Thursday 18 August 2011

Personvern Fence Planer

Ah, det er ingenting mer irriterende, og sette av, enn snusing naboer rett? I disse frustrerende tider, hvor folk har "ikke tid til å stå og stirre ', det er knapt noen sjanse for dette. Vi er så opptatt med egne liv som vi knapt har tid til å vite hva som skjer i andres liv. Men det er fortsatt noen mennesker som mer interessert i hva som skjer i naboens hus, snarere enn å få huset sitt i orden. En god måte å holde seg unna slikt Snoops i sjakk av poking nesen i saker er å ha en personvern gjerdet. Selvfølgelig personvern gjerdet er ikke kun til snusing naboer, men også for å holde trafikken og støy i sjakk. Presentere deg derfor planer litt privatliv gjerdet blant gjerde design.
Personvern Fence Ideer
Woody Goody, Den klart vanligste og konvensjonelle blant personvern gjerder er de tre personvern gjerdet planer. Hva gjør dem til et populært valg er at de egner seg godt for en rekke av hus. Normalt er disse gjerder utgjør planker plassert ved siden av hverandre, skaper en solid barriere. Du kan få flere alternativer, så langt som design og farge på platene er bekymret. Men tre er også utsatt for været endrer seg og det kunne slites ned eller blekne av den grunn.
Slo Rundt 'Bush'; Vel, hva kan være bedre enn vakre og busker å pryde din gjerdet, ikke sant? Eviggrønne busker som Emerald arborvitae er et godt valg for et privatliv skjerm. Det er en høy busk, med flat, langvarig nåler og tett vekst mønstre. En annen shrub man kan ha er irsk Juniper. Det kan legge en skikkelig jazzy touch til personvern gjerdet på grunn av sin vakre blågrønn farge. Dessuten, disse er virkelig smale, nesten beslektet med en kolonne, igjen noe som gjør dem et godt valg for privatliv gjerder.
Hedge, eller Edge?; Opprette en fin hekk, kan innlemmes å legge et annet element til personvernet inngjerding planene, hva sier? Hedges kan brukes som en annen type personvern skjermen. Hedges er tett linjeavstand linje av busker og treslag. Disse er kvistet, og dyrket på en måte som de avgrenser et område tydelig. Det som kan være litt av en problemfri er at hedge planter trenger mye oppmerksomhet og konstant pleie. Fordi, dersom disse vokser på en tilfeldig måte blir de nødt til å se dårlig. Det finnes to typer i dette, klippet og un-klippet hekkene.
The Oriental Connection, Hvis alle de ovennevnte er ikke i ordningen av personvern gjerde ideer ikke fortvile, det finnes flere alternativer. Bambus kan for eksempel være en helt unik forslag til personvern gjerdet. Den er tilgjengelig i forskjellige stiler og kommer i forskjellige paneler. Selv om, kanskje det ikke passer til en rekke stilarter av hjemmet, som det vesentligste gir en tropisk utseende. Samtidig, det er gunstig for miljøet og den vokser raskt. Selv når du klippe den, vokser den veldig fort igjen. Resulterer dette i bambus være en virkelig bærekraftig materiale for bygging. Bare gi bambus en tanke når du ser på personvern gjerdet planer.
Vine og Spis, vinranker og gitter er et annet alternativ når det kommer til personvern gjerdet planer. Selv om det ikke akkurat et veldig solid alternativ, hvis du er ute etter dekorative personvern gjerdet planer, er dette sikkert et godt valg. Tre gitteret er ikke til å være så solid som konvensjonelle tre gjerde, men det er nødvendig for å støtte veksten av vintreet planter. Hvis det er blomstrende vinranker, de kan legge en annen dimensjon og farge på gjerdet. Videre, om det er noen oppvarming eller kjøling enheter i gården, hvis plantet riktig, de kan skjule disse ikke-så-attraktive funksjoner i gården.
Dette var neppe noe om hva alle kan du gjøre med hensyn til personvern gjerdet planer. Du trenger bare å være litt kreativ og tenk deg hva alle ting (selvfølgelig i forhold til hagearbeid og planering) kan du bruke til å lage en privatliv skjerm.
Privacy gjerdet planer kan etter hvert, og med være en vanlig betong og murstein gjerde. Eller hvis du er klar for eksperimenter, kan du selv har en bi-fold metal gjerde, kombinere bambus og mur eller betong og vinranker, osv! Jeg hoppe av "gjerdet" ord her! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment