake omfattende skade på håret.
Massere hodebunnen, Gni fingertuppene i sirkelbevegelser på hodebunnen din i ca 5 minutter daglig. Du kan gjøre dette før en dusj eller under sjamponering av håret. En god hodebunnsmassasje stimulerer hårvekst naturlig. Den forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen og dermed mer næringsstoffer blir levert til hårrøttene. Det fjerner også det døde hudceller fra hodebunnen porene. På denne måten, massasje gjøre håret vokser i et raskere tempo.
Trim håret regelmessig, Når det er mange flisete tupper, så de hårstrå tendens til å bryte veldig enkelt. Dette resulterer i retardasjon i frekvensen av hårvekst. Jevnlig trimming av hår hjelp til å kvitte seg med de skadede ender. Dermed kan du få sunt hår som kan vokse raskt og lenge. Ideelt sett bør du gå for en hårklipp etter en åpning på hver to måneder.
Forbedre generell helse, for dette, må du spise en balansert diett som består av god mengde proteiner, vitaminer og nyttige mineraler som jern og sink. Bladrike grønnsaker, bønner, yogurt, nøtter, rosiner, broccoli, soya protein, meieriprodukter, etc. er svært viktige matvarer for hårvekst. Selv fisk, kjøtt og egg er også bra for håret helse. Sammen med disse matvarene, ta en ekstra dose av vitaminer. Multivitaminer er til stor hjelp for å gjøre opp for eventuelle ernæringsmessige mangler. De som lider av hårtap problem kan ta vitamin E tilskudd. Anbefales det at du snakker med legen din først før du starter noen av disse kosttilskudd.
Nå vet hvordan du gjør håret vokser raskere og lengre og tykkere. Når du ønsker å vokse hår raskere naturlig, så du må handle tålmodig. Du bør ikke forvente øyeblikkelige resultater. Følg retningslinjene gitt i denne artikkelen for noen måneder, så bare du vil kunne merke at håret har virkelig vokst lenger!

No comments:

Post a Comment