Sunday 21 August 2011

Hvordan starte en samtale med en fremmed

Det er mange mennesker som er reservert også i naturen, det er derfor de ikke kan starte en kommunikasjon med en fremmed. Slike ivrige folk også har en tenkemåte om hva ville den andre personen tenker på dem være venn med ham / hun uten noen grunn i det hele. Det er noen enkle ting du bør vurdere før du starter en samtale med en fremmed. Når du får en start på samtalen, kan du enn diskutere mer og bli kjent med hverandre.
Tips om Hvordan starte en samtale med a Stranger
Hei! Et smil, og ditt navn: En "Hei" eller "Hello" alltid fungerer når det kommer til å starte en samtale med en fremmed. While hilsen den andre personen, er det nødvendig at du gir et smil. En "Hei" med et smil, etterfulgt av navnet ditt er en god samtale forrett.
Øyekontakt: Husk at ved oppstart av samtale, bør du ha øyekontakt med den andre personen. Øyekontakt bestemmer om den andre personen er interessert i deg. Hvis vedkommende ikke se på dere i øynene, betyr dette bare at personen ikke er interessert å snakke med deg.
Felles Aspekter at Begge Share: du kan legge merke felles aspekter av situasjonen rundt deg og stille et spørsmål angående det samme. Hvis vedkommende er en ny joinee på kontoret, kan du be om induksjon økter blir kjedelig eller interessant.
Klima og Omkringliggende: Dette er en av de mest aktuelle temaene som kan brukes til å starte en samtale. Du kan ta klima og rundt som et tema og starte diskusjonen med en fremmed. Det er mange andre lignende emner som kan brukes som samtale startere.
Legg Humor til situasjonen: For å legge til renter til samtalen, må du legge litt humor. Humor kan være knyttet til noe, men bare pass på at du ikke spøk på det som vil støte den andre personen. Du kan enkelt dele en vits eller kommentere en pinlig situasjon som du gikk igjennom i det siste.
Spørsmål, men ikke for Personal: Etter samtalen har tatt av, kan du legge til det så mange spørsmål du vil. Men gjør ikke snakk for lenge, noe som vil bar person. Viktigst oppmerksom på at du ikke bør stille direkte spørsmål eller de av en svært personlig karakter.
Be om en tilbakemelding eller Opinion Personer sikkert liker å si sin mening, noe som effektivt kan brukes til å snakke. Du kan spørre ham / henne om din frisyre ser bra eller klærne er samsvarende. Imidlertid bør en tilbakemelding kun spurt etter at dere begge har snakket i noen minutter.
Offer Help: Hvis du ser personen du vil snakke til i et problem, kan du alltids tilby hjelp. Få ting gjort sammen vil hjelpe deg å snakke bedre og fritt. Dette er sannsynligvis den beste måten å starte en samtale og bli kjent med en person du liker.
Ta lett, ikke altfor Bevisst: Det er svært viktig at du snakker i en uformell måte som du snakker med alle andre. Ikke bli altfor bevisst på at du snakker til en fremmed. Å være trygg, casual, og vennlig er nøkkelen til å ta samtalen videre.
Få andre som er involvert: For å sette mer interesse for diskusjon, kan du involvere andre i samtalen. Dette vil gjere snakke mer åpent og du vil også få mer interessante emner av samtalen. Kan du dele en situasjon hvor din venn var involvert, eller ring vennen din om han er i nærheten.
Dette er noen enkle tips om hvordan å starte en samtale med en fremmed. Pass på at du ikke stille for mange spørsmål eller snakke så mye, dette kan gjøre den andre personen unngå deg.

No comments:

Post a Comment