Wednesday 9 May 2012

Bruk av Epsom Salt

Epsom salt er kjemisk kjent som magnesium sulfat. Det er en kjemisk forbindelse som er tilstede i sin hydrert form med en pH på 6,0. Også kjent som, heptahydrate, Epsom salt er funnet i vannfri form også, som ofte brukes som tørkemiddel. Bruken av Epsom salter er flere, og er knyttet til en rekke applikasjoner som helse, renhold, skjønnhet og hagearbeid produkter. Det er også en av de største salt produkter med flere fordeler ved svært lave kostnader. Siden både magnesium og sulfat er viktige for kroppen vår på noen måte eller den andre, de er også nyttige til anlegg i stor skala. Dermed er disse bruk av Epsom salt nevnt kunstferdig i de kommende opp avsnitt, så les videre og finn ut hvordan de er nyttige for deg!
Epsom Salt Fordeler
Når vi vurderer bruken av Epsom salt krystaller, er det viktig å vite at det er nyttig for kroppen på mange måter og også ha visse fordeler for ulike planter. Hvis vi må diskutere separate bruk av magnesium og sulfat i kroppen, er magnesium funnet å spille en viktig rolle i muskelkontroll, eliminering av giftstoffer, elektriske impulser, og energiproduksjon. Mens, sulfater arbeide for å eliminere giftstoffer fra kroppen, bedre næringsopptak, hjelp i dannelsen av felles proteiner, proteiner i veggene i fordøyelseskanalen og hjernevev. Bortsett fra disse er det fortsatt andre helsemessige fordeler av Epsom salt er nevnt nedenfor, så ta en titt!
Epsom Salt for Health, Blant de viktigste bruksområdene for Epsom salt, er én til å behandle forstoppelse. 1 til 2 ts av Epsom salt er fortynnet i 7 gram vann og forbrukes i tilfeller av forstoppelse. To ganger om dagen med et intervall på ca 4 timer mellom de to dosene er den perfekte måten å redusere og stoppe forstoppelse. Dette er kjent som Epsom salt rens som det fungerer som et avføringsmiddel, og setter fart på fordøyelsen. ; Hvis du lider av føttene smerter, stress kroppslukt og giftstoffer inne i kroppen, en ekstern bruk av to kopper Epsom salt i varmt vann kan være svært nyttig. Masserer det berørte området med denne løsningen kunne nøytralisere såre muskler, lindre stress og også filtrere kroppen din fra giftstoffer. ; Epsom salt for akne kan brukes samt hår problemer som tynning og håret faller som også kan behandles med denne salt. Alt du trenger å gjøre er, bland ca 8 spiseskjeer av Epsom salt i shampoo, varm den og anvende den i ca 20 minutter. Skyll deretter med varmt vann for bedre resultater. Selv når du bruker den i badekaret daglig, kan du få vakker hud og hår. Dette er de Epsom salt bath fordeler. , The sulfater skylle ut alle giftstoffer og forurensning fra kroppen og dermed regelmessig inntak av meget mindre mengde Epsom salt, kan mykne og eksfoliere huden. Det hjelper også til å absorbere næringsstoffene en raskere hastighet og dermed gir kroppen en følelse av velvære. ; Epsom salter for infeksjoner er også foretrukket som de har muligheten til å kjempe mot sopp-og bakterieinfeksjoner. ; Epsom Salt for planter, Bruken av Epsom salt til plantene er enda mer effektivt enn det er for helsen vår. Det er en stor og sunn tonic for planter og deres generelle utvikling. er Næringsstoffene magnesium og sulfat, utvasket fra bakken på grunn av regn og dermed, planter ofte gå gjennom knapphet deres. ; Det gir planter med andre elementer som nitrogen, fosfor og kalium å beskytte den mot infeksjoner dermed er Epsom salter som gjødsel mye brukt til en rekke planter. ; Når Epsom salt for tomater, roser og andre busker, brukes i nødvendige mengder, er det mange funksjoner som støttes. Disse funksjonene av anlegget er grunnleggende som spiring, klorofyll produksjon, blader og blomst utvikling og bedre absorpsjon for bruk av fosfor og nitrogen. ; Siden Epsom salt er svært enkel å bruke rundt kjæledyr og barn, og har ingen bivirkninger som det er naturlig, er det sikkert en stor hjelp for hagearbeid. Den fungerer også på en raskere hastighet enn andre gjødsel og har ingen stygg lukt. ; Med disse bruk av Epsom salt, kan du sikkert bruke det når det er nødvendig. Det er sunt, rent, naturlig og har ingen bivirkninger når det brukes i trygge mengder.

No comments:

Post a Comment