Sunday 13 May 2012

Bil Problem Diagnose

Du kan aldri begynne å forstå den komplekse maskinen, at en bil er, før du åpner panseret og se inn. Under polish utvendig, det er en kompleks labyrint av maskiner som gjør det mulig for bilen å bli kjørt. Denne artikkelen er rettet mot utlegge en strategi, som gjør bilen problem diagnostisering enklere.
Hvis du er rett og slett skremt av bil reparasjon regninger du har betalt det siste, må du begynne å betale mer oppmerksomhet til bilens vedlikehold. Mesteparten av tiden, de høye avgiftene bil reparasjon sentre omfatter diagnostikk kostnad, der mekanikeren finner ut hva er egentlig galt med bilen. Hva om du kunne gjøre bilen problem diagnosen på egen hånd? Du kan spare ganske mye av dine hardt opptjente penger hvis du kunne gjøre det. Selvfølgelig vil det kreve at du investere en betydelig mengde tid i utgangspunktet i å forstå det grunnleggende om bilen fungerer.
Vanskeligheten med å diagnostisere problemer forbundet med noen maskin er direkte proporsjonal med kompleksiteten av sine interne maskiner. Ved at kriteriene bil problem diagnose er rett der oppe i det høye kompleksitet braketten. Heldigvis finnes det en innebygd mekanisme i moderne biler, som er utviklet for å gjøre bilen problem diagnosen lettere. Det finnes ulike målere og indikatorer setter på dashbordet som lar deg overvåke vitale mekanismer inne i en bil. I neste avsnitt, skissere jeg tips om hvordan diagnostisere bilen problemer.
Tips om Car Problemer diagnose
En god bilfører vet nok til å håndtere små til middels nivå problemer som rammer en bil. Kunnskapen om bilen problem diagnose, vil hjelpe deg i tider med beredskap når det ikke er noen bil reparasjon sentre rundt. Det vil spare deg mye penger også, noe som du vanligvis bruker på å betale for diagnostikk. Her er en strategi for å være forberedt på bilen problem diagnose.
Forstå hvordan bilen fungerer, å diagnostisere problemer som rammer en maskin, må du først forstå hvordan denne maskinen fungerer. I dette tilfellet, må du forstå hvordan en bil fungerer. Del bilen inn sine viktigste punktene og studere hvert system for seg. Første tingen å forstå er hvordan bilen motoren fungerer og hva som gjør sin vedvarende arbeider mulig. Neste i linjen er det elektriske systemet i bilen, som omfatter bilbatteriet, dynamo og alt tilbehør som er avhengige av elektrisk kraft. Så du må studere bilen girkasse og styring mekanisme og bremsing mekanisme. Kjøp riktig Haynes manualen for din bil for å få en god forståelse av den interne mekanismen. Det finnes mange bøker om bil-vedlikehold og arbeidsmiljø, som du kan studere.
Lag ditt eget Car Diagnostics Manual; Diagnostisere bil problemer krever at du har dine egne diagnostiske manualen. Lag en liste over alle vitale bildeler og liste ut symptomer på hver. For eksempel, kan du liste ut blåst toppakning symptomer, som klart indikerer problemer med toppakning. List ut de viktigste symptomene på bilen motorproblemer, symptomer på bil overføring problemer og så videre, til slutt dekker det meste av vitale tegn på bil problemer. Når du har den manuelle klar, vil bilen problemdiagnostisering jo bli enklere.
Kjør en Regelmessig vedlikehold Sjekk; En annen ting du må gjøre er å designe en bil vedlikeholdsplanen. De fleste av de problemene som ramme biler kan unngås, dersom regelmessig vedlikehold sjekke utføres. List ut alle vedlikeholdsoppgaver som må gjennomføres for å holde hver bil mekanisme, inkludert bilmotor, girkasse, bremser, bilbatteri og andre delsystemer i stand. Dette vil avverge de mest vanlige bilen problemene som dukker opp.
Hvis du følger strategien understreket ovenfor, vil bilen problem diagnosen sikkert bli enklere. Det krever ganske mye lekser og studerer for å kunne diagnostisere eventuelle bil problem, men med øvelse og regelmessig vedlikehold, kan du mestrer det. Ikke bare vil det spare deg mye penger, som du vanligvis bruker på bil reparasjon, vil det også hjelpe deg å verdsette skjønnheten av bildesign.

No comments:

Post a Comment