Friday 11 May 2012

Cool Girl navn

Det mange navn for jenter å velge mellom. Mangfold av jente navn er større i forhold til at av gutter. Foreldre kan derfor velge mellom mange kule jente navn. Navn som er originale, en litt særegen / forskjellig fra de vanlige seg og som også har er betydning eller stor betydning foretrukket av foreldrene. Så, hva er noen kul jente navn. La oss se på noen slike navn bortsett fra den klassiske baby jentenavn.
Cool navn for Girls
Her er en liste over noen virkelig kule jente navn og betydninger. Navnene er best for jenter på grunn av deres betydning, og også fordi disse ikke blir brukt gjentatte ganger.
Gwendolyn: Betydningen av denne jenta heter månen gudinne. Hvis tas bokstavelig, er dette walisisk navn oversettes som «hvit sirkel". Det er et fint navn som har to kallenavn, "Wendy" og "Gwen" inngrodd i den. Ikke i vanlig bruk, er navnet derfor også en av de unike jentenavn.
Rhiannon: Dette er et annet walisisk navn, og avledet fra en frase som betyr «stor queen". Faktisk er navnet på walisisk mytologi, som brukes for å referere den "hesten gudinne". Selv navnet Rhiannon, akkurat som Gwendolyn er helt unik, man bør imidlertid merke at det er ofte uttalt som "Brianna '.
Marnie: Navnet Marnie har en skandinavisk opprinnelse og det er hentet fra ordet "Marna". Ordet "Marna" betyr "fra sjøen". De skandinaviske motstykke til dette navnet er "Maren". På hebraisk har Marnie en annen betydning dvs. 'glede'.
Amity: Navnet "Amity 'betyr vennskap, og har et latinsk opprinnelse. Dette navnet har en slags rytme i det. Ordet Amity er også brukt i referanse med kraft av harmoni. Man kan bruke ulike kallenavn for Amity, som Amitié, Amiti, Amitee, etc.
Shayna: Dette jiddisch navn betyr "vakker" eller "pen". Man kan finne dette navnet i jiddisch setning av sheine maidele (betyr: vakker jente).
Taryn: Det er en av de kule navnene for jenter som har sitt opphav i forskjellige kulturer. Taryn er en av de populære navnene som ender med en '-en' sound. I den gresk-romerske språk, 'Taryn' betyr dronning mens i Scandinavian det brukes i referanse med 'Little Princess'. Dermed er det en av de unike jentenavn med to forskjellige betydninger.
Cool Girl navn for babyer, The kult navn for jenter som presenteres nedenfor bør gi med mange alternativer. Navnene og deres betydning er gitt i korte. Den uvanlige jentenavn liste og italiensk jente navn bør også vise seg å være nyttig.
NamesMeanings; AcaciaThe Thorn tree, AaliyaSublime, AdaraVirginal, AdaliaIn Gud er min tilflukt, AishaLife, AinslieA tre; AlekaHelper av menneskeheten, AlateaTruth, AllegraCheerful, AlliraGem, AmarisGods løfte; AmaniAn aspirasjon, AmaeBeloved, AmberGem, AnaisPure, AmalieTo strever, AndrasBreath; AnyaFavored av Gud, AneiraGolden, ArdisWarm eller entusiastisk én, ArcadiaGreek regionen Arcady; AriaA vakker melodi; ArgentaSilver én, ArielGod sine Lioness; ArianeThe hellig én, AshaHope, ArtemisPerfect, AtiyaA gave; AshiraWealthy, AzuraBlue himmelen; AzariaHelped av Gud, BeauBeautiful, BasiaThe fremmed; BianSecrey ; BenaThe kloke, BrianaHonorable og edel; BrionyA blomstring vintreet i folkemedisinen, BriarThorny, BronyaProtection, CaceyVigilant, CandraLuminescent; CalistaThe vakreste én, CapriceUnpredictable, CapriAn øya; CareyFrom elven, CaritaLoving og velvillige, CelesteHeavenly, CassiaFrom treet; CeriseCherry rødt ; CeresGoddess av korn; CharisThe grasiøs én, ChandraThe skinnende månen; CressidaThe gylne én, CieraDark, sort; CiaraAn irske helgen, ChiaraBright og berømt, DaeDestined for storhet; DaciaAn eldgamle land, DaceyThe sørlendingen, DariaWealthy; DanikaThe morgenstjernen; DanaeA mor fra gresk mytologi; DamitaLittle edel én, DamianeTame, DamarisGentle én, DalenaValley, DaiGreat én, DrewStrong, DimityMaterial, DidoThe navnet på en dronning; DevikaLittle gudinne, DechenHealth og lykke, DrewStrong, EithneArdent og flammende
Cool Girl navn for spill; Navnene nedenfor er brukt for jenta tegn i forskjellige spill.
Navn; Prinsesse Zelda: Legend of Zelda-serien; Mery Silverburgh: Metal Gear Solid-serien; Farah: The Prince of Persia, Joanna Dark: Perfect Dark Zero, Sarah Kerrigan: Starcraft; Yuna: The Final Fantasy-serien; Kitana: Mortal Kombat Series
Sammen med de ovennevnte navnene, kan du også vise til noen afrikanske navn for jenter.
Den kule navn for jenter som presenteres i denne artikkelen har ulik bakgrunn. Dersom vi vurderer betydningen / meningen med disse navnene, de fleste av dem representerer forskjellige dyder og kvaliteter. Få kul jente navn for spill er også gitt.

No comments:

Post a Comment