Sunday 6 May 2012

Best Friend Tatoveringer

Jeg tror vi drømmer så vi ikke trenger å være fra hverandre så lenge. Hvis vi er i hverandres drømmer, kan vi være sammen hele tiden. ~ Calvin & Hobbes
Jeg tror vi får best venn tatoveringer slik at vi kan være sammen selv når den er våken, ser på oss selv eller når andre ser på oss.
I livet har vi en tendens til å møte mange mennesker og få masse venner, venner på skolen, høgskole, arbeid eller sosiale sammenkomster. Men alle oss i vårt hjerte vet forskjellen mellom en venn og en bestevenn. Vi kan ha mange venner, men beste venner er veldig få, for det meste bare en. En beste venn er en familie som vi velger for oss selv, og for de fleste av oss, obligasjonen delte med en beste venn er mye mer tett enn det med familien. Dette er slik fordi våre beste venn vet ting om oss som ingen andre gjør.
Mange mennesker vil gå inn og ut av livet ditt, men bare sanne venner vil etterlate spor i ditt hjerte. ~ Eleanor Roosevelt
Riktig talt, beste venner gjør igjen en fotavtrykk i våre hjerter, og en beste venn tatovering idé er en fin måte å vise hvor mye han / hun betyr for deg, at du er ufullstendige uten det andre.Fotavtrykkene i ditt hjerte vil alltid forbli som tatoveringer på kroppen din. Det er mange måter å vise vår beste venn hvor spesielle de er for oss. Noen skriver dikt vennskap, vennskap sitater, og så videre. Men en tatovering er at en unik måte som makter alt dette, fordi det er alltid en del av deg. Her er noen forskjellige beste venn tatovering ideer som kan hjelpe deg med å gjøre obligasjonen mer sterkere.
Unik Best Friend Tattoos, Hver og vennskapsbånd er forskjellige og unike. Reisen av bare å kjenne en person, og sakte blir fra en bekjent som for å bli den beste venn for livet er unikt i seg selv. Du kan alltid velge en beste venn tatovering design som symboliserer denne reisen. Gjør tatoveringen like unik som din beste venn. For eksempel, vet jeg to beste venner som har en tatovering av en heis som sier; fast på gulvet av vennskap for alltid. Dette er fordi den første gangen de møttes, ble de sittende fast i heisen i nesten 2 timer. En annen unik måte å picturing your vennskap kan være tatovering et bilde av din beste venn sammen med deg, noe som en portrett tatovering. Dette vil være en måte å alltid være sammen, fanget i øyeblikket for uendelig. Eller du kan også vurdere å tatovere en hendelse som viste deg verdien av hverandre. For eksempel, det er en brannmann som var der i løpet av 9 / 11 angrepene og hans beste venn som også var hans medarbeider hadde reddet livet hans. Så han inked et bilde av scenen hvor det var bygningen i brann, folk og brannmann redde og hjelpe hverandre. Dette var hans egen spesielle måte å fortelle sin beste venn hvor mye han betyr for ham. Så hvis du har et spesielt øyeblikk med din beste venn, hvorfor ikke vurdere tatovering det?
Cute Best Friend Tattoos, Vel, vi snakker om søte beste venn tatoveringer, er vennskap en søt forhold anyways, er det ikke? Du slåss, du spiller, du ler, du gråter, til tider du hater hverandre og aldri ønsker å se hverandres ansikt, og det neste øyeblikket du innser at selv om du kjemper, er det umulig å leve uten hverandre. Betyr ikke alt dette minner deg om tidenes fiender cum beste venner, Tom og Jerry! Få en tatovering av Tom og Jerry, for eksempel, kan være en søt måte å vise din venn, at selv om motsetninger, utfyller dere hverandre. Du kan også vurdere bilder av dyr, tegneseriefigurer, blomster eller noe annet som er søte til dere begge på en spesiell måte.
Matchende Best Friend tatoveringer, en av de mest bedårende ideen til beste venn tatoveringer er matchende dem. For eksempel tegne en tatovering av en halv porsjon på ens kropp del, og den andre halvparten av tatoveringen på den andres kropp del på en slik måte at når begge er sammen, er hele tatovering fullført. En annen tatovering idé i denne delen kunne være å få nøyaktig samme matchende tatoveringer på samme sted portretterer samme slags kjærlighet, smak og hengivenhet for hverandre.
Best Friend Tattoo Quotes; Dette er igjen en svært innovativ og spesiell måte å si til hverandre hva din beste venn betyr for deg. Det er som du er tatovering dine følelser i ord og fortelle hverandre hele tiden hvor spesiell your vennskap er! Det er mange beste venn uttalelser som alle av oss har lest på et tidspunkt eller den andre. Også ut av dem er det noen sitater som virkelig rørte hjertet vårt, kanskje på grunn av ordene, dybde, mening, relevans, kan årsaken være noe. Tatovering din beste venns favorittsitat på deg selv og vice-versa, eller tatovering en vanlig vennskap sitat skrevet av noen andre eller til deg, synes en god beste venn tatovering idé for meg.
Når du velger den beste venn tatovering design, til punktene bli tatt hensyn til, avhenger rent fra person til person. Jeg kommer alltid over folk som søker ideer for vennskap tatovering design fra andre. Hvordan forventer du en tredje person til å forstå verdien av forholdet med din beste venn? Ifølge meg, er den beste personen for å referere til kun og bare din beste venn. Vi kan selvfølgelig hjelpe deg med kladden, men den endelige utskriften må avgjøres bare av dere. Poenget er at du ønsker å få en beste venn tatovering for bare og bare din beste venn, og som forstår dine vennskap og bånd bedre enn dere to? Så velg en beste venn tatovering design som er liksom et symbol på vennskap som du deler med din beste venn, og som er unik på sin egen måte.
Jeg håper denne artikkelen hjelper deg i å samle den vakre og verdsatt stykker av minnene som alltid vil forbli i ditt hjerte, til et mesterverk tatovering som alltid vil forbli på kroppen din. Gjør din beste venn tatoveringer som unik, spesiell og minneverdig som din venn er til deg. Lykke til!

No comments:

Post a Comment