Tuesday 8 May 2012

Hand Painted Møbler Ideer

Trenger du noen ideer om maling møbler? Vel, har du truffet rett link. Få de beste ideene om å male den gamle møbler og gi den et nytt utseende. Maleri møbler er en ganske populær teknikk som brukes til å gi den et friskt utseende. Mens mange mener at det ikke fungerer bra, la meg fortelle deg, ferdig med rette, maleri kan krydre opp møblene dine. Hva er de beste ideene maleri møbler, hva er de enkle håndmalte møbler ideer for nybegynnere? Her er svar på alle disse spørsmålene.
Ideer for Maling Møbler
Single Color Magic; Hvis du ikke er født kunstner, men synes ideen å male møbler en perfekt en, så her er et av de enkle håndmalte møbler ideer. Få en maling flaske din favoritt farge og en bred pensel. Start male overflaten med denne fargen. Hvis du velger den rette nyanser som hvit, beige, off white du har virkelig flotte møbel klar. Prøv en komplett hvit farge for en stol og ta en titt. Det er sikkert å se classy, ​​forutsatt at du har resten av settet malt i samme farger. Ikke løft mørke eller glorete farger når du planlegger å male det i en enkelt farge.
Border Effect; Hvis du vet hvordan du skal male møbler, så er du kanskje lurer på om riktig maling ideen. Hva med å ha et bord malt i én farge og legge en tynn kontrast grensen til det? Vel, dette er en av de beste håndmalte møbler ideer for nybegynnere også. De som elsker maleri og kan arbeide med mer intrikate design kan vurdere å legge designer grenser. Når du arbeider på skap, ser grensen effekten bare fantastisk. Legg tynne sjokoladebrun grenser til beige fargede kjøkkenskap og den splitter nye ser malte møbler er klar. Du kan også legge brede grenser, dersom møblene er større. De som har reist treplate design kan farges i dual tone.
Blokk eller Single lerret; Mens maleri møbler har du to alternativer. Enten for å arbeide med hver del som en separat enhet eller arbeider med hele overflaten aa enkelt stykke lerret. Forvirret? Hvordan male du et landskap design på et kabinett? Vel, vil du sannsynligvis vurdere å lukke dørene og bruke hele overflaten som ett stykke å male denne designen. Men i andre tilfeller kan du arbeide blokkere for kvartal, dør etter dør og skuff etter skuff. En ny design for en ny del av kabinettet som alle har én base farge kan være en av de beste tilpassede håndmalte møbler ideer.
Design Ideer; Når du har bestemt om det å male tremøbler, alt du trenger å gjøre er å tenke på ulike ideer. Har alle mulige farger foran deg og utforske din kreativitet. Delikat design på fet bakgrunnen ser ganske fengende. Du kan også velge å ha fet design mønstre på nøytral bakgrunn. Enkle floral mønstre kan også gjøre det beste møbler design. Prikker kan være den beste ideen for å male en kommode i jenter rom. En mørk farget kryss og tvers mønster fungerer godt for studier tabellen i gutter rom. På samme måte kan en nydelig skyggelegging effekt med farger som beige, brunt og brente Sienna konvertere et kjedelig møbel i en rustikk stykke. Leopard flekker eller sebrastriper, kan både fungere best for skap i soverom.
Rette etter møbler maleteknikken og forberede overflaten før du begynner å jobbe på maleriet møblene ideene er nøkkelen til et flott utseende malt overflate. Disse håndmalte møbler ideer er sikker på å hjelpe deg å gran opp rommene dine. Bruke matchende maling farger som kompliment veggen eller innredning i et bestemt rom er viktig å gjøre møblene ser best ut når den plasseres i rommene.

No comments:

Post a Comment