Wednesday 23 May 2012

Kamera Bag

Kamera er det beste stykke teknologi for å fange de spesielle øyeblikkene. Du kan ikke råd til å glemme bære en når du går utendørs eller på spesielle anledninger. Vel, hva med å klikke på bilder i kraftig regnvær? Eller undervanns fotografering? Hmmm ... kameraet er ikke nyttig som det ikke er vanntett! Vel, hvis dette er tilfelle med kameraet modellen, så du kan planlegge å kjøpe en vanntett digitalkamera. De som ikke har råd til en, vil bare slutte å bære det i slike tilfeller. Her er en løsning på problemet. Ja, kan du bare få et vanntett kamera pose og oppdateringspakken i gadgeten. Med riktig størrelse bag, være klare til å klikke de beste bildene og senere nåde albumet ditt med dem. Så hvilken er den beste vanntett kamera bag som du kan kjøpe? Her er noen vanntett kamera bag vurderinger som vil hjelpe deg i å plukke.
Kamera Bag Anmeldelser
Trident Kamera Bag; Denne vesken leveres med optisk klare kropp laget av plast slik at du kan klikke fotografier selv når kameraet er plassert inni den. Den har en forsegling klipp på toppen som holder kameraet på plass og gir maksimal god synlighet. Dens dybde er 60 fot som gjør det til et perfekt kamera tilbehør for pool, strand, vann parker eller snorkling. Dimensjonene av dette Trident vanntette kameraet bag er 6 x 5 x 1,5 eller 6 x 8 x 2 og det vil koste deg rundt 19,95 dollar eller 24,95 dollar henholdsvis.
DiCAPac Alpha Kamera Bag; Dette beskytter helt kameraet på stranden og er egnet for undervannsfotografering. Sitt beste for å brukes under rafting og fange ultimate undervannsopptak. Hold støv, sand og vann vekk fra kameraet med denne klassiske DiCAPac posen. Hva mer, er dette et perfekt stykke for stor zoom digitale kameraer som det tillater deg å bruke zoom-linsen. Det er vanntett ned til 10m dyp og er tilgjengelig til en pris på rundt 125 USD.
Tørr Pak Stor Pek-og-skyt kamera Bag, et tørt Pack sak har en cam lock forsegling som holder støv, vann og sand ut av kameraet, når den plasseres inni det. Drop det i vann og det vil bare flyte, med lys gul fargede klips på toppen som er lett synlig. Dette Dry Pak saken er nedsenkbare til 30 fot og er laget av sterkt materiale som gir god motstand mot varme og kalde temperaturer. Dette gjelder kameraer som er opp til 6 inches bred. Dimensjonene av denne lille vanntett kamera bag er 8 x 6 x 2 og prisen er USD 32 bare. Du kan også kjøpe vanntette poser fra dette merket passer til kameraet ditt.
Velge Kamera Bag
Mens velge en vanntett kamera bag, må du vurdere noen ting. Noen poser kan være like vanntett, og lar deg lagre kameraet og tilbehøret inne trygt. Husk å finne en som butikker så vel som lar deg ta snaps når kameraet er plassert inni den. Vel, gjør at vanlig kamera i en vanntett en. Neste vurdere vanntett dybde og materialet som brukes. Vanntett dybde er det tiltaket som definerer vanntette evne til kameraet saken. Høyere antall vanntette dybde, mer vil det være egnet for undervannsfotografering. Du trenger ikke å nevne at saken må være ekstremt klar og gjennomsiktig. Dette vil tillate deg å klikke klare og best snaps. Størrelse teller mye. Mens noen vanntette kamera poser er "passe alle størrelser" typer, er noen spesielt utformet etter merker og modeller. Best å gå for ett designet for merke eller modell stykke din.
Så her var litt informasjon om de beste vanntette kameraet poser tilgjengelig i markedet og tips om valg av riktig brikke. Med litt vet hvordan du kan også lære å lage et vanntett kamera bag, men husk å teste det bra som den kan lekke enkelt og skade kameraet. Ha det gøy fange verden i gadgeten.

No comments:

Post a Comment