Saturday 27 August 2011

Hvordan få en fyr tilbake

Maddy ble dating denne fyren hun likte etter få hikke. Alt gikk bra, hadde de lagt ut på en fin relasjon. En vakker dag møtte de før han måtte gå til noen annen by for arbeid. Han ringte ikke opp når han nådde eller på vei. Selv etter at han kom tilbake han ikke gjorde ringe henne. Han bare messaged henne at han var tilbake. Etter at meldingene og samtalene begynte å bli knappe og han fullstendig brøt kontakten med henne. Hun forsøkte å kalle ham en snakke med ham, men til ingen nytte.
Noen jeg kjenner har gått gjennom denne ildprøven, følelse av usikkerhet og å være i tilstand av å være helt clueless etter en "slags" forhold. Jeg er sikker på de som leser dette må være å ha en lignende historie. Så hva gjør du? Her er et par ting om hvordan å få en fyr tilbake, som jeg fortalte min venn gjennom et brev. Noen få utdrag fra det, om måter å få din ex tilbake og mer.
Hvordan få en Guy Back Into You
Kjære M, jeg vet det gjør vondt akkurat nå, men jeg er sikker på om du gir det en gang, vil ting bli bedre. Du kan også få din ex kjæreste tilbake og for at tenke på følgende ting -
Forslag # 1, første, elskling, må du ta det med ro og slappe av. Ta livet som det kommer. All denne tiden fokus har vært på den fyren. Nå er det på tide å se på deg selv igjen og skjemme deg selv igjen. Føl deg bra, ser bra ut, ja, bedre enn det du pleide å gjøre da du var med den fyren. Glem at du var i et forhold. Bare ta en pause og nyte å være singel på en gang! Du vil automatisk få ideer og et nytt perspektiv til å vinne tilbake tapte kjærlighet og får at fyren tilbake i livet ditt!
Forslag # 2; Start over. Der er ingen vits cribbing eller tenke det som skjedde og hvorfor det hendte. Bury stridsøksen og være forberedt på å starte hele. Du må holde egoet til side, spesielt når du ser på hvordan å få en fyr tilbake som du dumpet. Nå hvis du vil ha ham tilbake i livet ditt, må du glemmer ego. Det ville ikke bli lett, mine kjære, å komme tilbake sammen med en ex, men hvis du har innsett din feil om dumping ham har du å pakke opp ego og kaste den av! Dette er en av de viktigste tingene for å forstå om hvordan å få en fyr tilbake, spesielt med hensyn til hvordan å få en fyr tilbake at man skjøv bort.
Forslag # 3; I ditt tilfelle, kjære, ser du på hvordan å få en fyr tilbake etter at han dumpet deg. På dette tidspunktet må du innse at det er en oppoverbakke oppgave og ikke en kake tur. Du må gjøre ham snakke om årsakene til han forlot deg ved å gå den ekstra mil. Sørg for at du kan gi ham hvor mye han betyr noe for deg. Være klar til å møte som du kan også se skilt som viser fyren er ikke opptatt av deg og mange andre ting. Dusj ham med all den kjærlighet du har og deretter se. Håpe på det beste og være forberedt på det verste.
Forslag # 4, A hovedregelen når du ønsker å vite triks om hvordan å få en fyr tilbake er å ikke ta hensyn til ham og stoppe enhver kommunikasjon med ham. Kort sagt, ignorere ham. Gjør det tydelig at du ikke kommer til å la en slik en mindre ting påvirker deg selv. Gjør ting som du ikke gjorde da du ble med ham-dansetimer, musikk, hva som helst. Det finnes andre fisker i dammen også! Men vitser hverandre darling, ikke vite hva som skjer i denne jentas liv, og det faktum at hun ikke lengter etter deg mer kan skrangle gutta til kjernen av og til. Når du vil vite hvordan du får din ex tilbake raskt, fungerer denne ideen virkelig.
Forslag # 5; Ved å gjøre alt dette etter å vite abut hvordan du får en kjøpe tilbake, min kjære, være ikke dømmende. Vennligst ikke bestemme seg før noe skjer på hva som kan skje eller hva som vil skje, hvordan vil han reagere. Hvis du ønsker ham tilbake i livet ditt, bare få det budskapet krystallklart uten fordommer. På den annen side får hjernen din forberedt på å lytte til hans side av historien tålmodig, om i det hele han snakker, er det. Når du ser på hvordan å få min kjæreste tilbake, er dette veldig viktig.
Er det endelig samtalen og deres beslutning min venn! Disse var et par ting jeg trodde jeg vil dele med deg om hvordan du får en fyr tilbake. Du må bestemme på slutten av dagen hva du vil og hvordan du får det. Viktigst, tenker på hvordan å komme sammen igjen etter bruddet verdt det?
For gutter, hvis du føler utelatt, kanskje du kan sjekke ut hvordan du får en kjæreste tilbake etter bruddet, ikke sant?
PS - Darling, må du huske på slutten av dagen at alle dine anstrengelser til hvordan å få en fyr tilbake i livet ditt, kan gå forgjeves. Hvis det skjer - anser det som godt å være kvitt og finne noen bedre og verdig av deg selv!
Jeg lukker brevet her darling! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment