Monday 21 May 2012

Tilbakeringingssignal Tones gratis

Vi vet alt om en ringetone. Men hva er en tilbakeringingssignal tone? La meg gi deg en oversikt over hva er egentlig en tilbakeringingssignal tone. Når du ringer noen, hører du en lyd som indikerer at telefonen til personen, som du har ringt, ringer. I dag, i stedet for at kjedelig Tring-Tring lyd, kan du la innringere lytte til din favoritt sang, film dialoger eller en personlig melding. Denne sangen eller personlige meldingen kalles en tilbakeringingssignal tone. Hvis du husker, da ringetoner først ble introdusert, måtte de kjøpes fra tjenesteleverandøren. Men som trenden fanget opp, gratis nettsteder som gir ringetoner startet mushrooming. The tilbakeringingssignal toner kan følge en tilsvarende trend. Foreløpig tjenesten leverandører krever en månedlig avgift for bruk av tilbakeringingssignal tonene og du må også betale for å laste ned sangen. I det følgende vil jeg gi deg noen tips om hvordan du kan få disse tilbakeringingssignal toner gratis.
En mobiltelefon er ikke bare en kommunikasjonsenhet lenger. Det er ditt komplett underholdningspakke på farten. Trendene innen mobil teknologi er revolusjonerende med lynets hastighet. De kommer med integrert sosiale nettverk evner, kraftige kameraer, Internett-surfing og hundrevis av slike funksjoner. Mobiler har blitt smart telefoner. Men deres grunnleggende funksjonalitet er fortsatt kommunikasjon. Å krydre det opp, er mobile tjenesteleverandører og produsenter arbeider for å gi mer personlig valg til forbrukerne. Ett av disse alternativene er evnen til å bruke tilbakeringingssignal toner.
Hva er tilbakeringingssignal toner?, Det er tonen at innringeren skal høre når han ringer deg, før du plukke opp telefonen. Ulike tilbydere betegne tilbakeringingssignal tonen annerledes. For eksempel, blir de kalt innringer låter av T-mobile, hilser meg toner ved Metro PCS og så videre.
Do tilbyr tjenesteleverandører gratis tilbakeringingssignal toner?; Noen tjenesteleverandører gjør at du kan bruke et begrenset antall tilbakeringingssignal toner gratis. Andre tilbydere komme opp med tilbud for en viss tid når du kan laste ned tilbakeringingssignal toner gratis. Så for å få gratis tilbakeringingssignal toner du bør først sjekke ut nettsiden til tjenesteleverandøren for tilbakeringingssignal tone tilbud, hvis noen.
Får du tilbud fra tjenesteleverandører for tilbakeringingssignal toner?, Sprint er en tjenesteleverandør som lar deg laste ned noen gratis tilbakeringingssignal toner, men alternativene er svært begrenset. Samme er tilfellet med tilbakeringingssignal toner for T-mobile. Verizon gir ikke gratis ringetoner, men det har startet en ny tjeneste som lar deg velge en jukebox tilbakeringingssignal tone. Det vil si at hver gang noen ringer deg, vil de høre en annen sang. Du kan få tilbakeringingssignal toner for AT & T, fra deres offisielle hjemmeside har registrert din nummer og få en konto med dem. Men tjenesten er ikke gratis.
Er det noen nettsteder som tilbyr gratis tilbakeringingssignal toner?, Det er noen nettsteder, som torrents eller P2P, som gir deg tilbakeringingssignal toner gratis. Men du bør unngå å laste ned tilbakeringingssignal toner fra slike nettsteder som halvparten av filene ville være virus infisert.
Hvordan vet jeg om nettsiden som gir gratis tilbakeringingssignal toner er en svindel nettsted?; Nettsteder som hevder å tilby gratis tilbakeringingssignal toner vil spørre deg om ditt telefonnummer eller andre personlige opplysninger. Disse kan være svindel nettsteder og kan misbruke dine personlige opplysninger. Noen nettsteder be deg om å fullføre noen tilbud ved å klikke og vise annonser. Mesteparten av tiden, etter at du er ferdig med å gå gjennom tilbud, er alt du få en melding om sorry, har ingen tilgjengelige for øyeblikket. Sjekk tilbake senere.
Kan jeg lage min egen tilbakeringingssignal toner gratis?; Det avhenger av tjenesteleverandøren som tilbakeringingssignal toner ikke er lagret i telefonen som ringetone. De er lagret på servere hos leverandøren. Hvis leverandøren tilbyr dette anlegget, gå til deres hjemmeside og følg instruksjonene for å tilpasse eller lage dine egne tilbakeringingssignal toner.
Poenget er, er det knapt noen juridisk eller etisk måter å komme tilbakeringingssignal toner gratis. Så det er bedre å tegne en tilbakeringingssignal tone med mobilen tjenesteleverandøren ved å betale en månedlig leie for samme. Hold sjekke din leverandørs hjemmeside for spesielle tilbud hvor du kan laste ned tilbakeringingssignal toner gratis. Tilbudet kan enten være en gratis nedlasting av tone eller et redusert månedlig abonnement beløp. Akkurat som ringetoner, etter den første boomen avtar, vil tilbakeringingssignal toner være tilgjengelig overalt, og det vil være mange kilder for å få dem gratis.

No comments:

Post a Comment