Monday 14 May 2012

Hvordan elske med en kvinne

Så, spørsmålet, "hvordan å elske en kvinne" bringer deg her, viser dette at du har et genuint ønske om å forstå "kunsten" å elske. Making kjærlighet er ikke bare en handling, heller en kulminasjonen av en myriade av følelser en person føler for hans / hennes kjære. Studier og forskning på emnet 'kjærlighet gjør "antyder at det å lære hvordan å elske er ikke bare om tilfredsstillende seksuell trang, men noe mye mer, og utover.
I sunne relasjoner (som gjensidig respekt og kjærlighet er de grunnleggende byggesteinene), det er flere dimensjoner knyttet til sex, enn bare fysisk tilfredsstillelse. Derfor, min hele ideen i dette skrive opp handler om kjærlighet å gjøre. Selv raste hormoner gjøre øke den fysiske intensiteten, er det sikkert ikke den eneste dimensjonen at menn oppsøker (enig folkens?). Praktisk og bokstavelig talt, sex og samleie er to separate enheter. Så menn, hvis du virkelig ønsker å nyte å elske og tilfredsstille partneren din (og deg selv også), så tips om hvordan å elske med en kvinne kan sikkert hjelpe dere begge to oppdage en ny dimensjon til forholdet gjør det hele mer sterkere.
Før vi begynner
Ifølge meg, er det to aspekter å gjøre kjærlighet. Det ene er det fysiske aspektet av å elske, som omfatter selve kjedelige eller handling å elske. For det andre, og enda viktigere, er den totale opplevelsen av å elske. Av den totale opplevelsen, mener jeg den emosjonelle og fysiske opplevelse av å elske. Man opplever sjelden oppfyllelsen av ett aspekt uten det andre, kan det ikke være fysisk tilfredsstillelse uten emosjonelle tilfredshet. For de ivrige etter å komme til de fysiske aspektene av hvordan å elske en kvinne kan hoppe over denne delen og gå direkte til neste passasjen. (På eget fare, riktignok). For de som ønsker å ha en minnerik opplevelse, la meg gi deg noen forslag som helt sikkert vil få damen i humør for litt romantikk og dermed fører til en minneverdig opplevelse. Kvinner, de sier, forelsket i ørene og menn med deres øyne. Få hint?
Kvinner har høyt utviklet sanser. Finito. For å få henne i humør, glede henne sansene. Hennes favoritt parfyme, blomster, duftlys, bruke alle og alt som kunne vekke henne sansene. Ambiance og innstillinger også spiller en rolle i å få henne kåt og ville for noen fysisk kjærlighet. En varm koselig sofaen på en regnværsdag, eller et lys tent bord med dempet lys og musikk, trenger det ikke være klisjéaktige, men noe som vil gjøre henne komfortabel. Vær kreativ når du forberede en økt med kjærlighet å gjøre, hvis dere er i et forhold i lengre tid vil du nøyaktig vet hva alle slår henne på. Noen ganger kan en ekte og hjerte-filt kompliment kan også gjøre susen og tenne amorøse tanker i henne. Se til at dere to ikke er forstyrret av ytre faktorer. Hvis du har visse forpliktelser, og deretter fullføre dem eller re-arrangere dem. Hold telefonen av kroken, eller slå den av. Kort sagt ikke la noe distraherer deg, og frarøve dere litt kvalitetstid med damen din.
Nå som du har opprettet den rette stemningen og atmosfæren, slipp et hint eller gjør ditt trekk. Hvis du skal jevn med jenta, og har tilbrakt nok tid sammen vil dere vite hvordan du gjør et trekk. Snarere, vil hun oppdage om du er i humøret, så hold hånden eller hold i armene, eller ta henne og gi henne et langt og lidenskapelig kyss. Hennes reaksjon vil sette tonen for din fremtidige løpet av handlingen. Ved først din påberope for lidenskap i hennes kunne hente ut en titt på overraskelse i henne, men litt utholdenhet vil sikkert svinge ting inn i handlingen med en gang. Gi henne komplimenter om det beste du liker ved henne, sakte hvisker din kjærlighet for henne, alt mens kysse henne hender, kinn eller nakke (hals) eller alle de ovennevnte. Nå, videre til selve handlingen å elske en kvinne. Hold lesing for å vite mer om hvordan å elske din kone eller kjæreste ...
