Thursday 24 May 2012

Hvordan spare penger på et bryllup

Pre-bryllup jitters er felles for begge, bruden og brudgommen. Hvorfor bør du også lider av frykt for bryllupet utgifter? Bryllupsdagen er ment å være den viktigste dag som bryllupet er vendepunktet i våre liv. Denne artikkelen vil hjelpe deg å nyte dine største øyeblikk i livet ved å sørge for at du eliminere alle unødvendige bekymringer. Les videre for å finne ut hvordan du kan spare penger på et bryllup å gjøre mest mulig ut av dine viktige dagen.
Den første oppgaven i planleggingen noen bryllup er sette opp av bryllupet budsjettet. Dens en svært viktig oppgave, ikke å bli tatt lett på. Det er mange aspekter i et bryllup, der kostnadene kan styres i stor grad. La oss se litt på noen av disse områdene i detalj, og finne ut måter å ha et flott bryllup.
Hvordan spare penger på en bryllupsfeiring?; Bryllup følge hvert bryllup. Du kan ikke ha et bryllup uten å invitere dine nære og kjære, familie og venner som er viktige personer i livet ditt som du vil dele dine dyrebare glede. Men det finnes måter å kutte hjørner i bryllupsfeiring, mens du tar vare at det fortsatt er den beste som folk husker. Vurder følgende punkter å vite hvordan du sparer penger på et bryllup.
Sted & Meny: Den beste tiden å ha et bryllup er festivalen tiden. Kirkene er allerede pyntet til festival og du sparer deg mye penger på bryllup dekorasjoner. Andre ideer for å spare penger, vil være å ha bryllupet på en hverdag eller på en søndag kveld, slik at du får tilstrekkelig med rabatter på bryllupet hall og fra catering. Alternativt kan du gå for en liten by enkelt bryllup. Ikke gjør bryllupet måltidet en forseggjort en. Gå for buffeer og enkle oppskrifter å kutte kostnadene på bryllup catering. En lunsj eller brunsj i stedet for middag kan også hjelpe i besparelser. Etter å ha seremonien og resepsjonen på samme sted er en annen måte å spare penger. Be et familiemedlem eller en nær venn til å forrette bryllupet ditt slik at du ikke trenger å betale statsråden.
Guest List: Spesielle anledninger feires med spesielle mennesker. Korte ned på gjestelisten til bare intime familiemedlemmer og venner som gjør en forskjell i livet ditt. Ikke dele ut bryllupet invitasjoner til alle du kjenner. Når du sender invitasjoner, be folk sende inn sine bekreftelser gjennom e-post eller ved å ringe deg. Dette sparer deg for porto som du ikke trenger å inkludere en RSVP kort med ditt bryllup invitasjon.
Tidsplan: Det er absolutt nødvendig å holde seg til planlagt fremdrift. Bandet og stedet avgifter kan øke hvis bryllupet går utover den avtalte tidsplanen.
Band: Bryllup er ufullstendig uten bryllup musikk. Men det er opp til deg å bestemme om du vil at musikken å glede dine gjester eller vil du ditt eget valg av musikk. Hvis du vil ha et dyrt band bare fordi vennen din hadde det i bryllupet hennes, må du skall ut ekstra Moolah. I stedet, gå for små band som er gode, men ennå ikke populært. Du vil definitivt ha den beste første dans sammen som "Mr. og fru ".
Dekorasjoner: Bryllup dekorasjoner er et annet aspekt der pengene kan bli frelst. Ring dine venner over, sørge for litt mat og ha en morsom helg gjør bryllupet centerpieces og bryllup favoriserer. Også, noe som gjør bryllup invitasjoner hjemme med hjelp fra venner og familie sparer også mye penger.
Blomster: Wedding dekorasjoner også blomster. Ikke bestille eksotiske bryllup blomster. I stedet bruker bare en eller to blomster til utsmykning. Hvis du har kunstnerisk talent, lage et enkelt bryllup bukett hjemme. Inviter alle dine brudepiker og la dem hjelpe deg i dette prosjektet mens de lager sin egen brudepike buketter også!
Alkohol: Du vil bli overrasket over å vite at når du kjøper din egen alkohol for et bryllup seremoni, spare deg for mye penger. Det er sant. Så, kjøpe din egen alkohol og også instruere bartender å tilby kun et begrenset utvalg av drinker.
