Saturday 26 May 2012

Mud Wasp Nest fjerning

Det finnes ulike arter av veps som bygger ulike typer reir. Mens, noen arter bygger reiret med en masse stoff, andre gjør det samme med gjørme. Sistnevnte kategori er gruppert som gjørme Dauber veps eller gjørme vepser. De vanligste artene av gjørme vepsene er organ pipe gjørme Dauber (svart), blå gjørme Dauber og den sorte og gule gjørme Dauber. Generelt er disse vepsene er lange og slanke i naturen, med noen arter (blå, svart og gul gjørme Dauber) har trådliknende livet. For mer informasjon om gjørme veps reir og hvordan bli kvitt dem, les videre ...
Navnet gjørme veps er avledet fra deres annerledes-formet reir laget av gjørme. Organ pipe gjørme veps bygge rør-lignende reir, som minner orgelpiper. Den svarte og gule gjørme veps lage sylindriske celler, som er koblet sammen og dekket med gjørme. Disse reir blir mest sett på utsiden av bygninger. Bortsett fra fremkaller frykt for vepsestikk, kan disse reir føre gjørme flekker på veggene. Mud vepsebol fjerning er ikke mye farlig, da disse vepsene er ensomme i naturen og er sjelden aggressive. Hvis du vil fjerne gjørme veps reir, så kan følgende tips og retningslinjer kan vise seg nyttig.
Slik fjerner Mud Wasp Hekker
Som nevnt ovenfor, gjørme daubers er solitære veps som er mindre aggressive. I motsetning til andre veps som, Yellowjackets, er gjørme veps ikke funnet å forsvare deres reir og påføre stikk. Men, mishandling av disse veps kan føre til stikk. Det sies også at disse vepsene er gunstig, da de spiser mange andre insekter inkludert noen skadelige edderkopper. Men veps, generelt, er sett på som farlige insekter som kan føre til forferdelige svir. Synet av en vepsebol fremkaller frykt og allerede neste følelsen er å finne en måte å fjerne søle veps reir. Det følgende er noen metoder som kan bli vedtatt for gjørme vepsebol fjernes. ; Selv om, gjørme veps eller gjørme daubers er ikke aggressiv, må du ta tilstrekkelige forholdsregler. Bruk beskyttende klær, sammen med ansiktsmaske, briller, hansker, etc.; Den beste tiden for gjørme Dauber reiret fjerning er etter solnedgang eller før soloppgang, når disse insekter er mindre aktive. Når du er klar for oppgaven, ta en lang metallstang å skrape av vepsebol i huset. Vikle en klut rundt den spisse tuppen, slik at det beskytter veggene fra uønskede merker. ; Poke reiret fra bunnen og ta den ut av veggen. Sørg for å fjerne alle partikler gjørme på reiret med kluten. , Nå, bruk en veps spray på veggen, der gjørma vepsebol var lokalisert. Det er bedre å spraye den på reiret også. Kast av reiret neste dag og vaske veggen med vann. ; En annen metode for gjørme vepsebol fjerning er direkte bruk av veps frastøtende eller aerosol veps spray på reiret, spesielt på åpningen. Bløtlegg gjørme reiret med spray og vente på en dag eller to før du tar og kaster av reiret. Selv hjemmelaget veps midler kan brukes til gjørme veps fjerning. , Kort sagt, er gjørmete vepsebol fjernes ikke en vanskelig oppgave. Men, sørg for at du er godt beskyttet mot vepsestikk, mens foretaket denne oppgaven. Hvis lokalene er besøkes av veps, så må du se etter veps hekker i nærområdet på regelmessig basis, og fjerne dem.

No comments:

Post a Comment