Wednesday 28 September 2011

Emo frisyrer for Boys

Vil du vite om emo frisyrer for gutter? Før du begynner med denne frisyre, la oss dykke inn i historien av ordet "emo". Emo stammer fra Washington DC, men nå er det ikke er begrenset til dette området bare heller det har spredd seg i hele verden som en ild i tørt gress. Emo er begrepet dedikert til hardcore og punk subkultur. Denne stilen har blitt ønsket velkommen, spesielt av den yngre generasjonen og hadde drastisk utviklet i dagens mote og musikk.
Ordet emo er avledet fra ordet 'emocore ", som betydde scener av punk musikk, men nå er denne betydningen finnes ikke lenger. Dette begrepet er også forbundet med ordet «emotive hardcore", og dette var måten musikken bandene i Washington DC hørtes. Dette bandet blandet den glatte mellow sporene med funksjonene for elektrisk gitar som blir sunget fra øvre del av lungene. Dette er grunnen det kalles variasjonen eller ordet 'følelser.'
Emo kultur handler ikke bare om musikk, men også mote har også blitt en del av det. Emo har også utviklet seg som frisyre som er akseptert og vurdert over hele verden akkurat som punk frisyrer.
Emo Boys - Karakteristika
Du synes kanskje det vanskelig å tro, men det er sant at emo gutter er meste sjenert og introvert. Selv om dette høres litt motstridende, vurderer deres ytre. De har en annen sans for stil, har piercing i ansiktet og aldri utgjøre å være røff og tøff. De er åpne og ikke skjuler sine følelser. De veldig enkelt uttrykke følelser og er veldig kunstneriske. Emo gutter er mer beundres hvis de er tynne og høye.
Emos tror på individualitet og generelt foretrekker å fravike normale trend. De bærer denne emo ser med stor letthet og komfort. Emo guttene slitasje montering jeans, armbånd, vintage klær, piggdekk tilbehør og t-skjorter har rock band navnene på dem og dette er spesielt kalt emo klær. La oss se trinnene for å gjøre emo frisyrer for gutter.
Hvordan Do Emo Frisyre
Nå la oss snakke om emo frisyre. Uavhengig av moten i verden av antrekk, har emo frisyre utviklet sin egen måte. Emo frisyrer for gutter er like populær som emo frisyre for jenter. Doing emo frisyrer for gutter er veldig enkel. Skyll håret slik at de enkelt kan brytes ansiktet. Reduser lengden på håret på ryggen og ryggraden den med hjelp av gel. Hvis håret ditt er lite eller kort, så for den første måneden du kanskje ikke være i stand til å gi håret et blikk av emo. Som du frisyre starter utvikle deretter penselen det mot øynene i slik du føler. Etter tre-fire måneder, når kantene på håret vokser tre-fjerde nedover, vil det indikere at nå er håret ditt er klar for emo frisyre.
Uavhengig av frisyre for jenter, gutter eller gutter, er dette frisyre oftest laget med svart hår, kantet med farget - lyse håret fjær sammen med lange smell børster det meste av tiden dekker ett øye på den ene siden av ansiktet, når emo frisyrer for gutter med middels hår er å foretrekke. For emo frisyrer for gutter med kort hår, kan du ha sort bustete hår. Du kan også holde håret i svart i stedet for å fargelegge det. Emo gutter som oftest foretrekker mer sort hår i frisyre sine og noen ganger lyse farger kan bli kastet til å blande opp med svart hår. Selv om denne frisyre kommer helt an på din personlige valg.
EMO har ingen spesiell frisyre eller en definert måte snarere er knyttet til den enkeltes personlighet. Emo frisyrer for gutter frisyre bærer ulik betydning for ulike mennesker. Så vi se at emo har vært relatert til følelsene, innadvendt natur og skyhet. Den har sin dype rot i musikk, stil og nå i mote som er synlig for hele gjennom nydelig frisyre. Nå emo frisyre er blitt en del av det sosiale utviklingen.

No comments:

Post a Comment