Sunday 21 August 2011

Stripped Skrue Remover

To mest vanlige stedene du trenger hjelp med å fjerne små strippet skruer er din laptop / notebook og veggen. Tydeligvis prosessen med skadede strippet skruen Remover er en plage, men det må gjøres. The stopper i midten av prosjektet virkelig kan bremse det hele ned. Men du trenger ikke å overbelastes nede ved kommende frustrerende opplevelse. Snarere, se på denne muligheten som en utfordring hvor du kan overvinne denne gangen. Alright, strippet skrue remover er ikke så stor av en avtale, og det er sant først etter at du har lastet lært å fjerne en strippet skrue. Så skal vi gå videre og fullføre den lille strippet skruen remover prosjektet?
Den avisolerte skruer er en favoritt for ethvert hjem forbedringsprosjekter. Og som er hvorfor, å fjerne dem blir en slik en problemfri. Som du ikke ønsker å fremme skadet skruene posisjon og gjør prosessen enda hardere, fortsette med de nedenfor nevnte tips.
Slik fjerner du en Stripped Skru fra en bærbar PC, hvis du tar den bærbare datamaskinen fra hverandre for å reparere det, følger du denne fremgangsmåten for små strippet skruen remover. : Ta en tykk gummi band, plasserer den mellom strippet skruen og skrutrekkeren. , The gummistrikk vil fungere som friksjon. Ha litt press på skruen og sakte begynne å snu på skrutrekkeren. ; Når skruen begynner å bevege seg, ta strikken av det. ; Plasser skrutrekkeren over strippet skruen å matche sin form. ; Det vil avhenge av hvor dårlig formen på skruen er. Som er grunnen, det er smart å bruke en liten bor. ; Du kan lett plassere den i midten av skruen og prøve å slå den. ; Ikke bruk for mye press når du skru skruen eller gjøre dette for fort. Du ønsker ikke å skade den bærbare datamaskinen. ; Mens du å skru, stopper en gang i blant for å bruke en tang og prøve å fjerne skruen. , Vær så skånsomme som mulig gjennom hele prosessen, den eneste gangen du bruker trykk er utgangspunktet. ; Slik fjerner du en Stripped Skru fra Wall, Ta en skrutrekker større enn størrelsen på strippet skruen. Sett skrutrekkeren i en vinklet posisjon over skruen. ; Sett litt press over det og langsomt snu skrutrekkeren. ; Hvis dette ikke fungerer, bruker et stort flatt skrutrekker. Ideen er å velge en skrutrekker som er bredere enn skruen. ; Du må samsvare med splitten i skruen med den store skrutrekker. Prøv å skru på klokken måte. , Hvis det fortsatt ikke vil rikke, bore et lite hull i hodet på strippet skruen. Sett en smaller skrutrekker inni dette hullet og prøve å fjerne det. ; Når alt annet feiler Du kan bore litt mer gjennom hodet på skruen til det er fortrengt fra stedet. Vær forsiktig når du prøver dette trinnet, bruk beskyttende hansker og vernebriller. ; Selv manuell strippet skruen fjerner verktøy er alltid bedre enn makt øvelser, noen ganger kan de også fungere. Bare sørg for at du skrur i riktig retning, og bruker veldig lite dreiemoment. ; Nå du vet hvordan du fjerner en strippet skrue. Nødvendigheten av å fjerne strippet skruene kommer som de kan blir slitt ut. Til tider kan dette også gjøre hele prosessen litt glatt (den skrutrekker bit vil ikke passe med skruen hode), husker gummistrikk? Husk, en strippet skrue remover prosedyren er bare så tøff som du gjør det for å være. Alt du trenger er litt tålmodighet, strippet den rette skruen fjerning verktøy, og riktig skritt. Etter det, er det jevn seiling derfra.

No comments:

Post a Comment