Tuesday 23 August 2011

Maleri Ideer til Teenage Girls Room

Maleri er tenåringens rommet ditt nye prosjekt? Så er du søker etter noen interessante maling ideer for tenåringsjenter rom? Selv om maleteknikker som brukes til fargelegging tenåringsjenter rom er samme som ved andre rom, vil valget av farger varierer veldig. Mens de voksne elsker klassiske myke fargetoner, ville tenåringer finne lysere nyanser som den vakreste seg. Så lurer på hva som er de beste maleriet ideer for tenåringsjenter rom? Hit gir vi deg noen unike maling ideer for jenter rommet som kan iverksettes for å ha den flotteste området for tenåringen din.
Velge riktige farger
Plukke riktig rom fargene for jenter er nøkkelen til å skape et perfekt soverom for dem. Vurder favoritt fargen din tenåring gutt, og deretter vurdere å legge den med best egnet combo. Farger som gult og oransje er best lyse fargetoner til å bli valgt for interiør maling av jenter rom. En av de mest populære maleriet ideer for jenter rommet er å legge til rosa. Nyanser er rosa mest feminine blant hele fargepaletten og er en favoritt av de fleste av jentene. I tillegg til de felles baby rosa, er det ulike nyanser av rosa, som kan brukes for teenage soverommet vegg farger. Deep rosa, fuksia, korall rosa, magenta, rose rosa, ruby, lakserosa, kirsebærtre blomstrer rosa, ultra rosa er blant de ulike nyanser av rosa, som kan brukes i rommet maleri ideer for jenter. Bortsett fra rosa, toner av lilla, lilla, grønn og svart er populære hakke for dekorere tenåringer soverommet. Lyse farger som rød og aqua blå er også en favoritt blant mange jenter.
Legge Lovely Designs
Mens du har valgt riktige farger, er det på tide å sprite opp disse nyanser med riktig design. Ja, er en av de beste maleriet ideer for jenter plass til å legge feminine design og spiller opp veggene. Store prikker er blant de mest populære tenårene soverommet design. Prikker av ulike myke farger over hvit fargede vegger er sikker på å se grasiøs. En av de søte maleriet ideer for jenter rommet er å legge høyglanset maling. Her kan du bruke den til grenser hver av prikker. I malingsfilmen kan også brukes til å male på beslagene. Sølv, bronse og gull metalliske farger kan fungere på best mulig måte å spille opp malingen design. Floral utskrifter er all time hit design mønstre for tenåringsjenter rom. Du kan ha enkle wine design i enkel eller dobbel tone for å pynte opp veggene. Bortsett fra dette, kan fargerike striper eller blanding av ulike størrelser sommerfugler som dekker det sentrale veggen ser ekstremt vakker. En av maleriet ideer for tenåringsjenter rom er å gå for abstrakte bilder. Pass på at du ikke bruker mer enn tre farger samtidig legger design til veggene. Også å ha 1-2 vegger dekket med designer mønster og resten av dem farget i nøytrale toner er den beste ideen.
Dette var noen maling ideer for jenter rommet. Mens kan velge flere utførelser må du gå lyse nyanser. Dull nyanser vil gjøre rommet ser lite attraktiv. Med jazzete og klareste nyanser av farger kan du konvertere en enkelt plass i et livlig område. Komplimenter aksenter og fet møbler spille en like viktig rolle for at tenåringer rommene ser penere. Ikke nøl med å bruke uvanlige kombinasjoner og prangende farger. Selv om du kanskje ikke liker disse tenåringsjenter er sikker på å elske disse fargene plasket i sine rom. Så med disse jentene rom maleri ideer deg klar til å skape et livlig plass for tenåringen din.

No comments:

Post a Comment