Let Your Heart and Body Snakk
Som jeg har nevnt tidligere har kvinner høyt utviklet sanser, utnytte dette for å bringe ut sanselighet i henne. Vi har fem sanser, bruke alle dem til å vekke følelser av lidenskap og erotisk kjærlighet i henne. La henne sansene veilede henne til økt kroppslige nytelser og dermed høyne den handling å elske. Hvis du vil øke intensiteten av fysisk intimitet til store høyder, uttrykke det i tydelige vendinger at du vil ha henne og elsker du henne. En dyp trang til hverandre skaper automatisk rett stemning og kjører prosessen videre. Og merk deg, hvis du begge er virkelig engasjert, er du på motorveien for å gjøre hvert intime øyeblikk en spennende opplevelse. En gylden regel her er å holde øyekontakt, er det svært viktig å gjøre ting intense og vil fremheve hele loven, utlån det en mer intim følelse. Jeg vil prøve å foreslå noen opphisselse tips om hvordan å elske med en kvinne, som skal gi damen en reell seksuell høy og la henne lyst på mer.
Touch med en Kiss, Et kyss er det beste visning av hengivenhet, en romantisk kyss, sier de er tilkobling av to sjeler. En lidenskapelig kyss er som en nøkkel som åpner mange dører. Noen sier, bare ved å kysse, kan en kvinne få orgasme! Husk starte langsomt og intenst, føle hennes lepper, oppleve fuktighet og mykhet leppene. Føl varmen fra pusten hennes, i ansiktet ditt, la tunger blander med hverandre. Av og lett slikke henne overleppen, sier de dette kjører en kvinne vill. Føl kriblende følelse går gjennom kroppen din mens du suger heftig på henne underleppen. Alle mens la hendene kjærtegner kroppen hennes aldri så litt. Your lidenskapelig kyss kan bestemme fremtiden intensiteten av din kjærlighet å gjøre. Og siden det er mange å kysse teknikker, stillinger og variasjon med kyss, vil du nok å velge mellom (flott folkens, er det ikke?).
Kysset henne på munnen er bare begynnelsen, Opplev hvordan det føles, å kysse hver tomme av kroppen hennes. Bare holde en ting i tankene, ikke mas, ta det rolig, all den stund se opp for reaksjonen hennes. Hun vil fortelle deg hva hun liker og hva hun ikke liker. Noen områder på kroppen, kalles som erogene soner, hvis de blir stimulert er sikker på å opphisse seksuelt henne. Merk deg, er hver kvinne en individuell og hun kan ha sin egen unike erotiske soner. Men generelt er en svak knaske eller slikke henne øreflipper, kyssing nakke og skuldre vil sikkert sette henne pulsen og kroppen hennes reagere deretter.
La hendene og Imagination Loose; Det andre verktøyet for sanselig nytelse er følelsen av berøring. Det sies at en kvinne kan identifisere intensjonen av en touch innen kort tid. Rett sted og måte å berøre kan sende dame til en økt følelse av seksuell nytelse og ecstasy. Nøkkelen igjen mine venner er ikke å forhaste for langvarig kjærlighet å gjøre. Det er noen flere forspill tips for å gjøre henne føle seg mer opphisset. Og her er det faktum, får menn lett opphisset (ja, vi får vekket på en lynets hastighet). Derfor må du kanskje opphisselse tips, hvis du ønsker å virkelig gjøre dame gå vill med glede. Og jo bedre du er på forspill, vil du lett kunne lære å elske hele natten.