Hvordan spare penger på en brudekjole, brudekjole! Det mest fantastiske og viktig del av bryllupet ditt. Siden du var fem, planlagt du denne kjolen som du sier jeg. Men når du tenker på å spare penger på bryllupet ditt, vil du bruke mye på brudekjole? Lagrer på din brudekjole er også en av de ideer om hvordan du kan spare penger på et bryllup.
Kjøp en kjole: Du kan kjøpe din kjole på nettet fra ulike nettsteder som tilbyr deg attraktive rabatter. Gå for off-season og utvalg salg og få en god handel. Det finnes ulike brude kjede butikker som kan være bra for shopping av brudekjoler som de har en variasjon i rimelige prisklasser. Bare husk å holde seg til budsjettet og ikke overspend.
Lei en Dress: Du vil frik ut hvis jeg foreslå dette, men det er butikker som selv leier ut flotte bryllup kjoler. Gå for det. Når du tenker praktisk, vil du innse at det er ingen grunn for deg å bruke så mye på kjolen din. I stedet leie en for mindre enn halv pris, og som er dobbelt så vakkert. Du kan også leie vintage kjoler fra antikvitetsbutikker om du vil.
Lån en Dress: Jeg er sikker på at du må ha elsket et bryllup kjole som din venn hadde i bryllupet hennes. Lån den fra henne og gjøre noen endringer slik at det ser annerledes ut når du bærer den, og samtidig sparer du penger. Du kan alltid ha din mor eller søster eller noen familiemedlem brudekjole endret i henhold til dine egne design.
Lag en kjole: Hvis du bare har elsket en kjole, og ønsker å kjøpe den, men kan ikke råd til det, her er en annen måte å få det til mindre pris. Leie en syerske, gi henne din design og fortelle henne hva du trenger. Du må kanskje gå på akkord med den type tøy, men minst vil du ha en kjole som er designet av deg. Sløret og headpiece kan gjøres av din mor, bestemor eller en venn. Du kan hoppe over disse helt og style opp håret ditt vakkert i den siste stilen.
Tilbehør: Unngå for mange ornamenter og tilbehør. Mens kjøpe bryllup sko, husk at de er skjult under kjolen din. Husk at når du bruker så mye på sko, bør du kunne bruke dem på andre anledninger også.
Hvordan spare penger på en Wedding Cake, Bryllupskake er en integrert del av ethvert bryllup. Men det også, dessverre, er en integrert del av dine utgifter. Det er imidlertid flere måter å kutte ned på denne utgiften.
Lagre en Cake: Få en liten og vakker kake for seremonien, og et ark kake av samme smaken for gjestene. Sukker frosting kan erstattes med kandisert frukt eller sjokolade. Dette bringer ned kostnadene for bryllupet kake dekorasjon. Hvis du må ha en lagdelt kake, kan du be din baker til å lage falske lag av iset Styrofoam over eller under de reelle tier av kaken. Unngå eksotiske smaker på kaken.
Kjøp en Cake: Hvis du kjøper kaker på Rimi og får det pyntet på noen bakeri eller i et matlagingskurs, spare deg for mye penger. Også, kan kaken ornamenter kjøpes billig på et bakeri. Lån kaken pilarer eller leie dem i stedet for å kjøpe krystall seg.
Bake en kake: Hvis du har en dyktig baker i familien din, som din bestemor, tante, mor eller du selv, hvorfor ikke planlegge og bake kaken. Det vil ikke bare være kostnadseffektivt, men også være en fin personlig touch til bryllupet ditt.
Hvordan spare penger på en bryllupsfotograf, Ja, ja, kan du ikke ikke har en fotograf i bryllupet ditt. Men trenger du 500 fotografier? Vel, hvis du ikke, her er noen tips for å spare penger i området bryllupsfotografering også og hjelpe deg i din søken på hvordan du sparer penger på et bryllup!
Professional: Ansett en bryllupsfotograf for vielsen, og for bare de to første timene av resepsjonen. Posere for bildene dine først og deretter sende ham pakking.
Familie: Du har et så stort tett sammensveiset familie, er det bundet til å være en person med erfaring i fotografering. Hvorfor ikke be ham om å klikke på bildene. Jeg er sikker på at han / hun blir bare altfor villig til å hjelpe deg ut. Du kan også be dem om å skyte videoen bryllupet seremonien.
Alt i alt, det er mange måter hvordan du kan spare penger på et bryllup. Bortsett fra de ovennevnte, er det andre aspekter som bryllup temaer, etc., der du kan spare mye penger. Bare husk at denne dagen er starten på en ny og vakker forholdet. Ikke snu den stygge ved å tenke og slåss over utgiftene til bryllupet. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment