Friday 18 May 2012

Portable Infrarød Grillene

Backyard eller uteplass parter er en flott måte å nyte god mat og vin i selskap med dine nære venner på hyggelige sommerkvelder. Hele atmosfæren blir ladet opp så snart som luften fylles med den deilige duften av grillet biff og grønnsaker fra grillen. Mens gjestene synke tennene i saftig kjøtt, du achingly se på rotete grillen, som ville ta minst et par timer med skrubbing før den får tilbake sin opprinnelige utseende. Hva om du kunne ha en grill som kan rense seg selv på mindre enn minutter? Infrarød griller ikke bare komme med denne svært nyttige funksjonen, men du kan bare bære dem rundt overalt du går. Lær mer om bærbare infrarøde griller i denne artikkelen.
Hva er Portable Infrarød Grillene
Bærbare infrarød griller er gassdrevne Grillene som er svært kompakt i størrelsen. Den infrarøde grilling teknologi og utnyttelse av disse griller er forklart i detalj senere i denne artikkelen. Disse er i rustfritt stål griller som kommer i bæreveske. Deres lille størrelsen gjør at du kan passe dem i bagasjerommet på bilen din. Som et resultat, kan du bære dem til piknik, camping turer, infrarød etc. Portable griller kan koke maten på halvparten av tiden. De blir varmet opp i noen minutter og avkjøles i like kortere tid. Dessuten, de ikke endrer smaken og smaken på maten som smak og saft er forsvarlig låst inne i maten. Den lar deg også til å koke maten på ønsket temperatur. Du kan justere temperaturen knappen for å stille inn temperaturen, avhengig av om du liker maten kokt, perfekt kokt eller kokt.
Videre, infrarøde griller er ikke rotete liker full størrelse gassgriller. De kommer med en selvrensende funksjon som tillater deg å rengjøre grillen på mindre enn to minutter. Bare trykk på knappen og grillen tar hånd om eventuelle søl eller andre rotet. Deretter tørk den ren med en fuktig klut og grillen blir SPIC og span. En annen fordel med bærbare infrarøde griller er at siden de tar opp mindre plass enn i full størrelse griller, kan de lagres også i kjøkkenskapet eller på benken. Noen infrarøde griller er laget av høy klasse rustfritt stål, noe som gjør at du kan ta dem på sjøreiser som de er bedre motstandsdyktig mot saltholdig luft og vann.
Hvordan Portable Infrarød Griller Arbeid
Bærbar infrarøde griller arbeid med propan gass som omdannes til infrarød energi. Brenneren grill er laget av keramiske fliser med hundrevis av mikroskopiske hull på overflaten. Grillen er elektronisk antent, på et trykk på en knapp. Gassen går gjennom rustfritt stål og blir konvertert til infrarød energi under brenneren. Den infrarøde energien fører av temperaturen på grillen å stige så høyt som rundt 1500 grader. Dette gjør det mulig å svi maten, samtidig som det er sjelden i innsiden. Varmen som genereres av denne type grill er mer enn noen andre standard gassgrill. Normalt, den infrarøde griller arbeidet med en £ 1 propan canister. Men, kan du også velge større kapasitet tanker eller de som bruker naturgass. Det eneste problemet med infrarøde griller er at du ikke kan lage mat matvarer som krever langsom matlaging. Videre er det heller ikke mulig å bare varme opp maten, siden grilling skjer i noen få sekunder.
Best Portable Infrarød Grillene
Solaire noen steder er en velkjent merkevare i markedet for bærbare infrarøde griller. Det tilbyr ulike versjoner i prisklassen på USD 300 til 500 USD. TEC Grillene og Napoleon er de andre navnene som har samlet gode karakterer i bærbare infrarød grill vurderinger. Dessuten, Fire Magic, Twin Eagles, Broilmaster, Alfresco er noen andre merker som tilbyr spekter av kvalitetsprodukter. Du må kanskje gjøre litt research før du kan finne en grill som best passer dine behov og krav. Infrarød griller er også tilgjengelig i større utendørs-versjoner som kommer med stands. Dessuten kan du like godt vil vurdere infrarøde grilling fordeler og ulemper, før du kjøper grillen.
Dermed bærbare infrarøde griller lar deg nyte BBQ uten å bekymre dere om problemene med rengjøring eller den inni. Derfor kan du like godt gå videre og få deg en.

No comments:

Post a Comment