Monday 7 May 2012

Slik installerer Windows erstatning

Ditt hjem er refleksjon av personligheten din. Hvert aspekt av huset er en skildring av "du". Ikke rart da vi sier alltid at hjemmet er der hjertet er! Men den aller hjem, må vi la den, for godt grunner eller dårlig eller må gjøre det bedre, gjennom hjemme forbedring eller til andre formål, er det virkelig smertefullt. Spesielt når du får ting reparert, og du må forlate den. En av de viktigste aspektene vedrørende hjemme forbedringer eller remodeling hjemmet ditt, er å installere utskifting vinduer. Hvis du har noe relatert til det på ambolten, kan du ønsker å vite om hvordan du installerer nye vinduer. Så her går!
Installere Replacement Windows
Til å begynne med, vil det være en god idé å være forberedt på litt hardt arbeid for 4 til 6 timer. Så for å gjøre arbeidet du trenger bajonettsag, meisel eller isøks, verktøyet kniv, nivå, drop kluter, drivning pistol og caulk, shims, lirke bar, hammer, spiker satt og etterbehandling spiker (1 ½) og målebånd. Sammen med dette, sikre at de eksisterende rammene er i god, firkantet form. Som vil gjøre oppgaven med å montere vinduer lettere. Nå kan vi gå videre til trinn.
Trinn 1: En veldig viktig ting i en slik oppgave er å først ta målingene. Målinger må tas jamb to jamb som er fra side til side, på tre steder. De må tas over toppen, midten og bunnen. Scribble den minste av de 3 målingene. Etter som måler høyden fra toppen av svill til undersiden av hodet jamb. Det vil være på venstre midt og høyre. Igjen holde et notat av den minste av de tre målingene. Du ville være i stand til å vite hvor plassen er din vindusramme ved måling av diagonaler. For å bli kjent karmen skråningen, bruk en vinkel. På ødelagte vinduet reparasjon også, ville du trenger å gjøre dette.
Trinn 2, den neste tingen å gjøre, er å demontere rammen. Lirke av tre stopp til lavere terskel, eller du kan selv skru dem. Ta vare mens du gjør det, kan det bryte. Mens installere utskifting vinduer hvis det er noen, ta skillen perler for å fjerne den øvre rammen. Hva må gjøres nå, er at jamb liners - aluminium eller vinyl må fjernes. Som kan gjøres med hjelp av en lirke bar. I tilfelle er det et originalt vindu du arbeider på, og pass på at du holder interiør og eksteriør støpegods intakt, ta ut tre stopper som kunne ha vært savnet ut.
Trinn 3: Tiden er inne til å forberede, sand og maling rammen. Når du er ferdig med det, ville du må fjerne rammen vekter. Deretter kommer isolasjonen forberedelse til vinduet ditt. I forbindelse med fremgangsmåten på hvordan du installerer ny windows, må dette tas hånd om på riktig måte.
Trinn 4; Så ta fram fra det første trinnet, tar vi en titt på isolasjon forberedelse for vinduer. For det, kvitte seg med eventuelle eksisterende glassfiber fra vekten lommer. For å installere ny isolasjon, kan du bruke polyuretanskum, som antas å være den beste når det kommer til vinduet isolasjon.
Steg 5: Etter det, drill 3 / 8 - tommers hull gjennom rammen i hver ende og deretter i sentrum. Når spray skum er anvendt, la overflødig å herde i ca 6 timer før du skrape den av. Følg opp dette ved to sammenhengende perler av caulk. I vinyl utskifting vinduer, kan ting være litt annerledes.
Trinn 6; Her kommer det vesentligste i instruksjoner for hvordan du installerer nye vinduer. Start med en 3-tommers skruen for å feste utskifting vinduer løst til vinduskarmen. For å teste om den har passe på riktig måte, nært og lås sash å teste det.
Trinn 7; Shim, vil vinduet erstatte tidligere vinduene ved behov. Etter det, alt du trenger å gjøre er å ta opp og gi den siste finpussen. Så det du trenger å gjøre her er å caulk, prime og maling hvis det er noen hull.
Til slutt, er det siste i instruksjoner for hvordan du installerer nye vinduer til grundig sjekk om montering er sikker og vinduet installasjonen er riktig utført. Først etter at du er sikker på det, vil det være godt å gå videre til neste vindu. Utskifting vinduer kostnaden er en annen ting du må vurdere.
Et par ting, som har blitt holdt for siste, i hvordan du installerer ny windows instruksjoner: når du kjøper nye vinduer, er det beste alternativet for å se etter ferdig montert, klar for installasjon vinduer. Disse kan enkelt monteres i eksisterende rammer. Jeg lukker vinduet her! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment