Wednesday 2 May 2012

College Student handleliste

College kan være en forvirrende tid. For de fleste, er det ekstremt forvirrende, det er. Prøver å finne fotfestet og prøver å forstå hva som foregår rundt dem, får nye venner og bli vant til en knallhard timeplan - Alt dette kan ta en toll på noen, og de kan bli forvirret til omfanget av ikke å kunne avgjøre hva som skal kjøpe som en del av innkjøp av mat. Denne artikkelen er spesielt ment for de studentene som ikke har vært i stand til å forstå hva som går inn en handleliste, og hvordan man planlegger det. Mange har forayed bort fra sine hjem for første gang, og derfor planlegging og planlegging det tar å planlegge for dagligvarer og hva budsjettet bør være som er litt for ny for dem å håndtere. Den følgende artikkelen vil hjelpe deg å forstå hva som går inn i planleggingen av en høyskole student handleliste og det vil supplere deg med noen prøver å hjelpe deg videre. Fortsett å lese hvis du noen gang har vært forvirret om problemet med den stadig unnvikende og viktig "College student handleliste '!
College Student Dagligvarer Budsjett
Ikke engang begynne å handle før du vet hva budsjettet er. Jeg forstår at dette er alt veldig overveldende for deg, men stoler på meg, vil du snart få taket på det. Hvorfor budsjettet må være en del av dagligvarer listen for studenter? Fordi uten et budsjett vil du bare ende opp med å kjøpe ting som du egentlig ikke trenger og ting som bare virker fancy eller attraktive ved første øyekast. Noen gang lagt merke hvordan du ender opp med å plukke absolutt søppel når du er sulten og ut shopping? Jeg hviler min sak. Så da, la oss redde oss selv noen penger og lære å budsjett.
Forstå at innkjøp av mat på et budsjett bør utarbeides i henhold til hva som passer dine behov, og er rett for deg og som vil skje etter noen form for eksperimentering og vite hva som fungerer for deg og hva som får inn et overskudd figur. Følg disse trinnene for å forstå hvordan å planlegge et budsjett på grunn av en høyskole student handleliste:; Bruk en notisbok til å skrive ned hver eneste ting som du ender opp med å kjøpe. Og med alt, mener jeg - alt. , Gjør dette i ca en uke, og du vet hva mønsteret er. Enten du ender opp med å kjøpe et bestemt element hver dag eller ikke. , Dette vil da hjelpe deg med å finne et budsjett, fordi du vet at du trenger å holde et beregnet beløp til side for et bestemt element. ; Samme måte alle andre elementene vil også falle inn på samme måte. ; Når du har en foreløpig budsjett planlagt, prøv og hold deg til den. Men se om det er noen endringer som må gjøres for å inkludere elementer som du kanskje har sluttet eller glemt, men mens shopping du innser at du trenger dem. ; Etter et par shoppingturer vil du innse hva som fungerer for deg og hva din gjennomsnittlige college shopping dagligvarebutikker regningen er like. Basert på at du kan endre visse ting her og der for å ekskludere noen og inkludere noen få elementer. ; Se også etter enkelte dagligvarebutikker som har dagligvarebutikk kuponger som vil hjelpe deg å spare penger videre. , Nå kan du prøve og holde seg til det budsjettet så best som mulig å holde ressursene under kontroll. ; College Student Dagligvarer Shopping List
Her er noen viktige elementer fra maten guide som du bør være inkludert i listen din.
Frokost, Korn som havre og müsli; Et stort utvalg av frukt, melk, te / kaffe; Hel hvete brød, sprer seg som syltetøy, smør, ost, syltetøy osv. Egg, Bacon, Corn flakes, Lunch, Hel hvete ruller; Wide utvalg av grønnsaker som spinat, brokkoli, kål, bitter gourd og lignende, matolje, brun ris, curry pulver, yoghurt, sukker, tomatketchup, Salt, salat dressing og sauser, Noodles, Middag, kylling og annet kjøtt, grønnsaker for supper, pasta og spaghetti pakker, Snacks, Sjetonger; Popcorn, Tacos / Nachos; Pizza baser; Se denne college student handleliste som referanse av de tingene som du trenger for å inkludere i din reiserute. Det betyr ikke at du må bare holde seg til denne listen. Sett i ting som du tror du trenger. Bare sørg for at du inkluderer alle de grunnleggende mat grupper, slik at du ikke bare juvet på brikker alene og bli syk.

No comments:

Post a Comment