Saturday 27 August 2011

Bursdag Kaker for Kids: Ideas for Kids Birthday Cakes

Barn elsker Bursdagsfeiring og bursdag kaken er et viktig element for bursdagen. Borte er de dagene da du kunne komme unna med å lage en enkel runde eller rektangel shaped kake med frosting. Barn i dag vil ha en flott utseende bursdagskake med forskjellig design og stiler. Før du bestemmer deg på en design, finne ut hva barn liker. Kanskje han er i baseball, liker dinosaurer eller rase biler. Du kan få stor bursdagskaker for barna ideer hvis du tar inspirasjon fra deres liker og hobbyer.
Du kan også ha en bursdag tema som en pirat bursdagsfest eller en star wars tema, og du kan gjøre en bursdag kake som matcher disse temaene. Å gjøre en bursdag kake til en gutt krever mye tid og krefter. Så for å unngå uhell, det er best å lage en øve kake en uke før bursdagen. På denne måten, på den dag i bursdag ikke du trenger å møte noen problem, og du kan starte å lage din barneklubb kake uten noen problemer. Her vil vi diskutere ideer for barn bursdagskaker.
Bursdag Kaker for Kids Designs
Det er mange barn kake ideer og design, fra enkle til mer komplekse. En bursdag kake som er formet som en iskrem med fargerike frosting er ganske enkelt å gjøre. Alt du trenger er å lage en rund og en rektangulær kake. Skjær rund kake i en halvsirkel og rektangulære kaken i en trekant. Plasser semi sirkel over det triangulære delen, og deretter starte frosting det. Farger som fungerer godt er rosa, lys blå og gul.
En annen enkel kake dekorere ideer er å velge en rund kake og dekke det med rødt frosting. Nå kuttet ut rullet fondant i form av ballonger i ulike farger og plassere dem på midten av kaken. Pipe ute hvit glasur, bruk en icing veske fra slutten av ballonger til kanten av kaken. Det pene ballongen kaken er klar.
Cool bursdagskaker for Kids Design
Nå å komme til mer komplekse kake design, er en av de store bursdagskaker for barna ideer til å lage en sjørøverskip kake. Utformingen kan bli litt utfordrende, men med litt kreativitet kan du trekke den av. Hvis du vil gjøre et sjørøverskip kake du trenger mye brød pinner, kongelige isdannelse og hjemmelaget fondant krem. Hvis du ikke kan gjøre dette kompliserte kake, men du har en sjørøvertema bursdagsfest, så det nest beste å gjøre er å velge en pirat ansikt kake.
Alt du trenger å gjøre for å gjøre dette unike bursdagskake er å lage en rund kake. Å la kaken avkjøles, dele kaken i to og dekke den nederste delen mest i hvit frosting. Dekk toppen semi sirkel i mørk sjokolade frosting og dekorere det med et øye lapp laget med sjokolade glasur. Plasser rødt, blått og hvitt rundt frosting på hodet av pirat og rør ut det ene øyet og en munn. Form to ører med hvit fondant ising og fest dem på begge sidene av kaken. Dette pirat shaped kaken er sikker på å få ungen tyster med glede.
Unik Birthday Cakes Design for Kids
Hvis du er ute etter ideer for barn bursdagskaker for den lille jenta, så er det ingenting bedre enn en fe prinsesse. Kjolen til prinsessen kaken kan lages med farget rullet fondant med detaljer som buer og bånd. Bruk ganske farger som rosa, blått og lavendel i ising og fondant for prinsessen kake.
En av de beste kake ideer for barn er å lage en vinter snø land kake. For å gjøre snøen landet kake, må du bake en kake som har litt høyde. Når kaken er avkjølt, kuttet av kaken på en slik måte at høyden er ikke symmetrisk. Spre et lag med hvite glasuren jevnt over kaken og strø kaken med flak kokos. Skjær noen pretzels og stikke den inn i kaken og dekorer den øverste endene av Pretzel med grønne frosting å lage trær. Dekorer med cookies som er formet som sleder å fullføre bursdag kake.
Dette var noen bursdagskaker for barn ideer som du kan bruke for barnets neste bursdagsfest. Barn elsker å ha bursdag barna som unike former og er inspirert av deres favoritt tegneserier, superhelter og dyr. Ideer for kids bursdag kaker er mange, og alt du trenger å gjøre er å velge en design som vil appellere til barn.

No comments:

Post a Comment