Sunday 20 May 2012

Tweezing Hair

Det kan være mye kjent for vakrere kjønn. Selvfølgelig er uønsket hår ikke velkommen av noen. Hårfjerning er en av de mest vitale delen av skjønnhet regimet. Det finnes ulike metoder for hårfjerning. Teknikken varierer avhengig av den delen av kroppen som håret skal fjernes. En av de teknikkene vi skal diskutere her borte er håret tweezing. Tweezing hår er den mest vanligste og enkleste måten å fjerne uønsket hår.
Hva er tweezing?
Tweezing er gjort for ansikts hårfjerning. Tweezing betyr å plukke med hjelp av pinsett. Pinsett er pinsett som håret kan trekkes ut, kan være én om gangen, eller noen av dem. Tweezing er for det meste knyttet til fjerning av hår i ansiktet eller øyenbrynet. Hensyn må tas når tweezing hår. Fjerning av uønsket hår ved hjelp av denne metoden kan være relativt smertefullt, og hvis det ikke gjøres riktig kan det skade huden også, spesielt håret follicles under huden. Det er bedre å tweeze litt enn for mye.
Verktøyet som kreves for tweezing håret er kjent som pinsett. De kommer i forskjellige former og størrelser, og deres figurer meste bestemmer bruken. De kommer i spiss, skråstilt, firkantede varianter, kan du velge om du ønsker det for regelmessig grep eller bredt grep. Hvis du er ikke så sikker på hvor mye du skal tweeze så bare fortsett å se i speilet for å sjekke om du gjør nok. Det anbefales alltid mens tweezing øyenbrynene, til tweeze en panne først, og deretter flytte til et annet, for å opprettholde symmetrien. Etter prosessen med tweezing hår, kan Etterveksten ta nesten 3-8 uker.
Noen tips om Hair tweezing
For en jevn tweezing opplevelse, tweeze håret etter et varmt bad eller en dusj. ; Desinfiser pinsetten før og etter hver bruk. Og også unne deg en vane av rengjøring av pinsett etter hver bruk. ; Kjøp en god pinsett for den glatt og lett hår tweezing opplevelse. ; Å unngå smerte, strekke den delen av huden som du vil fjerne håret og ta tak i bunnen av håret mot roten med pinsetten. Trekk i hårets vekst. ; Du kan bruke litt is til området du tweezed å minimere smerten. ; Alltid tweeze håret i hårets vekst. Tweeze et hår av gangen, hvis du ikke kan bære smerten. ; Trekk håret i en jevn og langsom måte, som haster gjennom det vil bare øke smerten. ; Fjerning av nesehår med pinsett kan føre til infeksjon. Så ikke tweeze dem, i stedet du kan trimme dem. ; Ta godt vare på pinsett. Unngå å miste dem som det kunne skade spissen og også føre til feilaktig justering. Det er alltid godt å beskytte spissen med et lokk. ; Det er elektriske epilatorer også som er tilgjengelige i markedet. Men da disse epilatorer er ikke brukes hvor som helst og overalt. De skal brukes i flate områder som bein eller hender. Tweezing hår i buede områder som armhulene bør unngås. Disse elektriske enheter kan koste deg alt mellom $ 30 til $ 150 avhengig av merke og modell. Den generiske pinsett koste noe mellom $ 3 til $ 50 og er lett tilgjengelig på stoff butikker. Så jeg tror det er økonomisk, pålitelig og enkel å bruke.
Tweezing hår kan være smertefullt til tider, da det er en mulighet for tweezing hår fra føflekker. Men så, hvis det gjøres dyktig, kan det være et stykke kake. Og dyktig betyr ikke å være ekspert på det, men hvis du kan ta vare på de punktene nevnt ovenfor så er du ikke mindre enn en ekspert. Tweezing av hår er en midlertidig løsning for fjerning av uønsket hår. Permanent hårfjerning kostnadene kan ikke være fascinerende for alle. Likevel hvis du leter etter en permanent løsning, så et besøk til en skjønnhet klinikk anbefalt. Så neste gang du vil tweeze hår, husker alt dette, og alltid huske å oppsøke profesjonell i tilfelle av tvil. Inntil da, tweeze trygt. Ciao!

No comments:

Post a Comment