Monday 29 August 2011

Epsom salter Bruker

Hva er Epsom salter? Vitenskapelig kalles heptahydrate epsomite (MgSO4 · 7H2O), er disse saltene er dannet av en sammensetning av naturlig forekommende mineraler som finnes i vann. Saltet er oppkalt etter en by i England, ved navn "Epsom '. Det var her hvor det sammensatte først ble destillert fra vann.
Nå som du vet hva som er Epsom salt, la oss komme til Epsom salter bruker og fordeler. Som nevnt, kan Epsom salt bruker være flere i antall, men ironisk nok, er de ikke kjent for folk flest. Saltene er lett tilgjengelige til enhver stoffet butikken og komme hendig. De har flere programmer i og rundt hjemmet. I de fleste tilfeller, er Epsom salter bruker dedikert til hjem rettsmidler for kosmetisk healing.
Bruk av Epsom Salts
For en avslappende bad, kanskje, bruker en av de mest populære Epsom salter er assosiert med bading, vanligvis kjent som Epsom salt bath. Legge kun 2 kopper salt å varme badevann og soaking i 10 minutter minst ukentlig gang, lindrer kropp aches, forstuinger, hevelse og også myker grov hud. Ja, Epsom salt bath fordeler er mange.
For skinnende hår, Hair condition er igjen en av de viktigste fordelene ved Epsom salter. Bland like deler av salter og balsam og varm blandingen i ca 15 minutter. La det avkjøles litt og deretter bruke blandingen gjennom hodebunnen til slutten. Gi den en vente på 15 minutter før du skyller den med varmt vann. Metoden gir en naturlig glans i håret ditt. Du kan også bli kvitt oljen fra håret ved hjelp av en blanding av Epsom salter (8 ss.) Og shampoo (½ kopp).
For en Smooth Sunn hud; Bruksområder for Epsom salter som en naturlig hud exfoliant, produsere betydelige resultater. Skvette litt essensielle olje på salt og gjelder for huden din. Alternativt, kan du også gni salter direkte til huden og skyll grundig med lunkent vann. Huden vil være jevn og silkeaktig å ta på. Også før leggetid, kan du lage en blanding av salt (½ ts.) Med de vanlige rensekrem og massere huden. Ikke glem å skylle med vann etter du er ferdig. En blanding av salt og jod (3 dråper) når tilsettes kokende vann, gjør en flott middel for svarte hoder. Vet om bruk epsom salt for akne. Bruk av Epsom salter for infeksjoner i huden er ikke kjent for mange. Selv kutt og sår kan behandles ved å legge det berørte området i Epsom salt løsningen.
For føtter og Nails; Epsom salter bruker har også vært kjent å behandle tilstanden av fotsopp. Tilsett 2 ss av salter i varmt vann og sug foten til vannet blir kaldt. Legg til litt mer varmt vann og sug på nytt. De salter vil eliminere sopp og lindre ubehaget i foten din. Denne salt er også en effektiv hjem bøte for problemet med spiker sopp. Soaking føttene i varmt vann som inneholder litt salt fart på utvinningen. Bortsett fra behandlingen av soppen, vil saltet også kvitte seg med fotlukt.
For forstoppelse Relief, deretter kommer de Epsom salt bruker for å håndtere problemet med forstoppelse. 2 eller 3 ts av salt i en kopp vann, hjelpemidler i lindre forstoppelse. En Epsom salt avføringsmiddel kan også hjelpe lindre forstoppelse. Epsom salter arbeid som avføringsmiddel gjennom prosessen med hyperosmosis, hvor utskillelsen er enkelt. Epsom salter kan også brukes til rensing av tykktarmen. Her er informasjon om Epsom salt rens.
For anlegg og Lawn Care, du kan bruke Epsom salter som gjødsel. De er fordelaktig for plantene, grønnsaker og blomster. På dette notatet, ta en titt på bruker og fordeler ved Epsom salter for roser. Ukentlig bruk av Epsom salter fordeler plantevekst. Her er informasjon om bruk av Epsom salt for tomatplanter. Ved å legge Epsom salter til plenen din, er du legge mer magnesium og jern. Legg bare 2 ss. av salter til ca 1 liter vann og spre den over plenen. Deretter, spray rent vann. Resultatet? Grønnere gress!
For Skadedyrkontroll, dryss noen av salter i slug infisert steder og hindre deres oppføring. Hvis du er plaget av vaskebjørn, deretter skvette en sjenerøs mengde av Epsom salter omkring søppelskuret. Det hjelper.
For sløying; En blanding av salt og flytende oppvaskmiddel hjelper med å rense skitne flekker på baderomsfliser. Og ikke bare det, Epsom salter kan brukes som en håndvask i tillegg. Bland salt med baby olje og plasser foruten vasken. Look hvordan samme agenten kan brukes til rengjøring forskjellige ting; med vaskemiddel, for bad rengjøring; med babyolje for rengjøring hender.
Dette var noen raske Epsom salter bruker du kanskje ha nytte av. Det er mange andre medisinske bruk av Epsom salter der du kan være interessert i å se på. Den allsidige Epsom salter bruker kanskje ha overrasket deg, hvis du ikke var klar over dem før leser denne artikkelen. Men nå vet du dem sikkert. Så, notere dem ned og lage en liste over ting du kan fikse ved hjelp av noe annet enn Epsom salter!

No comments:

Post a Comment