Saturday 20 August 2011

Utvendig maling ordninger Hus

Når det gjelder å velge utvendig maling ordninger for boliger, er det viktigste å huske på at så langt som mulig, gå inn for en lysere nyanse. Lighter nyanser vis-a-vis mørke nyanser har to fordeler - de gjør vises husene større enn de faktisk er, og de ikke falmer så raskt som de mørke fargene. Også, når de vurderer utvendig maling, plan for ulike farger for dører, vinduer og trimme. Hvis huset har flere kurver, kan du også vurdere å bruke flere farger på overflaten. Nedenfor er noen andre nyttige tips om utvendig maling som vil hjelpe med å gi huset en fantastisk opptreden.
Tips om Hvordan velge Utvendig maling ordninger Hus
Prøv Prøver, Hvis du ikke er sikker på hvilke farger å velge, ville en god ide være å først kjøpe prøver av noen maling som du liker. Paint en ganske stor del av en vegg med de ulike maling. Du kan sammenligne hvordan hvert maling ser på ulike tider av dagen. Hvis mulig, vente noen uker før du tar en avgjørelse som utvendig maling fargene en tendens til å endre utseendet etter noen dager.
Men synes om alt dette også tid og energi krevende for deg, kan du bruke programvaren som er spesielt utviklet for å hjelpe huseiere som deg. Alt du trenger å gjøre er å laste ned et bilde av huset ditt, og så kan du fylle i alle farger kombinasjoner som du ønsker i den lastet ned bildet ved hjelp av programvaren. På denne måten vil du kunne sammenligne de ulike utvendig maling fargekombinasjoner før nullstilling inn på den du liker.
Få Inspirert av Naboer; En annen enkel måte å komme opp med interessante eksterne huset fargevalg er å ta en tur rundt nabolaget ditt og ta et signal fra naboene som utvendig maling ordninger du liker. Ikke kopier nøyaktig hva andre har gjort, men sikkert du kan få inspirasjon og bruke noe lignende fargekombinasjon.
Vurder beliggenhet / størrelse / Style / Byggemateriale; Mens velge utvendig maling ordninger for boliger, størrelse, beliggenhet og bygningsmaterialer brukt i konstruksjonen av huset skal tas i betraktning. For eksempel, hvis huset befinner seg i et urbant område eller om arkitekturen på huset er moderne, deretter bruke lyse, neo-klassiske farger. Hvis huset er bygget i gammel stil, så kan du vurdere vintage nyanser. Eksterne maling er velges i henhold til byggematerialer også. Hvis huset er av mur, er en populær stil av hjemme utvendig maling til å male en del av klossene i lys rød farge og resten i en kontrastfarge lys farge. For hus laget av tre, bør maling som beskytter huset mot ekstreme værforhold være valgt for.
Unike fargekombinasjoner; Hvis du har vanskeligheter med å komme opp med egne utvendig maling fargevalg, så her er noen populære utvendig maling farge valg for deg.
Rød og Grønn: Rød farge reflekterer lidenskap og spenning, mens grønt betyr naturen. Du kan bruke begge disse fargene å male huset for å gi den en lys, lykkelig utseende.
Gul: Gul og andre nyanser av gylden gir huset et svært innbydende utseende. Så, male huset gult som det gir en veldig varm og lun stemning i huset.
Blå og Hvit: Blå og hvit fargekombinasjonen er et svært populært valg for utvendig maling kombinasjoner. Legg i litt rødt til denne kombinasjonen å sprite opp utseendet.
Dette ble kort sagt om utvendig maling ordninger for hus. I tillegg til maleriet farger, for å låne skjønnhet til yttersiden av huset ditt, legge til et par hengende potter, klokkespill vind og noen andre kreative landskapsarbeid elementer.
Hvis du har valgt en nøytral eller lysere skygge, legge til litt kontrast til utseendet på huset i form av mørkere trim, lukker, vindu og dør farger. Be fantasifull, kreativ og følger ovennevnte tips, og det er meget mindre sjanser for at du vil gå galt med utvendig maling fargevalget.

No comments:

Post a Comment