Friday 16 September 2011

African American Flettet Hair Styles 2010

Flettet hår stiler er vanskelig å lage, men mange av disse er blant de populære frisyre trender. African American flettet håret stiler er ikke bare foretrukket av afro-amerikanere, men er en favoritt av mange andre også. Disse er ganske populært blant kjendiser og en berømt rullebane frisyre. Mens de fleste av disse frisyrene er vanskelig å lage, de er like enkle å administrere. Disse frisyrene vare lenge, men trenger litt regelmessig vedlikehold. Med disse kan du få deg en perfekt makeover og stilig utseende. Hvis du planlegger å ta på en av disse, kan du først ønsker å vite om de beste African American flettet hår stiler 2010. Etter at alle som ikke liker å bo i Vogue! Vil du vite om de heteste stiler i år? Hold lesing for å finne ut det samme.
Top African American Flettet Hair Styles of the Year
Mikro Braids, uansett hvilken årstid, topper mikro flettene listen inneværende år. Micro flettene er snart å bli en populær mote trend som mange elskere av African American hår pyntebånd stiler planlegger å ha på. Også kjent som pixie eller usynlig flettene, er disse skape et fantastisk sort frisyre der i håret er flettet i antall ekstremt tynne flettene. Du kan videre la håret ditt gratis eller tie en enkel ponni som ser classy. Mikro flettene kan være egnet for alle hår lengde, men ser spesielt flott ut på lange hår. Hvis du var etter African American flettet hår stiler for barn, er dette et ideelt å gå for.
Cornrow Braids, En av de beste African American flettet hår stiler 2010 er cornrow flettene. Denne frisyren er ikke bare en hit mote trend blant kvinnene, men mange menn er også optisk for denne. Den ekstra kult utseende som den formidler til ansikt, gjør det en favoritt for mange. Ulike design mønstre dannes i hodebunnen ved hjelp cornrow flettene. Mens fronten til back stil er mest vanlig, er jenter og gutter også velge runde, sikk-sakk og annen tilfeldig mønster.
Flettet Updos; Mens de fleste av African American flettet hår stiler 2010 er lange eller middels seg, kan du også se mange velger for pleie-free updos i år. Flettet updo frisyrer er vanskelig å gjøre og tar tid å bli jobbet med. Basket veven er en av disse frisyrene som også er en populær bryllup frisyre. En semi flettet updo som består av fletter til halvparten av lengden på håret ditt og resten av håret er bare bundet opp er også populært.
Box Fletninger; Med hair extensions blitt en populær, hår stil som bruker dette håret er tilbehøret også bli en hit. Box braid er et slikt African American flettet hår stiler 2010, som bruker hair extensions. Box deler av håret er dannet, og hver seksjon på manen er flettet inn i flettene sammen med å legge hair extensions. Fargerike hair extensions er brukt i hver flette av dette håret stil. Flettene hjelpe både naturlig og syntetisk hår bland godt og ser ultimate. Videre flettene er kuttet av på en ønsket lengde. Mange foretrekker å holde dette trendy flette frisyre lang.
Fransk Braids; franske fletter er blant de tradisjonelle frisyrer som er i listen over African American flettet hår stiler for barn og kvinner også i dag. From hodebånd stiler til singelen fransk braid fra kronen, disse er blant de søteste håret stiler som du kan velge. Disse er også blant de enkelt African American flettet hår stiler 2010 som du kan bruke til spesielle anledninger.
Dette var den varme afroamerikanske flettet hår stiler 2010. Enten det afroamerikanske barna frisyrer, kvinners hår stil eller menns hår stil, sørg for at du skritt i en hår salong og få en ekspert til å fungere på den. Husker riktig før og etter behandling er nødvendig for håret etter at velger for disse frisyrer.

No comments:

Post a Comment