Sunday 13 May 2012

Bryllup antrekk for menn

Valget av bryllupet antrekk for menn eller kvinner er avhengig av mange faktorer. Tidspunktet for bryllupet, forholdet til bruden og brudgommen, stedet der bryllupet finner sted, din kroppsbygning og trender skjer i herreklær. Det er litt vanskelig å ta i betraktning alle de ovennevnte variabler slik i denne artikkelen vil vi diskutere bare få av dem.
Ulike Wedding antrekk for menn
Dette er listen over alternativer du har å velge rett bryllupet antrekk for menn. Gjester invitert til et bryllup bør starte med å se nøye på bryllupet invitasjon kortet, som noen ganger den forventede antrekk er nevnt der. Hvis det ikke er nevnt, se når og hvor bryllupet finner sted og velge antrekk tilsvarende. Følgende er noen alternativer du kan velge fra.
Formell Bryllup antrekk for Men, Når det er et formelt bryllup, for eksempel, bryllupet til sjefen din sønn, og deretter velge for en skikkelig formell dress sammen med et perfekt matchende slips er obligatorisk. Og mørke farger er perfekt for en formell anledning. Dermed vil en mørk farget blazer, en hvit skjorte og et svart slips være den perfekte kombinasjon for en formell bryllup. En annen mulighet du har er cocktail antrekk for menn, som legger mer vekt på raffinement. Men hvis det er et svart slips hendelse en smoking er et nesten det eneste alternativet. Det er ikke mye rom for eksperimentering i en formell påkledning.
Semi Formell Bryllup antrekk for menn, Semi-formelt antrekk indikerer ikke ukoordinerte dresser eller blazere. Det betyr bare at du kan velge noen tilfeldige fargekombinasjoner og hoppe over Tux. Den ideelle semi-formelt antrekk ville være en dress skjorte, bukser og en blazer. Iført slips, eller ikke er ditt valg. Hvis det er en kveld bryllup er det best å velge en svart eller en mørk farget blazer.
Beach Wedding antrekk for menn; Beach bryllup er i hovedsak en uformell affære. Derfor ditt valg for bryllupet antrekk for beach bryllup er aplenty. Hvis arrangementet har en slags tropisk tema, en enkel Hawaii-skjorte med snøring bukser og flip flops er en flott kombinasjon. Hvis du ikke ønsker å være at casual, et annet alternativ du har er kledd i en skarp hvit skjorte sammen med et par krem ​​eller khaki farget bukse og skinn sandaler. Hvis du ønsker å gjøre det litt mer formell, kaste i en dress som samsvarer med buksene sammen med en subtil farget slips. Gå uten slips er fin også.
Summer Bryllup antrekk for menn; Mens velge Mens bryllupet antrekk for en sommer bryllup først sjekke hvor bryllupet finner sted. Hvis det er et fuktig sted foretrekker bomull og lin klær som de er lettere enn silke. Valget av farge på antrekket er også avhengig av sted, så gå for lysere farger, selv om det er en formell bryllup. Hvis bryllupet kommer til å være utendørs, ikke glem å ta med solbriller og solkrem. Videre kan sommernettene være kaldt, så ta noen lag også. Hvis det skal være en formell anledning, og du har ikke noe valg, men ha på seg en dress, velg deretter en krem ​​farget drakt med en hvit skjorte og kremfarget kjole bukser. Du kan velge ikke å bære et slips som det kan bli veldig varmt.
Det viktigste når du velger riktig bryllupet antrekk for menn eller noen antrekk for enhver anledning, er å se om det går med din fysikk og personlighet først. Også må du være helt komfortabel i det du har på deg som bryllupet kan vare i lang tid og du må danse og alt. Det er også lurt å ikke bruke noe helt nytt, men å bære noe som du vet du er komfortabel i.

No comments:

Post a Comment