Monday 22 August 2011

Chiggers Utslett

Du nyter varme sommerdager, å bruke tid fotturer på baksiden landet stien måter og ta i gledene ved naturen. Du legger deg på ryggen, ser på den blå himmelen over. Du plutselig føler alvorlig kløe og brennende følelse på midjen din. Du går gale med intens kløe og finn din midje er full av rødlig nupper som ser ut som små kviser eller utslett. Du bekymret hva i verden kan ha bitt deg, og ved nærmere observasjon en av dine venner dukker opp navnet - chiggers! Chiggers utslett er en av de mange tingene du ønsker å unngå på naturstier. I denne artikkelen skal vi avdekke noen fakta om chiggers utslett.
Hva er Chiggers, Chiggers, hva er de, er et spørsmål spurt av mange som har blitt bitt av disse små insekter. De er også kjent som røde feil eller høste midd. Disse insektene er så små at du må bruke et forstørrelsesglass. De er så små at om lag seks av dem fester seg per kvadratcentimeter av huden din til å mate. The chiggers er faktisk larvenes form for arachnid. De er seks bein vingeløse larver som vil forfalle i en type midd. De gjemmer seg i høyt gress og ugress venter på sine menneskelige be. Den voksne form for chiggers strømmer på vegetasjon. Larve form lever på menneskets enzymer for 3 til 4 timer før de faller av. Så kapsle seg og modnes inn i en midd. De normalt lever av fugler, men vil ikke sinnet fôring på en menneskelig vert.
Folklore Om Chiggers Rash; Mange tror at chiggers begrave under huden og drikker blod. Disse små larvene er ikke blod suger vampyrer. Faktisk trenger de ikke begrave seg under huden. Mange mennesker bruker klar neglelakk over chiggers utslett å kvele den begravde chigger. Men denne chigger utslett behandlingen er åpenbart unødvendig ettersom det ikke er chiggers stede.
Hvordan blir man Chiggers Rash, Chiggers tendens til å komme på klærne til folk mens de går forbi gress og busker ute. Ettersom de er så små, ingen som egentlig merknader dei på klær eller kropp. Disse insektene så å reise på jakt etter varme, fuktige steder på kroppen. De elsker områder med tynn hud som midje, ankler, hudfolder, armhulene, etc.
Når de nå et gunstig sted, begynner de fôring. De faktisk ikke biter deg som en mygg. Faktisk, fester de seg til huden din og injiser fordøyelsesenzymer i spyttet sitt. Denne fordøyelsessystemet enzymet bryter ned huden celler ved kondensering av dem. Denne juicen er enn suges av chiggers.
This digestive enzymet er dette som gjør chiggers utslett vises. En chigger kan fortsette fôring for mange dager, men den intense kløen gjør deg børste av disse chiggers aggressivt. Dessuten, de vasket av hvis du løper for å ta et bad eller helle vann for å rengjøre chiggers utslett. Hvis det ikke var for virkningene av fordøyelsesenzymer, ville chiggers fortsette å feste til de er endelig fordrevet. Du vil bli overrasket over å vite, etter når du ser en chiggers utslett, en god 4 til 5 timer må ha gått siden den første kontakten med insekter.
Chigger Bite Behandling; Chigger bite behandling består hovedsakelig av å bruke antihistaminer og kortison kremer for å redusere kløe. Du bør øyeblikkelig ta et bad og vask av eventuelle chiggers stikke for kroppen din. Du kan ta oral Benadryl eller besøke en lege for en foreskrevet steroid krem. Du kan bruke litt vaselin for å gjenoppleve hudirritasjon. Du kan prøve disse chigger behandlinger for å redusere irritasjon og kløe.
Chiggers utslett ser ut som røde kviser eller humper. Kløen kan vare i flere timer til flere uker. Du bør unngå å skrape chiggers utslett som det kan føre til sekundære infeksjoner. Det utslett klør alvorlig eller symptomene dine forverres, kontakt lege. Du bør alltid prøve forskjellige måter å bli kvitt chiggers, hvis området er utsatt for chigger infestation. Når barn kommer hjem etter å ha spilt utendørs, sørg for at du gjør dem ta et bad umiddelbart, spesielt under den varme vær eller våren. Dette var alt om chiggers utslett, håpe du har lært noen nyttige opplysninger om disse insektbitt.

No comments:

Post a Comment