Tuesday 1 May 2012

Slik Lay Tile diagonalt

Legging kvadratiske fliser i et kvadratisk eller rektangulært rom, er litt tøff. Men legging kvadratiske fliser i en sirkulær rom, eller legger fliser i hjørnet av rommet, er tøffere. Du må kutte fliser riktig, bør tiltaket være riktig, bør de legges på riktig måte, ellers fliser blir bortkastet. Høres vanskelig, ikke sant? Men ikke bekymre deg, fordi her er noen enkle tips etter som du vil hjelpe deg å vite hvordan du skal legge flis diagonalt lett.
Legging Fliser diagonalt
Når det gjelder legging fliser på betonggulv, mange folk møter problemer. Passer til en firkantet brikke i en merkelig formede rom, er ikke alles kopp te. Mange kaller fagfolk til å gjøre denne jobben, og hva gjør de? De belaste deg et høyt beløp. Disse tipsene vil lære deg hvordan du kan ha en diagonal fliser layout, som du kan gjøre alt selv, og også spare de pengene som du ville ha brukt bak fagfolk.
Få Fliser; Det første du må gjøre, under gulvflisene installasjonen er å bestemme på forhånd fargen og utformingen du vil ha, og deretter kjøpe den. Kjøpe noe som vil passe de andre objektene, det vil si møbler, tapet, etc. Har du ikke en situasjon hvor du vil fikse flisene og da vil du føle at fargen ikke går med fargen på veggen. Det vil være dumt å fjerne flisene igjen og deretter plassere et annet sett. Du vil være å kaste bort din tid, energi og penger. Også, få nok fliser som noen kanskje ryker når festing eller noen kan være bortkastet når kutte.
Rydd opp gulvet; Før fremover med diagonale fliser layout, må du rydde opp i gulvet som du skal legge flisene. Kontroller at gulvet er avrettet riktig og hvis ikke, så gjør det. Det skal ikke være hull i gulvet. Hvis du legge fliser over en sprakk gulvet, så senere, kan flisene pause. Floor rengjøring er et viktig steg som du må gjennomføre før du vet hvordan du skal legge fliser diagonalt. Rengjør gulvet av vrakrestene og olje.
Gjør Plan; Det neste du må gjøre mens du lærer hvordan du skal legge flis diagonalt, er planlegge hvordan du vil at diagonale fliser layout. Kritt ut en grov skisse og lage en grovere anslag på hvor mange brikker du må ha for gulv
Marker Diagonal Tile, Nå er det på tide for deg å legge den første flis diagonalt. Først dele rom i fire seksjoner og deretter markere midten av rommet. Bli med i midten av rommet med midten av veggene og deretter bli med i hjørnet av veggene til senteret, noe som gjør det hele ser ut som en "X". Sjekk om linjene danner en rett vinkel eller ikke, og deretter merke et punkt som er 4 meter fra sentrum og som er langs korset linjene. Så igjen, merker et punkt som er minst 3 meter fra sentrum langs kryssende linjer. Nå, bli med de to punktene, og du vil ha en diagonal linje. Gjenta den samme prosessen til du har disse diagonale linjene i hele området du vil flis.
Klargjør Mørtel, nå, la oss komme til siste steg i å legge fliser diagonalt. Du må forberede mørtel, og akkurat som buttering en toast, må du bruke den bak flisene. Noen bruker lim i stedet for mørtel. Selv som vil gjøre, men så sørg for at du ikke bruke lim bare på hjørnet av fliser, men bruke det jevnt over hele flisen. Ellers, mens du går på flisene, kan det sprekk. Etter bruk mørtelen, plassere flisene skikkelig. Hvis du føler at den måten du har lagt flisen ikke er riktig, så fjern det umiddelbart før limet eller mørtelen sett og deretter bruke det på nytt, og deretter plassere brikken.
Cutting Noen Corners, Når du har plassert alle brikkene, la limet eller mørtelen tørre. Gi det i hvert fall en dag for fliser til å stille. Så, med en diamant blad og sørge for at du tar på deg vernebriller og munnbind, merke flisene som skal kuttes, langs kantene av rommet. Flisene skal være kuttet i en vinkel på 45 grader. Noen kanskje også må kutte i 90 grader. Dette skyldes den diagonale layout.
Bland Mørtel; Nå er alt som er igjen er å fylle hullene mellom de to fliser. For dette, trenger du fugemasser. Sett det forsiktig i mellom flisene og tørk av overskytende fugemasse riktig. Dette må gjøres med hjelp av en våt klut. Platene kan se tåkete på grunn av det overskytende fugemasse. Fjerne det og de vil være tilbake til det normale.
Der, nå vet du fremgangsmåten for hvordan å legge fliser diagonalt. Bare følg stegene ovenfor og legging av fliser vil være mye enklere. Ikke lenger har du å ringe fagfolk som vil bare belaste deg mer. Lære å gjøre det selv, vil også spare pengene dine og gi deg tilfredsstillelsen av å ha utformet ditt gulv selv.

No comments:

Post a Comment