Friday 4 May 2012

Hvordan lage Sea Salt Spray

Sea salt hårspray er et slikt hårpleie produkt som gir deg løs bølgete låser på noen få minutter. Alt du trenger å gjøre er å spraye dette produktet på håret og la det før håret tørker naturlig. En krøllete beach titt venter på deg! Det beste er at disse havsalt spray er helt naturlig og kan brukes på alle typer hår. Videre kan dette håret styling magiske produktet være forberedt hjemme, og du trenger ikke å skall ut penger fra lomma. Bare litt havsalt og filtrert vann kan få deg masse komplimenter for din vakre bølger. Så, la oss se hvordan å lage havsalt spray hjemme.
Hvordan lage Sea Salt Spray for Hair
Å gjøre en havsalt spray er en enkel oppgave. Bare følg disse enkle instruksjonene nedenfor og du er klar for at "like ved stranden 'se når som helst. Her er sjøen salt spray for håret oppskrift. Ta en titt.
Ting du trenger:, 8 fl. oz. av filtrert vann, 1 ts havsalt (finmalt); Unscented hårgelé, Coconut duftende balsam, En ren sprayflaske, Veibeskrivelse:, Varm vann i en kjele til det er varmt. Bare varm det, ikke koke det! Hell dette varmt vann i en ren sprayflaske. Bruk destillert eller filtrert vann fra springen for dette. Nå legger finmalt havsalt i vannet. Rør hele tiden for å løse opp saltet helt. Tilsett de andre ingrediensene og rist godt å blande alle ingrediensene godt. La den avkjøles til romtemperatur og havsalt spray er klar. Sørg for å riste den godt før du bruker det på håret ditt.
Dette var hvordan å lage havsalt spray for håret. Var det ikke enkelt! Nå var dette en av de grunnleggende hjemmelaget havsalt spray oppskrifter for håret. Du kan legge til andre ingredienser for å forbedre effekten. Ta en titt på noen andre ingredienser som du kan legge til dine havsalt spray for å gjøre det hele mer effektivt.
Du kan legge essensielle oljer til havsalt spray, spesielt hvis du har tørt hår. De essensielle oljer hjelp i condition håret og vil også legge til noen naturlige glans til håret ditt. Bare omtrent 3 til 5 dråper av disse oljene i over havsalt spray oppskriften vil gjøre underverker! Du kan bruke rosmarin olje, kamille eller annen eterisk olje etter ditt valg. Ylang ylang essensiell olje er bra for sensitiv skalp og hud. Ved hjelp av tea tree olje i havet salt spray har store fordeler for håret, spesielt fett hår og sensitiv hodebunn. Tykkere eller fetere hår kan trenge litt mer sjø salt enn angitt i oppskriften. Imidlertid vil overflødig salt tørke håret ut. Derfor, vær forsiktig når du legge ekstra havsalt. Du kan gjøre ved å legge til bare kvart teskje hver gang til du får ønsket effekt.
Slik bruker Sea Salt Spray på håret
Nå som du har oppskriften på hjemmelaget havsalt spray for håret, er det mulig å få det bølgete, stranden ser på noen få minutter. Men vet du riktig teknikk for å bruke denne spray på håret? Det er veldig enkelt! Du starter med å tisse håret. Spray havet salt blandingen grundig på fuktig hår. Nå, for å knuse delen av håret ditt får den ønskede bølgene. La håret tørke naturlig, og du er ferdig!
Rett hår kan kreve litt mer av havsalt spray i forhold til naturlig bølgete hår. Du kan også trenge å flette håret for å få bølger i tilfelle rett hår. Hva du kan gjøre er å flette håret etter sprøyting dem med havsalt, la dem i noen tid, og deretter fjerne flettene når håret er tørt. Spray litt havsalt igjen og kjøre fingrene gjennom håret for å skape bølger. Dette er faktisk en av de enkleste måtene å gjøre rett hår bølget.
Dette var alt om hjemmelaget havsalt spray for håret. Havsalt spray også brukes på piercinger å forebygge infeksjoner og å få fart på prosessen med healing. Nå, hvis du lurer på hvordan å lage havsalt spray for piercinger, la meg fortelle deg at oppskriften er den samme. Du kan også kjøpe havsalt spray som er tilgjengelige i markedet. Å gå gjennom denne artikkelen på best havsalt spray vil gi deg et bedre inntrykk av produktet. Håper du fant denne informasjonen på havsalt spray for bølgete hår nyttig!

No comments:

Post a Comment