Monday 14 May 2012

Hvordan lage møbler polsk

Tre møbler har sin egen klassiske skjønnhet som ikke kan sammenlignes med noen andre møbler materiale. Men gjør kontinuerlig eksponering for støv og rusk det vanskelig å bevare sin naturlige utseende. For å opprettholde det attraktivt utseende, må du polere det med god kvalitet møbelpolish fra tid til annen. Møblene polish som er tilgjengelige i markedet er ganske dyrt og det er ikke alltid mulig for deg å skall ut så mye penger. Videre har mange mennesker får hudirritasjoner grunn av petroleumsdestillater og andre skadelige kjemikalier som finnes i dem. Så hvis du lære hvordan du gjør møbelpolish på egen hånd med naturlige ingredienser så du kan unngå alle disse kommersielt laget møbelpolish.
Hvordan få Natural møbelpolish
Før vi diskuterer hvordan gjøre møbelpolish, må du anskaffe følgende ingredienser som er lett tilgjengelig i hjemmet ditt:; Olivenolje eller vegetabilsk olje til polering ferdig tre / mineralolje til polering uferdige tre; En kopp fersk sitronsaft; En kopp for måling av væsker, en ost klut; Deler av ren og tørr klut som ikke loer, En ren sprayflaske, En middels stor bolle, Soft stritter tannbørste, Prosedyre, Klem ut om halv kopp sitronsaft fra friske sitroner. Deretter siler bort frø og papirmasse fra juice ved hjelp av en cheesecloth. Hell en kopp olivenolje eller vegetabilsk olje i sprayflaske. Hvis møblene som skal poleres er laget av uferdig tre, så må du ta en kopp mineralolje. Deretter legger halv kopp sitronsaft inn i den. Dette juice renser opp møbler overflaten og sender ut en veldig god lukt. Nå, lukk flasken tett og rist den godt slik at de to væskene blande riktig.
Dermed er din møbelpolish klar til bruk. Spray blandingen på treoverflaten og gni det godt med hjelp av en lofri klut. Mens rubbing, må du flytte klut i retning av tre korn. Hvis du vil bruke polish til hjørner og andre slike områder som ikke er lett tilgjengelige, kan du bruke en myk tannbørste stritter dyppet ned i væsken. Til slutt, buff veden riktig med en annen myk lofri klut for å få tilbake sin naturlige glans som du leter etter!
Hvordan få Beeswax møbelpolish
Materialene må forberede bivoks møbelpolish er: bivoks, terpentin olje og eterisk olje. Dessuten trenger du en bolle, en tresleiv og en container med grunt base for å lagre polish. Varme rundt halv kopp vann i en kjele, men ikke koke det. Ta 75 gram bivoks i en bolle og legg den over det varme vannet slik at voksen får smeltet. Så heller du en kopp unscented terpentin olje i smeltet bivoks og rør det godt med tre skje slik at de to væskene blandes godt med hverandre. Deretter legger 20 dråper ren eterisk olje i blandingen og fortsett å røre det grundig. Endelig, helle det i beholderen og la den avkjøles og stivner. Nå kan du bruke denne hjemmelagde bivoks møbelpolish. Påfør polish på tremøbler hjemme med en myk klut.
Håper du har forstått prosedyrer på hvordan å lage møbelpolish riktig. Regelmessig bruk av disse naturlige ingrediensene vil gi tremøbler med tilstrekkelig næring som er avgjørende for å beholde sin iboende glitrende egenskaper intakt. De bidrar også til å bevare skogen i mange år og dermed øke sin levetid.

No comments:

Post a Comment