Forspill er svært viktig for økt seksuell nytelse. Touch er den viktigste sansen som vil hjelpe deg for stimulering og seksuell opphisselse. Bare, kjører fingrene gjennom håret, eller bare holde henne aldri så hardt kan også fungere som en stimulerende i ferd med kjærlighet å gjøre. For å styrke gleden visse deler av kroppen er mer mottakelige enn andre. Føl hennes kropp, oppleve myk varm berøring av huden hennes. Den varme følelsen av en lidenskapelig omfavnelse er vanskelig å like, om ikke overgå. Jeg er sikker på at nå dere begge er virkelig varmer opp til ideen om å lage lidenskapelig kjærlighet og oppleve fysisk kroppslig nytelse. Mens du er kysset henne på munnen eller halsen la hendene løpe over ryggen eller på magen og midjen. Observere og oppleve reaksjonen hennes. Føl hennes myke og silkemyk ben, kjærtegn dem, kysse dem.
Kissing eller suser i anklene kan også vekke en dame. Forsiktig, men bekreftende oppleve myk berøring av bena, baksiden av kneet og lår. Gå ned på henne for å vekke henne enda mer. Jeg sier det her igjen, se reaksjonen hennes, se hvordan kroppen hennes reagerer. Kjæresten din vil fortelle deg hva eller hvilke touch hun liker og vil ha mer. Baksiden, spesielt i området mellom skulderbladene anses å være en erogen sone hos kvinner. Kiss ryggen mellom skuldrene, kysse henne tilbake alt over, rett til henne korsryggen. Aldri så forsiktig kjøre tungen over hele ryggen og se henne skjelve i påvente.
Kommer til, hva som anses som en sekundær kjønnsorgan, er brystene sies å være ekstremt følsom for stimulering. Fondling brystene, aldri så litt, kan kjøre henne vill med lidenskap og ønsker om mer. Nå dere begge må være lidenskapelig opphisset, opplever hverandres berøring og ønsker å ta det til neste nivå. Selv kroppen din vil henvise deg til gjenta trekk som øker opphisselse og høyne seksuelle begjær. Bare gå med strømmen, lytte til hva hun vil, og gi henne mer og litt mer. Alle mens holder på å kysse og berøre henne i mer enn én måte, opplever den rene fysiske spenningen i forening av kropp og sjel. Hennes fingre, håndledd, underarmer skuldre, mage, navle, la henne oppleve hvordan det føles å vekke alle disse kroppsdeler. Send frysninger av seksuell nytelse og ekstase gjennom hele hennes, like ved påvente av bevegelsene dine. Flere forspill tips omfatter, masserer kroppen hennes med en aromatisk olje, eller være kreativ, selv sjokolade eller fløte! Husk den gyldne regelen .. ja, ta deg god tid og observere hennes reaksjoner.
Kulminasjonen, du er i humør til å ta det til neste nivå, kan alt du tenker på nå er at du vil ha mer av henne, og hun av dere. Det er en god idé for en mann å ta ledelsen i visse situasjoner. Dette er bare en slik situasjon, er nå tiden til å gå ned på henne, aldri så sakte kjærtegne og kysse henne, sprer bena bredere i prosessen. Du bare kan føle seg fristet til å forhaste ting og gå hele veien. Kjærtegn og kjærtegne henne rundt unntatt det virkelige erogene sonen. Forventningen er sikker på å sende dame på en seksuell høy, be om mer. Aldri så sakte gjøre en foray til ønsket område, er jeg sikker på at synet lukten og følelsen av hele loven er nødt til å få deg i gang også. Jo mer tid du bruker her vil definitivt ha nytte i et rikt og tilfredsstillende høydepunktet for dere begge. Med sin helt opphisset nå, og du raring å gå, det vil ikke være vanskelig å avgjøre nøyaktig tid til å flytte inn posisjon for den faktiske handling av fullbyrdelse. Ikke være stiv om den nøyaktige posisjonen og stilen til samleie, gå med hva og hvor du føler deg komfortabel. Nå er tiden for å glemme alt og bare nyt den komplette opplevelsen av en union med din kjære. Prøv og holde øyekontakt mens uttrykke din fysiske kjærlighet til henne. Føl deg fri til å endre seksuelle posisjoner og prøve å eksperimentere til du finner riktig komfort og letthet. Det er ingen regler her, bare to av, og dine ønsker.
