Saturday 5 May 2012

Best Survival Knife

Du og din venn er klatre opp et fjell. Det er en farlig klatre da plutselig, mister vennen sin fotfestet og han henger i luften. Du må kutte tauet slik at han kan lande trygt på den steinete kanten og også slik at du også ikke får dratt ned av vekten sin. Så hva gjør du? Du tar ut en lomme kniv og begynner å kutte tauet, men det er til ingen nytte. Tauet er for tykk. Hvordan du vil nå at du var bærer en overlevelse kniv. Som sikkert ville ha vært til stor nytte.
Etter å ha lest dette er jeg sikker på at du ikke ønsker å møte samme situasjon mens du er trekking eller backpacking. Så jeg er sikker på at selv du ønsker å vite mer om de beste overlevelse kniven som er tilgjengelig, en kniv som vil komme til stor hjelp når du trenger det. Hvis du vil vite hva er de tingene som du må huske på når du velger den beste overlevelse kniven, bør du lese videre.
Survival Knife: Hvordan få best
Det er en tøff jobb, på jakt etter den beste overleve kniv. Selve navnet tyder på at denne kniven er ment for 'overlevelse'. Derfor bør det være slik at det skal være lett å bære rundt og som kan brukes lett. Foruten disse, er det viktig at du foreta en forsvarlig kniv omsorg, slik at kniven har lengre holdbarhet. Her er noen tips som du må huske på når du kjøper en kniv.
Budsjettet, Dette er det viktigste at du må se på før du kjøper en kniv. En god kniv vil vanligvis koste deg rundt 50 dollar til 100. Hvis du vil, kan du også gå for en billigere en. Men husk at det dyreste bedre enn de billigere. Men likevel, har folk som har kjøpt billigere overlevelse kniver, ikke møtte mange problemer.
Størrelsen på Knife; Det neste som du må ta hensyn til, er størrelsen på bladet. Bladet størrelse bør ikke være mer enn 6 inches. Hvis det er slik, så vil det bare gjøre kniven mer tyngre slik, gjør det vanskelig for deg å bære rundt. Og hvis størrelsen på kniven er enorm, så vil det være svært vanskelig for en å kontrollere det. Så det er best at man går for å overleve kniver som er på det mest, 6 inches lang.
Glatt Blades; Mens velge den beste survival kniv, er det best at du går for en som har en glatt blad. Dette er bedre enn en taggete kniv for skjæring eller kanskje hakking. Dessuten vil det ikke være noe problem når det gjelder å skjerpe en glatt blad kniv. Det er flere kniv skarphet teknikker som du kan følge, men det er alltid lettere å slipe en jevn blad kniv. Så, folk som ofte går for camping turer eller trekking, vanligvis foretrekker å ta en glatt blad overlevelse kniv med dem, snarere enn en taggete kniv. Utenom dette er det flere knivblad typer du kan velge fra. Men velg det som vil være til stor hjelp for deg.
Håndtak på kniven, er Knivbladet og håndtere to forskjellige ting, det vil si, de er to separate deler, som blir holdt sammen med en mutter som er plassert på innsiden av håndtaket. Dette er det som gjør kniven svake og en dag de to stykker kan separate. Så det er bedre at du går for en kniv der bladet går hele veien gjennom håndtaket på kniven.
Folding Kniver; Mange folk ikke ønsker å gå for folding kniver mens kjøpe en overlevelse kniv. Dette er fordi hengslene av kniven kan løsne eller det kan være noen andre problemer med det. Så campere unngå å ta en foldekniv sammen med dem. Jada, de er lette å bære rundt, men fortsatt folk ikke foretrekker denne type kniv. Nå til dags, men det har vært en endring i folding kniver og de har blitt gjort mer holdbar.
Så, dette er tips som du må huske på mens du går for den beste overleve kniv. Det være seg en Swiss army kniv, eller en sammenleggbar kniv, å ha en kniv som vil redde livet ditt, som vil hjelpe deg når du er i nød eller i trøbbel, er viktig når du er ute camping eller fotturer eller fiske. Så å holde disse punkt i tankene, går du få din beste overlevelse kniven nå!

No comments:

Post a Comment