Monday 7 May 2012

Hvordan bli kvitt House Fluer

Hus flyr sammen med frukt fluer og andre fluer er kollektivt kjent som møkk fluer. De lever av søppel, dyre-ekskrementer og andre organiske avfall, som deretter gjøre veien til matvarer og forurense matvarer. Kort sagt, fluer angrep av huset er ikke bare en plage for oss, men de er også i stand til å overføre sykdommer, som dysenteri, kolera, polio, tyfus. Ved å forurense maten kan de også forårsake matforgiftning. Vurderer dette, bør man lære naturlige måter på hvordan bli kvitt huset fluer i huset, for å kontrollere disse ekle møkk fluer effektivt.
Hvordan bli kvitt House Fluer naturlig?
House fluer er kjedelige grå i fargen med mørke striper i thorax-regionen. Den voksne fluer har veldig store øyne og er ca ¼ tomme i lengden. Å legge merke til en eller to houseflies i huset er ikke en uvanlig sak. Men, kommer over flere fluer på en gang er et klart tegn på angrep. I et slikt tilfelle, jo tidligere du handler, jo bedre vil det være i å utrydde disse plagsomme insekter. Nevnt nedenfor er effektive hjem rettsmidler for å bli kvitt huset fluer:
Opprettholde Optimal Renslighet, Renslighet er det første og fremst tips for å holde huset fluene unna. Hvis du opprettholder sanitær både innenfor og utenfor huset, da halvparten av problemet allerede løst. Siden huset fluer er tiltrukket av skitne ting, er målet ditt å vaske huset og rundt på en jevnlig basis. Pass på at det ikke er noen kadaver i gården, og også, husk å samle dyr avføring fra bakgården.
Kast Mat Kilder; Tilgjengelighet av mat er den primære årsaken for angrep av huset fluer. Så, sultne fluer ved å frata dem deres mat er en praktisk måte å bli kvitt huset fluer. Som sagt tidligere, spiser de dyr avfall, råtnende organisk materiale, søppel og bortskjemt mat. Kast bort alle disse organisk avfall umiddelbart og holde trash bin dekket til enhver tid.
Tett Entry Points; En annen tilnærming om hvordan bli kvitt huset fluer naturlig stenges oppføringen poeng. Du kan sjekke vinduet skjermer for tilstedeværelse av hull. Hvis ja, fikse dem så snart som mulig med en wire netting eller en skjerm patch. Likeledes, å forsegle dører og vinduer begrense oppføring av fluer i huset. Se etter sprekker, spesielt i wirens og røyrleggjararbeid. Om nødvendig, bruk caulk og forsegle sprekker.
Lay Fly Feller i hus; Fly feller solgt i huset tilbudet sentrene er også effektivt for å kontrollere huset fluer. Papir feller er nyttige for å kontrollere en liten populasjon av fluer. For tunge angrep, kan du tenke på ultrafiolett feller og andre fly feller. En lett-å-lage hjemmelagde fly felle er å fylle sukkerholdige sirup i en frimurer krukke. Prikk hull (liten nok til at de fluene ikke kan komme ut) i lokket og holde den i inngangen.
Se for biologisk kontroll; Logikken bak ansette biologisk bekjempelse er å bruke andre insekter som lever av huset fluer. Et slikt eksempel er den parasitoid vepsen som dreper puppe av huset fluer. Etter drapet, legger den egg inne i puppe. Som veps egget klekker i larve, feeds larven på fly puppe. Biologisk bekjempelse er best brukt i store gårder, hvor det er tunge angrep av huset fluer.
Benytt deg av insektmidler, bruke insektmiddel skal praktiseres som siste utvei for å bli kvitt huset fluer i huset. Mens du bruker den, følg instruksjonene nøye som nevnt i produktet etiketten. På tidspunktet for sprøyting disse kjemiske løsning, gjelder retningslinjer for sikkerhet som å bruke beskyttende hansker, glares og dekker husholdninger ting.
Som du nå vet hvordan bli kvitt huset fluer i huset, ikke forsinkelse som griper inn mot dem. For langsiktig kontroll, kan du tenke på å plante ringblomst, mynte og basilikum rundt huset. Disse sterke lukter plantene frastøte huset fluer og er nyttige for å kontrollere sitt inntog inne i huset. For innendørs house rengjøring, kan du bruke fedd olje, basilikum olje eller sitron olje til å distrahere huset fluer.

No comments:

Post a Comment