Thursday 3 May 2012

Castilla Såpe Shampoo

Har du tilbakevendende dårlige hår dager? Er håret ditt alltid handle ut? Er du lei av å prøve forskjellige ting for å gjøre håret ditt ser fint? Har du tenkt på å bytte til en organisk sjampo? Ja, kunne din nåværende shampoo være en av de som er fylt med mange sterke kjemiske stoffer som sannsynligvis skader håret mer enn de beskytter den. De kan gjøre håret tørt, krusete og uhåndterlig. Bruke en organisk hjemmelaget sjampo kan hjelpe håret ditt få tilbake sin tapte glans og tekstur. Og blant disse organiske shampoos er Castilla såpe sjampo en av de enkleste å lage og en av de beste å bruke. Les videre å vite hvordan du gjør det og hvordan du kan dra nytte av denne fantastiske shampoo.
Castilla Såpe Shampoo fordeler; Listet nedenfor er noen av fordelene med Castilla såpe sjampo. Lese dem og jeg er sikker på at du vil bytte sjampo en gang. ; Castilla såpe sjampo passer nesten alle hår type. Så, uansett om håret er tørt, fet, krusete, etc. etc., kan du bruke denne sjampoen å fikse det. ; Dette shampoo er rent organisk. I motsetning til andre såkalte "naturlige" shampo, den ikke bruke kjemiske i enhver form. Ikke engang skum forming agenter. , Siden det har rent naturlige ingredienser, er det liten eller ingen sjanse for det å skade håret ditt i det hele tatt. ; Det er veldig skånsom mot håret, og fungerer som en mild trylledrikk for skadet hår behandling. ; Castilla såpe sjampo er også en god løsning for dem som lider av hodebunnen problemer som flass. ; Det fungerer som en fantastisk rensing agent. ; Det myker grov og grovt hår som har blitt det på grunn av skadelige kjemikalier i andre sjampo. , Det er en fullstendig biologisk nedbrytbart sjampo og det er ikke en fare for miljøet heller. , Det er også en god hår fuktighetsgivende behandling for tørr og krusete hår. , Det er en rimelig hårpleie option forhold til latterlig overprisede kjemiske shampoos. ; Castilla Såpe Shampoo Oppskrift; Basic Castilla såpe ingrediensene er olivenolje og / eller essensielle oljer. Gitt nedenfor er enkle hjemmelagde shampoo oppskrifter. Castilla såpe sjampo kan gjøres fra det solide, samt flytende Castilla såpe. Instruksjoner for å lage shampoo fra begge former av såpe er gitt nedenfor.
Solid Castilla Såpe Shampoo, Les instruksjonene nedenfor for å gjøre en god Castilla såpe sjampo fra Castilla såpe bar. ; Ta Castilla såpe baren og rist den i flak / filler. Du kan bruke en ostehøvel eller en grønnsak peeler for dette. ; Sett flak i en bolle og hell varmt vann inn i den. Gjev såpen ikke løses snart, plassere den på en lav flamme og rør til det oppløses helt. ; Legg vegetabilsk glyserin. ; Legg noen av de essensielle oljer som du vil, ifølge duft som du foretrekker. ; Hell denne blandingen i en krukke og rist godt. ; Din hjemmelaget Castilla shampoo er klar til bruk! ; Liquid Castilla Såpe Shampoo, Give nedenfor er hvordan du gjør Castilla såpe sjampo fra flytende Castilla såpe. ; Bland like mengder flytende Castilla såpe og vann. , Da har du to alternativer - enten legge urter eller essensielle oljer. ; Å legge urter, hogge urt av ditt valg (rosmarin, lavendel, etc.) fint og kok den på en lav flamme med vann i en halv time. La denne blandingen over natten, belastning på morgenen og kok til den mengden er redusert til om lag en kvart kopp. ; Strain dette med filter papir. ; Legg dette til væsken Castilla såpe og bland godt. , For det andre alternativet, alt du trenger å gjøre, er å legge til eteriske oljer til flytende Castilla såpe flaske og rist godt før bruk! , Så, tror du ikke hårpleie har aldri vært enklere? Bare piske opp denne fantastiske Castilla såpe shampoo og bruke den til å hjelpe håret ditt komme seg fra alle de skader som kommersielle shampoos har gjort det. Du vil ha et hode av nydelige, lette og sprudlende hår som aldri før!

No comments:

Post a Comment