Saturday 12 May 2012

Velge Interiør Paint Colors

Hvis du tar en titt på ulike typer og nyanser av maling farger i butikkene, vil du sikkert få forvirret om hvilken farge vil være den mest hensiktsmessige. Hvis du har kjøpt et nytt hus eller tenker på å endre utseendet, er det beste alternativet for å få det malt. Velge interiørmaling farger og kombinasjoner er på ingen måte en lett oppgave, så du må ta noen svært viktige hensyn i tankene. La oss gå videre til valg populære interiørmaling farger.
Velge Interiør Paint Colors for House
For de tenker på å bli deres hjem malt, må du bli kjent med fargen psykologi. Det er mange rom i huset vårt som soverom, maling, spisestue eller kjøkken, og gjesterom eller stue. Hvert rom er brukt til ulike formål, og det er derfor vi trenger å velge interiørmaling fargene forskjellig. For eksempel bør gjesterom eller stue bli malt i farger som vil gjøre gjestene føler seg komfortabel og velkommen. Soverommet brukes til å ta hvile og avslapning, og derfor, til fargene som er valgt skal være kjedelig at personen får en god natts søvn. Tilsvarende andre rom må være malt i farger og nyanser i henhold til deres bruk og egenskaper. Du kan lese mer om valg av interiørmaling farger og ideer i de følgende avsnittene.
2010 Interiør Paint Colors
For stuer, bør lakkfarger det liv og lyst, som det er der alle menneskene i familien kommer sammen for å ha en god tid. Rødt og blått er gode farger for stuer, men vurdere noen lysere nyanser for gjesterom. Ikke bruk mørke farger med en betydelig kontrast, noe som vil gjøre rommet ser ganske merkelig. Stuen møbler, innredning, og andre ting har også en viktig rolle å spille i å gjøre rommet vises attraktive. Kontroller fargene i stuen veggene går bra med at av disse tingene.
I soverom, fargene nødvendigvis må være kjedelig og falmet, noe som vil bidra til at du får en god natts søvn. Dette er fordi lyse farger holde oss våkne, mens matt og mørke farger hjelper oss til å sove. Hvis du tenker på soverommet fargevalg i barnas rom, kan du være så kreativ som du vil. Kombinasjon av hvit og mørk grønn, og svart og lilla er gode alternativer til bruk i et soverom.
Design og stil på kjøkkenet er primære aspektene å vurdere når du velger kjøkken fargevalg. Det er en god idé å velge lysere farger for kjøkken. Bra fargevalg for spiserom og kjøkken er blå og hvit, gul og hvit, og rød og hvit, bare for å nevne noen fra andre gode kombinasjoner. Velg passende farger som ville bli lysere av kjøkkenet lysinnstillinger. Hvis du har et stort moderne kjøkken installert, har du sikkert kan gå inn for å bruke moderne mørke farger.
Husk at det å bruke hvit i alle farger kombinasjonen vil bare gjøre ordningen ser bedre, ettersom den representerer fred og ro. Svart og brun kan brukes til accenting formål, men merk at store mengder av disse fargene kan ødelegge sjarmen av rommet. Forstår også at det indre maleriet fargene du velger har innvirkning på hvor stor eller liten rommet synes å være.
Det beste alternativet i å velge interiør maling farger til hjemmet ditt er å gå til en fargehandel og spørr betjeningen vise deg et fargekart. Du kan også vurdere fargekombinasjoner som inngår i hjem og interiør blader.

No comments:

Post a Comment