Tuesday 22 May 2012

Kreft Ribbon Farger

Kreft bevissthet er en økende årsak i dagens verden. Det er millioner av mennesker som er diagnostisert med ulike typer av kreft hver eneste dag. Selv om det fortsatt ingen kur for denne fryktede og liv ta sykdom, det finnes behandlinger som kan begrense dens virkninger i kroppen. For noen år siden da behandlinger som røntgen og kjemoterapi var bare å ta røtter i vitenskap, var folk ikke klar over hvordan de jobbet. Med frykt for å gi etter for sykdommen til slutt, selv etter å ha brukt alle sine sparepenger på behandlinger, til pasienter med kreft anses ikke å velge lagres. Dette er når kreft bevisstgjøringsprogrammer tok ledelsen å få ut så mange stille rammede i lyset og samle donasjoner for sine behandlinger. Siden kreft ikke kan helbredes fullstendig, har det vært tilfeller der pasienter har overlevd i mer enn 30 år, etter diagnose på grunn av disse effektive radiologi behandlinger. Å gjenkjenne disse bevisstgjøringsprogrammer det er visse kreft bånd farger som er tilordnet de ulike typer kreft. Ifølge denne kreft bånd farger diagram, er det noen som er nevnt nedenfor, les videre!
Kreft Ribbon Farger og betydning
Det er et spesielt fargevalg som er fulgt for mange årsaker som HIV / AIDS, sykdom, vold rettigheter og kreft. I denne artikkelen vil vi bare observere kreft bånd fargene som brukes for godkjenning av ulike typer kreft. Iført disse båndene eller håndleddet band gjør deg til en støttespiller for den aktuelle kreftsaken. For å hjelpe deg med å finne ut hvilke farger står for hvilken kreft, har vi satt sammen kreften bånd fargen liste som viser bevissthet bånd farge betydninger. Dermed, hvis du ønsker å være en støttespiller for noen av følgende årsaker, rett og slett slitasje de respektive farger!
Ribbon ColorMeaning, PinkBreast kreft; YellowBladder kreft; BurgundyMultiple Myelom, PurplePancreatic kreft, testikkelkreft, kreft i skjoldbruskkjertelen, LavenderGeneral Cancer Awareness, BlueColon kreft, tykktarmskreft (alternativ-brun), Light BlueChildhood kreft (alternativ-rosa, gull), TealOvarian kreft, livmorhalskreft, og livmorkreft, GreenKidney kreft; OrangeLeukemia, WhiteBone kreft, PearlOne av Lungekreft båndet farger; BlackMelanoma (hudkreft), GrayBrain kreft; JadeLiver kreft; PeriwinkleEsophageal, magekreft, Pink og BlueInflammatory Brystkreft
Alle de ovennevnte kreften ribbon farger har sine egne unike bestemte meninger og betydninger. Men det er noen som har to farger tildelt dem, som tykktarmskreft bånd farger (blå og brun) og kreft hos barn (rosa, blått og gull). Disse bånd fargene kan brukes på håndleddet band også, siden bånd ikke kan brukes hver dag. Hvis du er en aktiv kreft supporter, armbånd er et godt valg. Andre enn disse forskjellige typer kreft, de nevnte fargene også støtte andre sosiale og politiske årsaker.
Måter å støtte Cancer båndet Colors
Som iført disse båndene til tiden disse spesielle kreft, er det andre måter du kan vise din støtte for dem. Tidligere, da dette konseptet var nytt for folk, brukte de faktiske båndet brikker som skal sys eller låste opp på ermene. Men nå er det broaches, armbånd, nøkkelringer, armbånd, telefon og lommebok oppheng etc. som kan brukes til å vise din støtte. Disse bevissthet bånd fargene er svært viktig for mennesker som faktisk lider av disse kreft som det alltid gjør du føler deg bedre, når du vet det er noen som bryr seg. Gjennom disse kreft bånd fargene, kan du samle midler og gaver for de pasientene som ikke har råd til å betale for sin egen kreft behandlinger. Dermed, hvis disse farger bidra til å redde liv, tror du ikke har dem er det minste du kan gjøre!
Med disse nyttige kreft bånd farger, er jeg sikker på, du også ville elske å støtte en av disse kreftformene. Personer som lider av dem er i et forferdelig tap, fordi det er 10 av 100 saker som ikke overlever denne dødelige sykdommen, selv etter å ha tatt den nødvendige mengden av medisiner. Derfor, hvis du er heldig nok til å være sunn, lagre noen som ikke er.

1 comment:

  1. Jeg er 29 år gammel og har fått diagnosen brystkreft, enkel behandling og en lignende historie, bortsett fra min første aksept som avvisning av urtemedisin. Jeg var ikke en del av Perseid-bevegelsen og bygde egentlig ikke forhold til noen av dem, jeg trodde bare på deres drift. Jeg sier dette fordi det var under bruken av Dr. Itua urtemedisin at jeg nå attesterer at urtemedisin er ekte, fytoterapi Dr. Itua helbredet brystkreft min som jeg led i 2 år. Dr. Itua urtemedisin er laget av naturlige urter, uten bivirkninger, og lett å drikke. Hvis du har samme brystkreft eller en hvilken som helst type menneskelig sykdom, inkludert hiv / aids, herpes, kreft i eggstokkene, kreft i bukspyttkjertelen, blærekreft, prostatakreft, glaukom., Grå stær, makular degenerasjon, hjerte- og karsykdommer, autisme, lungesykdom. Forstørret prostata, osteoporose. Alzheimers sykdom, hjernekreft, spiserørskreft, galleblæren kreft, svangerskaps trofoblastisk sykdom, kreft i hode og nakke, tarmkreft, nyrekreft, melanom, mesothelioma, multippel myelom, nevroendokrine svulster, Hodgkin lymfom, kreft i munnen, eggstokkreft, Sinuskreft ,, Bløtvevssarkom, ryggmargskreft, magekreft, testikkelkreft, kreft i halsen, kreft i skjoldbruskkjertelen, livmorkreft, vaginal kreft, kreft i lungene, psoriasis, tachsykdommer, lupus, enddomertil kreft, cerebrovaskulære sykdommer,
    Demens.lungskreft, hudkreft, testikkelkreft, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSER, HEPATITIS, INFERTILITET KVINNER / MAN, KONTAKT E-post / WHATSAPP: Eller drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

    ReplyDelete