Saturday 20 August 2011

Maleri Kjøkken Tabell

Det sentrale punktet i kjøkkenet er et spisebord der folk møtes og dele sine erfaringer. Så bør kjøkkenbordet har en veldig innbydende utseende som automatisk øker appetitten. Er du tenker på å male kjøkkenbordet og gi et nytt utseende til kjøkkenet. Maleri møbler, enten nye eller gamle, er en god idé å fylle nytt liv i kjøkkenet. Maleriet kan gjøres ved selv og du kan også oppnå stor perfeksjon ved å jobbe tålmodig. Ideen om å male kjøkkenbordet selv gir deg frihet til å velge farge og mønster etter eget valg. Før du starter med malingen, er visse forberedelser som skal gjøres.
Forberedelsene til Painting Kitchen Table
Hvis kjøkkenbordet er gammel, så du trenger noen forberedelser før start. For det første, fjerne gammel maling og utførelser av tabellen med hjelp av en roterende slipemaskin stedet for å gjøre hele prosessen med hendene. For å fjerne gamle malingen på tremøbler bruke 100 sandpapir. Når du er ferdig med denne prosessen, tørke av bordet med en fuktig klut og la det tørke. Igjen sand den med finere grus papir som er, 220 sandpapir. Fjern skitt, sagflis og andre støv fra tabellen med myk klut denne gangen. For det andre, påføre et strøk grunning med jevne tak. Selv, trenger ingen farge som skal legges, men hvis du planlegger å male kjøkkenbordet svart, legger en fargetone av grå farge til primer.
Primerne er tilgjengelig i to typer-oljebasert og vannbasert, akkurat som maling. Olje og vann baser har sine egne fordeler og ulemper og er avhengig av personlige valg. Baseolje er litt vanskelig å rense i forhold til vann base. Terpentin olje eller andre løsemidler kan kreves for rengjøring. Oljebasert maling og primer ta lengre tid å tørke. Etter å ha gjennomført forberedelsene for maleriet, nå er det på tide å starte med maleriet. Tabellene kan bli malt i forskjellige stiler og mønstre, for eksempel, er spray maling møbler en veldig god måte å male på. Her er noen kjøkkenbordet maleri ideer.
Maleri Kjøkken Tabell: Ideer
Før male kjøkkenbordet, bestemmer fargen og mønsteret du ønsker å se. Du kan velge hvite farge som vil gi en bredere utseende til rommet og andre lyse farger setter en passende stemning til kjøkkenet. Ulike farger har ulike assosiasjoner som lys gul gjøre folk glade, røde øker appetitten og mange flere.
To Tone Maling, å gi et shabby utseende tabellen, bruk maling i forskjellige farger. Ikke glemme å bruke et tre conditioner før du begynner å male tremøbler. Paint toppen av tabellen med en naturlig farge som tan eller brun hvis du vil skjule flekker med barna på den og male bena blå. Hvis du vil male bordet med mørke farger, velger jordfarger snarere enn levende en.
Fresh maling; ganger, når vi bare vil at tabellen å se nye, i slike tilfeller kan vi bruke friskt strøk på bordet. Prøv å unngå glansede farger fordi de har en tendens til å skrelle av med tiden. Du kan også velge en matchende farge fra fargene finnes i kjøkkenet. For eksempel hvis du har lyse gule blomster på veggen, så du kan velge en nyanse av grønt (stilken på blomsten) for tabellen.
Spray Painting, sprøytemaling av kjøkken er enda en måte å gjøre stemningen i kjøkkenet mer livlig. Ungene ville gjerne hjelpe deg med dette. Frukt ville se flott ut på bordet, Så gjør det stensiler for forskjellige frukter eller du kan selv få en fra håndverket hobby butikkene. Hold sjablonger på bordet og bruke splatter maleteknikker. Tabellen er klar.
Enkelte ting skal holdes i tankene før og etter maling kjøkkenbord og stoler. Før maling, la primeren tørke helt ut. Etter maleri av tabellen, gjelder doble strøk av polyuretan for etterbehandling. Dette bidrar til holdbarhet og beskyttelse av tabellen. Hold en tid gap mellom anvendelsen av de to strøk. La første strøk tørke, og så starte med den neste. Jeg håper disse ideene vil endre utseendet på, ikke bare tabellen, men på kjøkkenet også.

No comments:

Post a Comment