Thursday 17 May 2012

Glass Block Dusj Designs

En meget viktig del av bad, enten de er store eller små er utformingen av dusjen. Et glass blokk dusj er en veldig moderne dusj design, som gjør at mye lys og samtidig gir fullstendig privatliv. Et glass blokk dusj er konstruert med glass blokker eller murstein som er 4-6 inches i tykkelse. Det er mange glass blokk dusj design som du kan velge mellom, fra klassisk design av glass murvegger med et glass dusj dør til mer moderne walk-in dusj. Du kan også ha en buet glass blokk vegg for dusjhjørne for et attraktivt utseende. Glass blokk dusj design kombinerer stil med funksjonalitet, som glasset blokkene er lette å rengjøre med enkle vindu rengjøringsmidler. Glass blokker er også tilgjengelig i en rekke farger og mønstre som gjør det enkelt for deg å matche glasset blokken dusjen til badet innredning.
Glass Block Dusj Design Ideer
Når du bestemmer på utforming for glass blokk dusjen, husk plassen på badet for å installere dusjen. Dusj design for små baderom skal ha enkle glass blokk dusj design med vedlagt rektangulært dusjnisje med glassdør. Større bad vil se flott ut med bad / dusj design som inkorporerer elementer som buede vegger med spasertur i dusjkabinetter. Hvis du velger de mer tradisjonelle hvite eller klart glass blokker til badet ditt, så kan du supplere den med en frostet glassdør som har en sølv finish aluminiumsramme.
For de av dere som vil ha noe ut av boksen, hvorfor ikke prøve glass blokk dusjen design som er mer moderne. I stedet for den vanlige rektangulære veggen planer for dusjen, kan du velge en design som hjørne dusjkabinett. Dette er en stor plan for folk som har små bad og ønsker å utnytte området hjørnet av bad. Det er ingen grunn for deg å installere et glass blokk dusj ved å plassere glass blokker i rader og kolonner. Du kan lage en unik design for dusjnisje ved å orientere glasset blokker i en diamant form når du installerer dem. Hvis du har en svart og hvit innredning på badet, kan glasset ditt blokkere dusjen design matche dekoren når du gjør en rutete design ved å installere alternative glass blokker av hvit og svart å installere glasset blokken dusjen.
En av de beste glass blokken dusj design er å bruke farget glass blokker for å installere et dusjkabinett. Bruk mørk farget glass blokker som ametyst og turkis som matcher veggene eller fliser på badet ditt. For store bad, kan du også installere et walk-in glass blokk dusjen som bruker flerfarget glass blokker for å få en dramatisk uttalelse. Noen produsenter tilbyr også glass blokk veggmalerier av fusing farget glass på glass blokkene. Du kan installere disse veggmalerier på kapslingen av dusj og velge design som tropiske fisker og vakre blomster.
Dette var noen glass blokk dusj design som du kan bruke mens du installerer en dusj på badet. Glass blokker er tilgjengelig i en rekke utførelser som sateng, gravert og sandblåst, og du er sikker på å finne noe som passer til interiøret og budsjett. Nå som du vet hvordan å designe et glass blokk dusj, kan du fornye badet å gi den et helt nytt utseende.

No comments:

Post a Comment