Friday 11 May 2012

Velkommen Tale Prøver

Hva er en velkommen tale? Det er en kort og kort tale som brukes under ulike arrangementer og tilstelninger, for både forretnings-og personlig karakter til enten innføre hendelsen eller i enkelte situasjoner for å presentere en person og velkommen ham eller henne. Hvis velkommen talen tjener til å innføre et arrangement eller en anledning, så det må være en hyggelig blanding av formelle og uformelle, slik at det setter den rette stemningen. I tilfelle velkommen talen tjener til å innføre en person, så du må legge personlige informasjon til tale og sikre at du refererer til hvordan personens erfaring i hans forskjellige kapasiteter er relevant, til hendelsen han presiderte over. En viktig ting å være oppmerksom på om en velkomst tale er at det skal være informativ, komplementære og positive. Velkommen tale prøver og tips om hvordan du skriver imot taler vil hjelpe deg å forstå dette bedre.
Hvordan skrive Velkommen Taler
Før han flyttet videre til noen hilsningstale prøver som skal hjelpe deg å forstå hvordan velkommen foredrag kan utarbeides, er det viktig å vite hva som er de viktigste punktene skal holdes i bakhodet mens du skriver en hilsningstale. Nedenfor er noen tips som vil hjelpe deg utkast velkommen taler og komme opp med noen velkomsttalen ideer. Mens du skriver velkomsttaler som i innledningen taler, forblir den grunnleggende målet det samme, som er å ønske velkommen og introdusere publikum til hendelsen og årsaken til hendelsen. ; Åpningen til hilsningstale er som tydelig skal begynne med innbydende publikum til arrangementet som har vært organisert. Hvis det er noen spesielle gjester på arrangementet, så de bør være velkommen og takket for pryder anledningen med sitt nærvær. ; En viktig beslutning som du trenger å gjøre er å bestemme hva tonen i talen din skal være. Er det kommer til å bli en morsom tale, en underholdende velkomsttale, eller vil du at talen å inspirere. Avhengig av denne må du utkast til din tale tilsvarende. ; Det viktigste fokuset i talen må være publikum, og målet bør være å gjøre dem se fram til det du har planlagt for hendelsen. Dette vil gjøre publikum begeistret for arrangementet på hånden. , Mens du ikke har noen tale emner du trenger å bestemme seg, kan det være en god idé å bære frem et slags tema i velkomst talen, som matcher temaet for arrangementet eller funksjon. ; Hvis det kommer til å være en annen speaker på arrangementet etter at du har, så er det viktig at du introdusere ham eller henne før avsluttende talen. , Mens avsluttende talen, prøve og avslutte med et sitat eller ordtak av noe slag som har en innvirkning på publikum, slik at publikum bærer minner av din adresse til dem. ; Før levere talen på den siste dagen er det av største betydning for å lese opp talen foran et par personer, slik at du vet det ikke er noe upassende om talen og er ikke støtende på noen måte. Hvis du er nervøs for talen, praksis det foran speilet. Dette vil bidra til å redusere nervøsitet. , Før du avslutter talen er det helt obligatorisk å takke alle de menneskene som har gjort arrangementet mulig. , Mens det er mange nettsteder og bøker som vil tilby deg bruken av velkomsttale maler og velkommen tale prøver, motstå deres bruk. En velkomstpakke tale bør være inderlig og utkast det er ikke vanskelig i det hele tatt, så lenge du inkluderer de viktigste og essensielle pekere velkomst taler.
Velkommen Tale Prøver
Det er mange berømte taler som ble utformet som velkomsttaler men er nå ofte sitert som deler av velkomsttaler for eksamen og andre slike hendelser, skyldes selve motiverende kraften i disse talene. I denne artikkelen har vi ikke gitt noen slike kjente taler, men vi har gitt dere et eksempel valgt ut av mange hilsningstale prøver, som vil hjelpe belyse deg hvordan velkomsttaler skal settes opp.
Velkommen Tale Eksempel # 1; En veldig god kveld til dere alle og varm velkomst når vi feirer femårsjubileet for Trends, vår livsstil magasin.
Det er et eksepsjonelt kveld i dag. Fem år siden Gary og jeg startet dette bladet i garasjen til en venns hus, fordi ærlig det var alt vi hadde råd til et kontor. Det er takket være alle de spesielle menneskene som kom til oss her i dag, at vi er i stand til å feire fem år med ikke bare å kjøre dette bladet, men å være vellykket på det. Til alle de menneskene som ikke kunne bli med oss ​​her i dag, vi savner deg.
I kveld skjønt, er om å nyte oss selv. Ikke se på i morgen, men feirer i dag så gå videre og la håret ned. Ha en magisk kveld som dere alle har jobbet så hardt for. Omgi deg med den lykken du fortjener og takk for å gjøre dette mulig.
Dette er bare ett eksempel fra mange hilsningstale prøver som du kan referere til. Nå som du vet hva som forventes av en hilsningstale, og hvordan utkastet det, bør du har absolutt ingen problemer i å skrive en hilsningstale.

No comments:

Post a Comment