Nå, som du både vil bare være ett med hverandre, blir det en handling av seksuell oppfyllelse for dere begge. Nyt denne fasen av intimitet til det fulle. Merk deg, gjør kjærlighet er en anstrengende aktivitet. Ifølge forskning, noe som gjør kjærlighet har det rimelig andel av medisinske fordeler, foruten de åpenbare psykologiske og emosjonelle fordeler. Det å lage elske med en kvinne slutter ikke her, eller rettere sagt bør ikke ende her. For å fullføre hele opplevelsen, og gjør det virkelig minneverdig og meningsfylt, for dere begge, verne den etterfølgende fasen, eller skal vi si en midlertidig pause. Hold henne i armene og gi henne en lang lidenskapelig kyss, uttrykke dine sanne følelser om hele loven, og hvor mye du likte det. Du kan både bare ligge i hverandres armer opplever varmen og berøring av hverandres kropper. Eller dere begge kan hoppe inn i dusjen for en utvidet sesjon for forspill og kanskje igjen litt mer kjærlighet. Dens en tid bare for dere to, så gjør det meste ut av det.
Ord har makt: Kommuniser; forstå "hvordan gjøre seg" er mer viktig før du går videre for handlingen. Loven av å elske, selv om en handling, innebærer først og fremst to personer med et ønske om å dele hverandres fysiske intimitet og seksuelle behov. En av de fleste, om ikke den mest, viktige element i enhver seksuell opplevelse er kommunikasjon. Ved kommunikasjon mener jeg ikke bare verbal kommunikasjon, men kommunikasjon av hverandres innerste ønsker og tanker. Alle mens du får inn stemningen av å elske, snakk, uttrykke dine følelser om kroppen hennes, snakker ut dine seksuelle fantasier som involverer henne. Spør henne hva del av forspill hun liker, spør henne hva hun vil, hva hennes innerste seksuelle fantasier er.
Elementer av skitne snakke kan variere for alle. Det handler om de fysiske og psykiske kjemi du deler med henne. Du kan bruke kraftige ord eller romantiske tekster for damen din. Forstå hva hun vil, gjør det! Forstå henne fra nært hold (og kroppen hennes også) vil hjelpe deg å komme opp med noe som virkelig snur på (og til deg også). Bruk skitne snakker som et effektivt verktøy, og ikke la ordenes makt gå avfall. De arbeider til rett tid, på rett sted og til rett tid! Nå er tiden inne til å si til henne, alt du ville si, i disse øyeblikkene i prime intimitet. Soverommet ditt kan være den mest effektive stedet å snakke skittent. Nå, ikke skitne snakker ikke ikke mener, så må du høres dumt eller rart. Det eneste målet for skitne snakke er å gjøre henne føle seg mer ønsket og ønsket. Du kan fortelle henne hva du liker best ved kroppen hennes, og hva tenner deg. Det er absolutt en erotisk måte å pep opp ting på soverommet. Så, hold kommunisere, lytte til henne, forstå hennes følelser og tanker, vil det sikkert forbedre den generelle opplevelsen av kjærlighet å gjøre.
