Monday 14 May 2012

Tamanu Oil Bruker

De har makt til å helbrede, de brukes som anti-mikrobielle midler og de selv har antioksidant egenskaper. De hjelper i utviklingen av vev, og dermed har de makt til å helbrede. Av de, jeg mener ikke noen åndelig person, men en olje; tamanu olje! Så gunstig er denne oljen som det er kjent ikke bare på sitt opprinnelsessted dvs. i Tahiti, men over hele verden. La oss lære mer om de ulike tamanu oljen bruker.
Tamanu Oil
Den botaniske navn på tamanu olje er Calophyllum inophyllum og opprinnelseslandet er Tahiti. Denne oljen kommer fra nøttene på et tre som heter Ati. Dette treet er dyrket i Sørøst-asiatiske land som Thailand, Myanmar, India, Sri Lanka, Malaysia, Vietnam og melanesiske og polynesiske øyene. Disse Ati trær har svart farget badebukser og blanke blader som er elliptiske i form. Det bærer frukt som smaker som eple, og i det, det er en mutter med en liten kjerne som enkelte land i Stillehavet områdene, dvs. Sørøst-asiatiske land, kaller Punnai. Det er fra dette Punnai at man får dette svært gunstig olje. Noen mennesker tror at denne oljen er en gave fra naturen. Ingen tvil om det er. Vil du vite hvorfor? Nedenfor er noen tamanu olje bruker.
Bruker: Pure Tamanu Oil
Tamanu olje er så gunstig at befolkningen i Sørøst-Asia mener at det er en gave som naturen har gitt dem. De sier også at Gud selv gjemmer på grenene på treet, så stor er tamanu olje bruker. Tahiti, gjør denne olje i store mengder. Menneskene i Indonesia bruker denne oljen for å lindre betente øyne og også for å hindre varme strøk. True at denne oljen stammer fra Tahiti, men vet du om hvor og hvem som oppdaget den uunnværlige tamanu oljen bruker? Fiji Og det ble oppdaget av søster Marie-Suzanne som var en nonne der og hun var den som oppdaget fordelene med denne oljen da hun brukte den til å behandle mennesker som led av spedalskhet.
For Byller, Cuts og kviser, The Manus i Papua Ny-Guinea bruker denne oljen eller bladene på treet Ati å behandle problemer som sår, eller koker, kutt, sår og til og med akne og kviser.
For huden; Det finnes uendelige tamanu olje bruker. Utslett, byller og andre hudsykdommer kan behandles med denne oljen. Denne oljen er også brukt til å behandle problemer som leddgikt og til og med solbrenthet. For disse, må du bruke ren tamanu olje. Selv om denne oljen er tykk, når den brukes på sensitiv hud, er det lett absorberes. Dermed kan den også brukes som en fuktighetskrem for ansiktet ditt og med din kropp. Det gjør huden glatt og myk. Hvis du har fått sprukne lepper eller hvis barnet lider av bleie utslett, så i stedet for å bruke kremer og lotion som er fulle av skadelige kjemiske, er det bedre at du bruker tamanu olje.
For Skin Problemer; Europeerne kaller denne oljen Domba olje og de lykkes i behandling av ringorm, skabb, gikt, etc., med hjelp av denne oljen. Healing av post-kirurgisk sår, alle typer hud allergier eller sprukket hud, er noen andre viktige tamanu olje bruker. Blåmerker, herpes sår, åpne og oser sår, brannsår fotsopp, infeksjon i negler, forårsaket på grunn av kokende vann, etc., kan også behandles med hjelp av tamanu olje.
Anti-bakteriell og sopp, The tamanu oljen er kraftigere enn noen antibiotika. Den inneholder et høyt innhold av anti-bakterielle og soppdrepende egenskaper grunn som den kan brukes for tilfeller av blæren infeksjoner eller for å lindre symptomer på lungebetennelse og øyekatarr.
Føtter og kroppslukt; Hvis du lider av problemet med kroppen eller føtter lukt og til tross for å prøve ut ulike løsninger og bruke penger bak kostbare kremer, er du fremdeles overfor problemet, så tamanu olje er det eneste svaret.
Puh! Jeg antar at det ikke er olje så nyttig som tamanu olje. Du kan se at det fra listen over tamanu olje bruker som nevnt ovenfor. Så, neste gang du står overfor problemer som blåmerker eller sår eller urinsyregikt eller lukt eller noe, så vet du hva du skal bruke, Tamanu olje, naturens gave til oss!

No comments:

Post a Comment