Sunday 21 August 2011

Utendørs dusjkabinett Ideer

Mens du kan ha hatt den mest avslappende dusj i ditt vakkert utformet badet, er skjønnheten og opplevelsen av å bade utendørs helt uten sidestykke. Nyter en dusj midt i naturen er en opplevelse som ikke mange har den luksus av affording, men hvis du er en av de få utvalgte som gjør det, her er en titt inn noen interessante utendørs dusjhjørne planer, og noen kreative utendørs dusjhjørne ideer å sole seg i sola mens du nyter en fantastisk dusj.
Utendørs dusjkabinett Designs
Da vurderer de forskjellige utedusj design, finnes det forskjellige faktorer som gjøre det den perfekte utendørs dusjer plass. Vurder disse faktorene når du setter opp utendørs dusj kabinetter.
Materialer Brukte; Rekken av materialer du kan bruke til å lage dine utendørs dusjhjørne er utallige. Velg fra en av følgende materialer for utendørs dusj. ; Garner rikdom av tre og bygge deg din egen luksuriøse utendørs dusj med teak kabinett, og et skifer gulv. ; Bruk glass blokk dusj design for utendørs, for privatliv så vel som naturlig lys når du nyter din dusj. Med glass blokker, prøve ut disse doorless dusjen design og tilpasse dem for utendørs. : For et ekte eventyr utendørs, opprette dusjhjørne med stein. Stone panel mot der dusjhodet er fast, og et kabinett som har en stigende stein mønster er virkelig en vakker design for en utendørs dusjhjørne. Bygg dette kabinettet i en sirkulær mote for maksimal appell. , The Location, skjønnhet og effektivitet av utendørs dusj kabinetter avhengig mye av sted, hovedsakelig for det formål å privatliv, og andre faktorer som lys og ventilasjon. Vurder et passende sted for å inkorporere alle disse faktorene. En ensom hjørne i hagen din, eller en del av dekk som ellers er lukket, men åpent for himmel, kan være egnede steder for en utendørs dusj.
Design: Når plasseringen av utendørs dusj og materialet som brukes til å designe det er fastsatt, kan du gå videre og eksperimentere med utforming av dusjen for den perfekte utendørs badeopplevelse. , Spill med formen på utedusj. Det trenger ikke nødvendigvis være firkantet med fire vegger. Eksperimenter med sirkulære mønstre, kurver og langstrakt dusjer som er åpne fra begge ender. Tenk ut av boksen, og du vil kunne komme opp med unike og kreative utendørs dusjhjørne ideer. , Bare designe ditt dusjhjørne er ikke nok. Tenk på stien til det. For å gjøre det ser eksklusivt, lage en bane mot den med stein gulv, en treterrasse, småstein, eller til og med sand foret med småstein for en strand lignende effekt. ; Vurder interiør av dusjen også. Det skal være nok lys og luft. Om mulig ikke oppretter en innhegning som er høyere enn deg, men en som er like høy som skulderen din, slik at det tillater deg å oppleve naturen selv under bading. Det er her stigende kabinettet er nevnt ovenfor, kommer inn i bildet som perfekte design for en tur i dusjhjørne. Ved inngangen av dusjen, begynner kabinettet på en lav høyde (fra et punkt hvor du er usynlig for utenforstående), og videre opp i en sirkulær måte. , Hvis du ikke er komfortabel med åpen dusj, prøv en inngjerdet utendørs dusj som er åpen for himmel. Du kan legge til et par søyleganger der naturlig lys kan filtrere gjennom. , Under planlegging av interiøret, sikre at du får plass til et håndkle rack, og en plass hvor du kan holde såpe, sjampo og annet tilbehør. ; Ingen utendørs dusjhjørne ser komplett uten grønt. Bruk det enten til linje veien til dusjen, eller i dusjhjørne, avhengig av den tilgjengelige plassen. Gjev din utendørs plassen tillater det, har en helt åpen utendørs dusj, som vil gjøre det mulig å bade i midt i naturen. Bare har en overhead kalesjen som shower heads har blitt fikset. Opplev sanselighet til å bade utendørs med denne helt åpen utendørs dusj. , Å forstå hvordan du installerer en utendørs dusj, ta en titt på denne artikkelen om hvordan å bygge en utendørs dusj. Her vil du forstå de tekniske bekymringene til å bygge et utendørs dusjhjørne eksempel drenering, etc. Få mest mulig av disse utendørs dusjhjørne ideer, og ta dem til et helt nytt nivå med en touch av personlig kreativitet for en hyggelig bading eventyret ute.

No comments:

Post a Comment