Tuesday 15 May 2012

Cute Birthday Cakes for voksne

Det finnes myriader av design tilgjengelig når det kommer til bursdagskaker. Dessuten, er du ikke begrenset til å velge de tilgjengelige seg og kan få særlig unike kake skreddersydde. La oss ta en titt på noen ideer til søte bursdagskaker for voksne, som du kan overraske din kjære med.
Bursdag Kaker for voksne
Lei av den vanlige bursdag kake design? Ta en titt på noen av disse søte bursdagskaker for voksne som kan sette en hyggelig smil på din kjæres ansikt.
Cupcake Bouquet, Cupcake buketter er innovative tilføyelser til bursdag kake delen. Denne kaken er en flott bursdag kake for en kvinnes bursdag. I denne kaken, pinner cookie er satt inn i muffins, og deretter settes inn i et håndverk boks. Når arrangert for å se ut som en bukett og dekorert med curling bånd, ser denne kaken fantastisk.
Designer Bag Cake; Hvis din kjære elsker å shoppe, få henne en designer bag kake. Du kan også plassere en leppestift og kompakt siden av posen for å fremheve temaet. Disse kakene er en hit med kvinner i alle aldre. Inne i posen, er kaken som regel rosa fløyel med vanilje smørkrem eller rød fløyel kake med oreos og fløte fylling.
PSP Cake, ikke bare gutter, men også unge menn er avhengige av PSP's. Du kan innlemme sin avhengighet til sine play station ved å lage en PSP-kake. Knappene og pilene på denne kaken kan være ganske utfordrende, men det er ganske interessant å lage denne kaken. Dette bursdag kake ideen for voksne vil sikkert gi mannen en hyggelig overraskelse.
Disco Ball Cake; For voksne som ønsker å gjenoppleve Saturday Night Fever epoke, gjør disco ball kake en interessant kake idé. Det er fantastisk hvis partiet temaet er disco kveld. Stedet for å lage ett stort disco ball kake, kan du også lage disco ball cupcakes, med hver Cupcake ligner en disco ball.
Beer Barrel Cake, Barrel kaker er en hit hvis man elsker øl. Lag en tønne kake med et hode spratt ut av det, holder et krus øl. Det er forskjellige måter du kan presentere dine øl fat kake. Du kan også lage en fondant mann, lå beruset ved siden av øl fat. The søtere du gjør fondant mannen, søtere kaken skal se ut! Å gi ham en vom og drukket utseende vil fremheve temaet. Ølet fat kaken er en av de morsomme bursdagskaker for menn.
Rare og Moro Birthday Cakes for voksne
Hvis your lei av den vanlige søte bursdagskaker for voksne og er på utkikk etter noe uvanlig, du absolutt trenger å prøve ut noen av de rare, men kreativ bursdag kaker for voksne som er nevnt nedenfor.
Toalett Cake, mens noen er frastøtende på engang tanken på å spise et toalett kake, noen er helt spillet for det. Toalett kaker omfatter kake laget i form av et toalett med toalett bolle, akkurat som i et vanlig toalett. Toalettet er fylt med varme gel stå i tisse. Du kan legge sjokolade fondant å ligne bæsj å gjøre det så realistisk som mulig. Toalett kaker har blitt svært populært i disse dager.
Capsule Cupcake, People i den medisinske profesjon kan få kapsel kaker for sine kolleger på jobben. Kapselen cupcakes er enkle å lage. Bare gjøre noen cupcakes og sette noen frosting. Dryss litt fargerike kapsler laget av fondant på cupcake. Du kan også lage fondant kapsler som bærer an til vitamin E kapsler eller tran kapsler å fremheve temaet.
Amazing Birthday Cakes for barn
Cupcake for bursdager er populære bursdagskaker for barn i disse dager. De er ikke bare enkle å lage, men også enklere å distribuere og spise, spesielt for barn. I stedet for å ha en stor kake med temaet fasong eller utforming på den, som blir ødelagt når skiver, kan man gi cupcakes som tar temaet retten til platen av barnet. Man kan være ekstremt kreativ og komme opp med søte bursdagskaker for barn.
Sea snacks cupcakes, med hver kake ha koraller og luke ising, med en havfrue eller fisk topper på dem vil holde barna på festen fascinert. Du kan selv gjøre hver cupcake se ut som en søt ansikt, med hår, øyne, nese, munn, osv. solbriller på ansikter eller søte hatter å gå med ansiktene, vil skape en interessant bursdag cupcake. De levende fargene på cupcakes skal lokke barn og gjøre dem lykkelige.
Med kaker, er det kreativitet som teller! Himmelen er grensen! Kaker er viktige sider ved enhver anledning og bringe smil på ansiktet, dermed kan litt mer oppmerksomhet til dem gjøre en dag. Håper disse morsomme og søte bursdagskaker for voksne og barn var nyttig og informativ!

No comments:

Post a Comment