Friday 25 May 2012

Split Rail Fence Designs

Det er enighet om at god gjerdet gjør god naboer og det er også et kjent faktum at gjerdet er en stand fra hverandre struktur som skiller og beskytter et hus. Men, har man enige om at gjerder har sin egen rolle å spille, som er spesifisert av huset eierne til hvem de tilhører. For eksempel, noen gjerder er så store at de innhyller hele huset, mens noen gjerder lå der, som om de ikke har noe annet valg! De er ganske åpne og liksom "se gjennom". Heller enn vern, er disse gjerder bygget for æren av en eiendom og en matt av attraksjon for utenforstående. Split rail gjerdet design faller i denne siste kategorien. De er veldig rustikke, forenklet, men likevel attraktiv type gjerde design som du kan ha.
Alt om Split Rail Fence Designs
Split rail gjerdet design ble populære i det 19. århundre. Et interessant faktum om splitten skinnen gjerdet, er at det ikke er noen gjerdestolper som brukes i de fleste av disse strukturene. Standard størrelse på gjerdet seksjonen pleide å være 16 ½ meter, som nå varierer sterkt. Senere under krigen æraen, ble kablet grensegjerdene en felles trend, og splittelsen jernbane gjerdene ble igjen for ett tidsrom. Men de er fortsatt et populært fekting alternativet og har sett en fornyelse i amerikanske forsteder. Cedar er den mest foretrukne lumbale for split rail gjerdet. Den brukes som en av de mest interessante landskapet design alternativer. Det er viktig å huske at delt jernbane gjerdet er ikke en av tre personvern gjerdet design, men det er et symbol for koselig livet på landet.
Split Rail Fence Stil; Det er tre grunnleggende stiler som du kan installere delt skinnen gjerdet i landskapet. Installere en delt rail gjerde er også svært enkelt og kostnadseffektivt. Første er den konvensjonelle sikk-sakk delt skinne gjerdet, som er bygget i en rekke spesifikke rette vinkler langs eiendommen. Den nederste raden av gjerdet er plassert enten på bakken eller treklosser og senere rails er satt i alternative segmentene til ønsket høyde av gjerdet. The sikk-sakk gjerde vanligvis trenger ikke noe innlegg, men hvis du planlegger å sette husdyr i det, så du bedre velger gjerdestolper. Andre typen er den rette delt skinne innlegget. Det bruker et sett med to gjerdestolper som er satt til intervallet på mindre enn en fot. Treklosser brukes for å øke høyden på innleggene. Tredje populære slags delt rail gjerdet er den amerikanske stilen delt tog gjerdet, som utnytter hakk innlegg som er plassert i enden av skinnene. Det er den rimeligste typen delt rail gjerdet stil.
Split Rail Fence Ideas; Split rail gjerdet design kan være dekorert videre mer, med rett og kreativ taktikk. Nå som du er klar om delt rail gjerdet design, er det også viktig å forstå hvilke faktorer som kan gjøre denne veden gjerdet stilen enda mer tiltalende. Som vi vet, er sedertre det mest populære materialet som er brukt for å lage splitt jernbane gjerdet, siden det komplimenter alle typer landskap. Du kan definitivt bruke split tog design å gjerdet ditt våningshus, stall, husdyr farm, etc. I tilfelle du lære å bygge et tre gjerde for steinete og ujevnt underlag, så la meg fortelle deg at delt rail gjerdet er det perfekte valget for deg. Men, kanskje installere delt rail gjerdet se ut av sted for en eiendom som har en formell utseende. Derfor, sørg for at du er vel klar over hvor du skal installere delt rail fekting. Bortsett fra sedertre, kan du også velge bambus splitt jernbane gjerdet, ser det unike og ukonvensjonelle.
Det beste er at den delte skinnen gjerdet kostnadene er innenfor rekkevidde av en gjennomsnittlig huseier. Vel, dette var alt jeg hadde å fortelle deg om split rail gjerdet design. Jeg håper informasjonen i artikkelen ovenfor, vil vise seg å være nyttig i landskapet utviklingsprosjekt. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment