Saturday 12 May 2012

Tile Dusj Designs

I ditt bad dusjrommet, vet du som er det mest iøynefallende elementet? Vel, du gjettet det riktig. Badet dusj fliser og fliser design har maksimal effekt på utseendet på badet ditt. Med det antall opsjoner tilgjengelig og øker dag for dag, kanskje de fleste av dere bli forvirret når du installerer fliser på dusjrommet. Det er mange valg i flis design i hver type flis og du kan ordne disse på flere måter for å skape attraktive arealer. Bare omarbeiding badet dusjen flis design, kan du fullføre 80% av badet remodeling oppgaven. Omarbeiding på badet flisen dusjen design omfatter fjerning av eksisterende fliser og ha ny dusj design med fliser som du vil. Hvis du arbeider på en under bygging bad, er oppgaven enklere. Så hva er de forskjellige bad flis dusj design som du kan gå for? Her er noen ideer om dusj design med fliser som vil hjelpe du har en dusj plass og bad design som ser unik.
Best Ideer om flislagt dusj Designs
Hold det enkelt, hvis du planlegger dusjen design for små bad, deretter holde flisen design enkle er det beste ideen. Med glorete og mye designer utseende, kan området vises rotete og mindre. Så en vanlig effekt i myke nyanser er best å gå for. Du kan bare legge en liten mørk flis i kryss på 4 brikker for å gi den en litt stilig preg. Videre kan du vurdere å legge hyller bruker brikker av samme farge, eller en nyanse mørkere enn den hovedsakelig brukes.
Alternative Effekt: En av dusjen flis design ideer er å ha en blanding av mørke og lyse fliser. Du kan finne keramiske fliser i utallige nyanser og design. En av keramiske fliser dusjen design som du kan ha er ved å legge designer fliser over hele vertikale flater og rene fliser over horisontale flater. Du kan også ha en kontrast effekten ved å bruke mørke bad keramiske fliser på vertikale overflater og lys seg for horisontale flater. En av de beste marmor dusjen flis design idé er å plukke små marmorfliser og lage en monokromatisk effekt med nyanser av samme farge plasseres alternativt. Små marmor fliser ser ekstremt vakker.
Livlig Dusj samarbeidsområde Vel, hvis du ønsker å konvertere dusjen plass til et livlig område, kan du gjøre dette med den rette flislagt dusj design. Plukk den prangende flisene i prangende farger. Du kan få disse i glass fliser. Mens dusj fliser installasjon, bruke disse til å dekke alle veggene i dusjen området. Også dekke den vertikale flater sånn av dusjen setet. Du kan ha ulike nyanser av glassfliser installert kreativt for å dekke veggene i dusjen dekorative fliser mønstre. Nå får en matchende granitt eller marmor. En av de beste granitt flis dusj design er å bruke den for sitteplasser. Med en hvitaktig farge stykke som ser ekstremt elegant og fengende, kan du ha den beste dusjen design med fliser. Du kan gå på samme granitt for gulv. Pass på at du velger minst designer, men likevel nøktern granitt fliser.
Uthev et samarbeidsområde Her er en av de imponerende dusjen design med fliser som du kan ha. Uansett om du har en tur i dusjen, dusjhjørne kabinett, eller dusjpaneler skille dusj plass fra badet, alt du trenger å gjøre for å forskjønne dette området er en enkelt fokal vegg. Selv om det er tre vegger, en av dem er mest fremtredende, trolig den bak dusjen kamper, eller det som er rett foran dusjen området inngang. Så revolusjonere den ved hjelp av klassisk designer fliser og dekke resten av veggene og gulv med base fargetilpasning med at av disse fliser. Legge til en mosaikk design mønster på denne veggen er en endelig dusj fliser idé som du kan velge.
Med disse og mange slike ideer på badet fliser dusj design, kan du krydre dusjen plass i bad. Slå det vakre med friske farger og kvalitet fliser egnet til å brukes i dusjen området er ikke en tøff jobb. Ansette en erfaren fagperson som kan rette implementere ideer og foreslå de beste. Ha en frisk og opplagt ut, designer dusj space klar til bad.

No comments:

Post a Comment