Sunday 6 May 2012

Vaskeri Process

Det hender ofte at vår favoritt skjorte eller kjole kan bli bortskjemt på grunn av en flekk, en oljebeis eller en fett flekker eller noe annen mat flekken. Jeg vet, det ser ekkelt og vi kan gå i depresjon i tillegg. Egentlig, det er hva jeg går gjennom hver gang en slik tabbe som skjer med meg! Men det er ingenting å være lei seg om mennesker. Du kan alltid gå inn for en rense prosess som vil bidra til å fjerne flekker fra klærne og at det ser helt nytt! Det er den magiske rens!
Hvis dere alle lurer på hva er den tørr renseprosessen, eller om hvordan renseri prosessen fungerer, så les videre for å finne ut ...
La oss først snakke om hvordan gikk det tørre renseprosessen utvikle seg. Tørr rengjøring prosessen ble oppdaget av Jean Baptiste Jolly, en fransk dye-verk eier i år 1855, og som også tilfeldigvis da hans stuepiken droppet parafin på en av flekkene i duken, og duken ble renere! Siden da, var det en vanlig praksis å bruke parafin eller bensin kan være å tørke rene klær. Men siden dette er meget brannfarlige løsemidler, var bruken begrenset.
I nyere tid, tetrakloreten eller perkloretylen populær som perc, brukes i nesten alle renseri bransjer og lokale tørre rene butikker. Det er en syntetisk løsemiddel, og er svært effektiv i fjerning av fet og fett flekker. Vi trenger å forstå at renseri prosessen er ikke nødvendigvis tørt. Vi viser til noe som er blottet for vann, er tørr. Det samme prinsippet gjelder her også. Fordi vi ikke bruker vann her, og i stedet et løsemiddel, er prosessen kalles rens prosessen.
Hvordan Har Klesrens Process Arbeid
Velge de riktige klærne, Dette er helt ditt valg. Som et spørsmål om faktum, alltid tørre rene klær av deg som passer prosessen, helst noe som er syntetisk eller nylon som ikke egner seg for maskinvask. Sjekk ut etikettene på klærne. De nevner om duken passer rens prosessen eller ikke.
Merking av klær, Når du har gitt klær til rens, er klærne merket med ulike farger og en rekke spesifikke for den aktuelle klut. Dette gjør det enkelt å identifisere klut. Dessuten er en persons opplysninger notert ned, noe som gjør det enkelt å identifisere mye som tilhører den enkelte.
Pre-Treatment Beising, dette inkluderer bruk av flekkfjernere til klær først, slik som å forenkle flekkfjerning av løsemiddel senere.
Dry renseprosessen; Det er gjort ved hjelp av renseri maskiner som er store i størrelse. Maskinen har et hoved kammer til å sette i klær, til et eget kammer lagre løsemiddel, en pumpe til å sirkulere løsemiddel og et filter for å fjerne urenheter. On slår maskinen på, er solvent pumpet og sirkulert i hele kammeret, slik at alle flekkene tar opp væsken. Løsemiddelet bidrar til å fjerne flekken av stoffet. Den brukte løsemidler filtreres for neste syklus. Dette gjentar til prosessen er fullført. De filtrerte løsemiddel er kort, resirkulert hver tid for en ny syklus. Det er sørget for at etter fullføring av sykluser, er solvent helt fjernet av klærne av en ekstrakt syklus. Senere, blir klærne lagt i en tørrere som består av injeksjon av varme rundt 63 º C. Den venstre over løsemiddel på klærne, fordamper på grunn av damp og kondenserer tilbake til flytende form. Tørket klær er da fjernet. Urenheter er fjernet av filteret. Prosessen varer i ca 15-30 minutter avhengig av hvilken type klær som skal renses.
Strykejern, Dette gir den siste finpussen til klærne som inkluderer re-forme klærne, fjerne rynker og deretter trykke. Til slutt, klærne er tørre renset og klar!
Vaskeri Process hjemme
Hvis du er nølende til å gi klærne på en lokal tørr ren butikk og ønsker å prøve rens hjemme, kan du gå videre med det fordi mange hjem tørr renseprosess kits er tilgjengelige, noe som vil hjelpe deg for det samme. Den mest kjente er i markedet er:; Custom Cleaner, Dryel, Fresh Care; Disse pakkene fungerer uten bruk av løsemidler og store maskiner. De omfatter:
Stain Remover, Som jeg nevnte ovenfor, er det nyttig å fjerne flekker før renseri prosessen. Disse er i utgangspunktet vaskemidler som bidrar til å fjerne oljete og fettete flekker. Vannaktig flekker som antar en suppe flekker, blir fjernet av vann til stede i løsningen. Absorberende pads brukes til det samme slik som å fange flekken som er fjernet.
Inne i Bag, Det er denne nylon bag som har en tørketrommel aktivert klut inni, holder vann, emulgator og parfyme. Slå på tørketrommelen, forenkler eksitasjon av disse molekylene på grunn av varme, og får dem til å sprette av duken. Den høye varmen utviklet seg under prosessen, gjør at molekylene å gå inn i stoffet og hjelpe fjerning av flekken og formidle duft til klærne. Dampen hjelper fjerning av rynker også. Custom Cleaner har sin flekkfjerningsmiddel i posen selv.
Jeg ville rådet dere alle til ikke å gå inn for hjem kits, fordi de ikke er idiotsikker. De hjelper fjerning av lysere flekker enn den mørkere ens. Så det er bedre å velge vaskerier.
Hjem Vaskeri tips; Pass på at du håndterer alle klærne med forsiktighet. Ikke være harde og tøffe. , Også må du teste flekken før den faktiske bruken. , Jeg burde nevne at rens av alle typer flekker ikke er mulig, spesielt ens som har vært vedvarende i lang tid. Så sørg for at du tørr rengjør dem til rett tid. , Også sørge for at knapper eller lignende ting på klærne dine er intakt. ; Sørg for at du leser flekkfjerning fra klær for ytterligere informasjon.
Hvis du ønsker å tørke rengjøre hjemmet ditt teppet også, følg de enkle teppet rens prosess som jeg nevne. Tørr rengjøring teppet viser til sin støvsuging som innebærer bruk av Tepperensing pulver eller granulert som gjør teppe flekkfjerning etter sprer på den. Støvsuging teppet senere, fjerner nesten 90% av smuss og prosessen er over!
Den tørre renseprosessen er faktisk veldig komplisert, men jeg har utdypet nøyaktig. Jeg håper det vil hjelpe dere alle. Prøv det ut om du vil. Dette er bare en informativ artikkel om rens prosessen.

No comments:

Post a Comment