Wednesday 9 May 2012

Pære formet Engagement Rings

Engasjement og diamanter er uatskillelige. Diamanter er sjeldne, og så er ekte kjærlighet. Og gi noe verdifullt til noen enda mer dyrebare er en av de beste gavene noensinne. Det er der forlovelsesring skritt i. De fleste kvinner går inn for diamond engasjement ringer. Og selv innenfor diamantring krets, det er et nytt og raskt kommende konkurrent, den pære formet forlovelsesringer! Ja, disse ringene er helt unik i stil og utseende, enten de er gamle pære formet forlovelsesringer eller det mer moderne pære formet forlovelsesringer med baguetter, de er nydelig i alle former. Les mer om disse ringene. De er rett og slett uimotståelig.
Hva er pære formet Engagement Rings?
La oss starte fra begynnelsen. Hva er egentlig en pære formet forlovelsesring? Som du kanskje allerede har gjettet, er det en ring som har en pære formet diamant satt i den. Denne ringen er kalt ved forskjellige navn som Marquise, teardrop eller en kombinasjon av ovale og runde. Den mest berømte pære formet forlovelsesring var kanskje den som Richard Burton ga til Elizabeth Taylor, som ble solgt for utrolige $ 3,000,000! Den distinkte formen på denne ringen er det som gjør den til en favoritt blant kjendiser også. Det sies at denne spesielle stil av ringen ble oppfunnet i Belgia, i det 15. århundre. Det geniale skaperen av denne ringen var Lodewyk van Berquem. Siden da har kvinner utsmykket sine fingre med denne fantastiske ringen.
Mange kvinner lurer på om hvilken måte å bære denne ringen, på grunn av formen. Hvorvidt avsmalnende enden skal vende mot kroppen eller ansiktet vekk fra kroppen. Vel, her er svaret. Fordi det har en så distinkt form, avhenger metoden med å bære det helt på kvinnen bruker det. Iført den vender bort fra kroppen definitivt gjør fingeren ser lengre og slankere, mens bruk det mot kroppen kan gjøre det virke nærmere hjertet. Det beste med denne ringen er at du kan bruke den med et par glitrende diamant øredobber også. Det kan matche nesten enhver diamant smykker og ser flott ut med formelle og uformelle kvinners klær!
Hvordan kjøpe en pære formet forlovelsesring
Kjøpe en forlovelsesring må alltid gjøres med største forsiktighet. Og for en pære formet ring, enda mer. Det er visse spesifikasjoner som kreves for en pære formet diamant, som må tas vare på, for å ha den perfekte dyrebare pære formet gemstone. Disse spesifikasjonene er nevnt nedenfor. , The pære formet steinen skal ha 58 individuelle aspekter / fasetter. ; Bunnen av "pære" skal ha en tydelig bue til den. Noen gullsmeder unngå dette for å øke karat teller. Pass på at din har buen! ; Den mest egnede Forholdet mellom lengden på diamant til bredden sin er, på en gjennomsnittlig, et sted mellom, 1,50 til 1,70. ; Alle sidene av diamanten skal være symmetrisk. Du kan bedømme dette selv ved å bare se på det. , Når du ser på steinen, fra alle vinkler, hvis du ser dannelsen av en gråsort sløyfe effekt på senteret, be gullsmeden å kutte steinen mer, til litt redusere denne effekten. ; En annen forholdsregel å bli tatt er, bør poenget med pære være skarpe. Imidlertid bør det være behørig gjemt i en V-formet spiss for å beskytte steinen og bæreren. , De fleste kabaler er satt med tre pinner, men på grunn av sin pære form, bør denne ringen ideelt har 6 pinner. Gull eller platina er den beste baser for å forbedre og Svane sin slående skjønnhet. , De fleste kvinner vil gå for pære formet forlovelsesringer med siden stener, men jeg tror pære formet forlovelsesringer med bane diamanter gir et mer klassisk utseende. Et annet spørsmål å svare på er hvordan og hva slags bryllup bandene til pære formet engasjement ringene er det beste alternativet? Vel, kan du gå for en enkel band i gull eller platina til bryllupet. Ha på giftering først, og deretter forlovelsesring. Dette holder gifteringen nærmere hjertet ditt. Og til slutt, vil en god ide være å gå inn for en forlovelsesring forsikring. Så, det er nesten alt du trenger å vite om disse ringene. Jeg gjetter du nesten halvveis ut døra nå! Sparkle vekk!

No comments:

Post a Comment