Hvordan Make Love for første gang
Før jeg kommer ned å foreslå måter på hvordan du gjør kjærlighet for første gang, ønsker jeg å legge inn et ord av forsiktighet. Nybegynnere får en ting rett og klare, kan din første seksuelle opplevelsen ikke vise seg å være det du hadde forestilt seg. Det er absolutt ikke liker måten de viser i filmene, glemme alle de voksne ting du har sett tidligere. Virkeligheten kan være langt fra det som er portrettert der oppe. En enkel forslag ville være å prøve og nyte opplevelsen ved å gjøre det hyggelig og lykkelig. Som første timer er heller ikke klar for hvordan kroppen vil reagere på visse stimuli, er det bedre å ta det med ro og langsomt. Rett fra hvordan du starter og når den skal starte, det er angst og forventning i hodet til de fleste par som kommer til å ha samleie for første gang. Men nybegynnere må forstå at siden dette kommer til å bli en ny følelse for begge parter, har de å nøye gjøre anledningen til en hyggelig opplevelse. Begge partene må forstå at begge er like nervøs for første gang erfaring og slik at de må handle sammen. Kommuniser riktig og bod nøling, viktigst av nervøsitet.
Første gang sex kan sikkert kick starten av mange mer behagelig opplevelser å komme i nær fremtid. Men, at du gjør dette til en minneverdig (og også ta det som en mulighet til å lære mye!). Nå, fokus på noen tips for første gang sex. Sørg for at du følger disse tipsene, ettersom de vil være til stor hjelp for deg. Siden dette er første gang du prøve og sikre at begge partnere kjenner flere konsekvenser denne handlingen kan ha på sine liv. Det handler om verdier og hvordan du oppfatter sex. For din riktig seksuell helse sørge for at du er fysisk og følelsesmessig forberedt for denne loven. Bruk av kondom og trygg seksuell praksis er en god vane under samleie, spesielt for første gang. Til syvende og sist er det ditt valg, så vær klar til å nyte og fortsette videre.
For det første, kan du bruke flere opphisselse tips som nevnt i ovennevnte del av denne artikkelen, kan du ta med hverandre i humør for en minneverdig opplevelse. Dette gjelder for damer. For første gang sex, bør du bruke maksimal tid på å lese hverandres kropp signaler og må leken. Mens menn kan sikkert vekke damer, kvinner også kan ta førersetet og sette i gang handlingen. Det er ofte mer opphissende for de fleste menn. Damer, det er ikke ille å vite noen måter på hvordan du slår en fyr på slik at det øker komforten og enkel situasjonen. Og likevel, hvis du ikke er helt klar på at det er at menn akkurat ønsker fra deg, da utstyre deg selv med hva menn liker hos kvinner. Så, nå har du satt scenen. La handlingen begynner.
Avtalt, kan først møter ikke alltid vise seg å være svært vellykket og så du ikke trenger crib om det. Det er bare en start og så, hvis du ikke føler du fortsetter videre (dette gjelder begge parter), kan du stoppe. Det er greit å fortelle partneren din hvis du ikke er komfortabel. Den morsomme delen om første sex er at det kan skje med noen få minutter, intens, varm og har det travelt, eller det kan ikke skje på grunn av nervøsitet din. Uerfarenhet er sikkert tydelig under første samleie. Så ta alt som en fornøyelig opplevelse. Med erfaring vil du mestre kunsten (erfaring gjør en mann komplett).
Dette var noen av de få tips om hvordan å elske med en kvinne. Husk, at det ikke finnes faste regler for seksuell nytelse. Jo mer komfortable partnerne er med hverandre, jo bedre de kan kommunisere sine ønsker og forventninger. Seksualitet handler om å utnytte denne energien er gitt oss for å lede et mer berikende og givende liv.
En klok fyr sa en gang at to vanlige vesener, om er forbundet med hverandre, kan ha ekstraordinære sex. Mens to ekstraordinære vesener, hvis ikke tilkoblet, ikke ender opp med å ha vanlig sex. Uansett være tilfelle, er bunnlinjen som elsker noen dypt er absolutt en salig opplevelse og fysisk intimitet sikkert adds gnister og farge til det! Så, hvis dere begge er i humør da, la damen beskjed i klare måter som du også vet hvordan å elske en kvinne. Del dette med jenta din og bygge på forholdet skape vakre evige minner. Med vennlig hilsen,

No comments:

Post a Comment